Võistlused. Tervisetõend?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Võistlused. Tervisetõend?
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2009 at 5:25 p.l. #15522
Leneanoor
MemberMilline peaks välja nägema tervisetõend, mida kulturismi võistlustel nõutakse? Kas lihtsalt kirjutatud, et “ei põe mingeid haigusi ja on lubatud võistlustele” või midagi enamat?
Ette tänades.
aprill 16, 2009 at 5:49 p.l. #191530JACKO
MemberTervisetõend peab olema väljastatud perearsti poolt või vastava spetsialisti poolt. Tõend on tasuline, ca 300 – 400 krooni. Perearsti ise küsib, mis haiguseid oled põdenud ning kas on kurta midagi. Kuulab südant, mõõdab vererõhku jne.
Praktiliselt tõend. Arstile kindlasti õelda, kellele see tõend läheb ja milleks.
aprill 16, 2009 at 6:31 p.l. #191536Leneanoor
MemberPerearst kirjutaski mulle tervisetõendi.. tundub lihtsalt kuidagi tühi see leht. Telefoni teel tellisin ja kuna ta arvatavasti täpselt ei tea mis ala on bodyfitness, siis kirjutas, et “Lubatud osa võtta aeroobika võistlustest”. Huvitav, kas see loeb midagi?
aprill 16, 2009 at 6:33 p.l. #191537timo116
Memberirw…mulle selline mulje jäänud, et igapool on perearstid mingid juhkamid ja loomaarstid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 16, 2009 at 6:52 p.l. #191545JACKO
MemberHmm, oleks pidanud tegema tiba selgitustööd arstile, kui jättis tõendi saaja lahtri vabaks, siis saad kirjutada sinna kellele. Kui ei, siis pead küsima vastuvõtu komisjoni käest, kas selline sobib!
aprill 16, 2009 at 7:29 p.l. #191555rinaldo
Memberirw…mulle selline mulje jäänud, et igapool on perearstid mingid juhkamid ja loomaarstid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda nad on
Parem kohe mingi spetsialisti juures aeg kinni panna ja perearstilt saatekiri küsida.aprill 17, 2009 at 6:00 e.l. #191571Kevin de puta madre
MemberMa lasin kunagi kooliarsti juures kirjutada sellise paberi, a autokooli oli vaja võtta jah perearstilt.
aprill 17, 2009 at 7:43 e.l. #191579Rebane
KeymasterKuna tegemist on võistlustega, proovivad kõik anda endast parima. Seega olen kindel, et kõik annavad endast laval olles 150%.
Sellepärast olekski vaja tervisetõendit, et perearst kinnitaks, et inimese tervis on korras ning ei põe mingeid haigusi, mis võiks sellisel võistlusel saada võistlejale mingil määral ohtlikuks.
Kui võistleja on tarvitanud/tarvitab retseptravimeid vms tuleks ka sellekohta paber võtta arsti käest või lisada siis sellekohane info tervisetõendi peale (mida tarbinud ja milleks).
Ja kui siis ongi seekord kirjutatud ‘luba osa võtta aeroobikavõistlustest’ siis ma usun, et lase siis seekord olla nii.
Tüüpiline tervisetõend võiks näha välja midagi järgmist:
PEREARSTI TERVISETÕEND
Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidule
Käesolevaga kinnitan, et Mati Murakas (isikukood 11102230316) läbis tervisekontrolli, on terve ning võib osaleda 19. aprillil 2009 toimuvatel Eesti Karikavõistlustel Kulturismis ja Fitnessis.
(ja perearsti nimi ning allkiri siia)
Vat nii.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.