Skip to main content

kcal ja grammid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kcal ja grammid

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    väike peki
    Member

Tere sportlased,

Olen 71 kg ja 164 cm pikk.Trenni olen teinud septembri algusest E-R-ni.Alguses oli nädalas 3 bodypumpi aga nüüd muudsin natuke kava.Nüüd teen siis esmaspäev bodpump,teisitäev easy spinning,kolmapäev kiirkõnd 7 km 6km/h tõuse,langusi,neljapäev ujun 1 h/1 km 500m ja nädala lõpus bodypump.

Eesmärk on rasva % vähendada ja samuti siis ka kaalu.Nagu ikka selleks et eksisteerida on vaja süüa.Ja selleks et ma oma eesmärgi saavutan pean vaatama väga tõsiselt mida suhu pistan.Teie kui teadjad, kas olen õigesti aru saanud, et kaalust alla võtta peaksin sööma päevas 1950 kcal(BAV 1480 kcal) ja seda iga nädal vähendama.Sellest rasva peaks olema 50g/450 kcal;valku 177,5g/710 kcal;süsivesikuid 197,5g/790 kcal;kiudaineid ??????

Hommikusöögiks peaks ära tarbima 50% süsivesikuid ja see mis ülejääb jagama päeva peale.

Kas olen põhimõttele õigesti pihta saanud või peaks kindlasti midagi teadma.

ROtter
    Member

Tere sportlased,

Olen 71 kg ja 164 cm pikk.Trenni olen teinud septembri algusest E-R-ni.Alguses oli nädalas 3 bodypumpi aga nüüd muudsin natuke kava.Nüüd teen siis esmaspäev bodpump,teisitäev easy spinning,kolmapäev kiirkõnd 7 km 6km/h tõuse,langusi,neljapäev ujun 1 h/1 km 500m ja nädala lõpus bodypump.

Eesmärk on rasva % vähendada ja samuti siis ka kaalu.Nagu ikka selleks et eksisteerida on vaja süüa.Ja selleks et ma oma eesmärgi saavutan pean vaatama väga tõsiselt mida suhu pistan.Teie kui teadjad, kas olen õigesti aru saanud, et kaalust alla võtta peaksin sööma päevas 1950 kcal(BAV 1480 kcal) ja seda iga nädal vähendama.Sellest rasva peaks olema 50g/450 kcal;valku 177,5g/710 kcal;süsivesikuid 197,5g/790 kcal;kiudaineid ??????

Hommikusöögiks peaks ära tarbima 50% süsivesikuid ja see mis ülejääb jagama päeva peale.

Kas olen põhimõttele õigesti pihta saanud või peaks kindlasti midagi teadma.

Suurenda rasvade osakaalu ja vähenda valkude osakaalu.

väike peki
    Member

Suurenda rasvade osakaalu ja vähenda valkude osakaalu.

Tänud.Aga palju ühte vähendan ja teist suurendan.

ROtter
    Member

Tänud.Aga palju ühte vähendan ja teist suurendan.

Rasvu esialgu 1g/kg kohta, valku 2g/kg kohta.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.