Kaloraazi langetus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaloraazi langetus
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
VoodooMagic.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2009 at 4:04 p.l. #15558
VoodooMagic
MemberKui päevane kulutatud energia on 2800kcal, väiksema koguse söömisel mis piirist alates tekivad vähese toitumise kõrvalnähud: halb enesetunne, nõrkus jne?
Mis piirist alates hakkab dieet liiga palju lihast hävitama?
veebruar 15, 2009 at 4:35 p.l. #183920ROtter
MemberKui päevane kulutatud energia on 2800kcal, väiksema koguse söömisel mis piirist alates tekivad vähese toitumise kõrvalnähud: halb enesetunne, nõrkus jne?Mis piirist alates hakkab dieet liiga palju lihast hävitama?
Kuidas sa tead nii täpselt päevas kulutatud energia kogust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Energiakulutust mõõdetakse tänapäeval eriliste aparaatidega, kuid uuringud on nii kallid, et neid kasutatakse ainult teaduslikes uuringutes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2009 at 4:57 p.l. #183922kuuliks
MemberKuidas sa tead nii täpselt päevas kulutatud energia kogust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Energiakulutust mõõdetakse tänapäeval eriliste aparaatidega, kuid uuringud on nii kallid, et neid kasutatakse ainult teaduslikes uuringutes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta mõtleb ehk pulsikella kaloraazi järgi.
veebruar 15, 2009 at 5:14 p.l. #183924VoodooMagic
MemberNoh ma kasutasin arvutamiseks 7-t netikalkulaatorit ja siis arvutasin välja tulemuste keskmise.
Kindlasti on see kõikuv ja tulemus ei ole absoluutne aga huvitaks lihtsalt palju 2800 kalori kulutuse juures need piirid oleksid…
veebruar 15, 2009 at 6:04 p.l. #183932Sõlm
MemberOma piiratud teadmiste baasil vastaksin, et kuskil 500Kcal võid ehk langetada?
Ise tegin omalajal nii, et vähendasin järk järgult nädalate kaupa toidukogust igal söögikorral.
Tasane langus toimus u. 2 kuu vältel ning lõpuks sõin 1/4 vähem iga toidukord kui olin söönud ennem.
Kaal kukkus, kindlasti ka natuke lihaste arvelt, kuid otseselt surnu tunnet ei tekkinud. Enesetunne oli hea.
Nüüdseks söön juba 1/4 rohkem kui alguses ja ei ole märganud erilist kaalu tõusu rasva arvelt.
Loeb ka mille arvelt sa kaloraaži tõstad ja langetad.
Loodan, et oma kogemust jagades nüüd midagi väga kardinaalselt tervisekahjuliku välja ei rääkinud.
veebruar 15, 2009 at 6:14 p.l. #183933ROtter
MemberKui päevane kulutatud energia on 2800kcal, väiksema koguse söömisel mis piirist alates tekivad vähese toitumise kõrvalnähud: halb enesetunne, nõrkus jne?Mis piirist alates hakkab dieet liiga palju lihast hävitama?
Kui vähendad söödud toidu kogust 10-20 %, siis on kaalulangus 1-2 kg kuus.
veebruar 15, 2009 at 6:27 p.l. #183936VoodooMagic
Member500 on jah siukene, mida tihti soovitatakse aga ma siiski arvan, et see on turvaline ja ei ole veel see alampiir.
Mitte et ma nüüd tahan just neid piire katsetada aga mind lihtsalt huvitab…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.