Skip to main content

Algajal paar küsimust kaalu langetuse kohta.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Algajal paar küsimust kaalu langetuse kohta.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    tzikel
    Member

Tere

Asi selline et viimase aastaga olen võtnud alla kuskil 30 kilo,põhiliselt muutes oma toitumist.Asi selles et kaal kisub juba kõvasti alla selle arvestuse et ntx 184cm pikk–ja 84kg raske.Kuigi kõhupeal oleks nagu veel väheke pekki või on see lihtsalt sellest et nahk pole tagasi tõmbunud täpselt aru ei saagi.Nahk venib küll suht palju.Mida teha et nahk tagasi tõmbaks.Ise arvan et Toitumine veidi mõõda olnud ja kaotanud suht palju lihaseid,kuid keha pealt nii aru ei saa.Viimati kui lasin mõõta oma rasva protsenti olin 6kilo raskem ja see oli 14,4.Mõõdeti selle aparaadiga mida käes hoiad.Kas on võimalik saada suveks kõht ja reied trimmi,või proovida järgmiseks suveks.Töö on ka suhteliselt raske ja füüsiline.Olen meesterahvas 20 a.

Alfonze
    Member

Ma olen 14-15 kuuga 48kg alla võtnud ja suht sama asi, et istudes on kõhul nahk väheke kottis, kuid see pilt on koguaeg paranenud. Mul ka pikkus miinus 100 on ammu möödanik, kuid pisut nagu oleks alakõhule veel vaja, nüüd novembrist pole langus enam väga suur olnud ja pilt koguaeg paraneb. Seega kaldun arvama, et tegu on naha all tühjade rasvarakkudega mis vaikselt kaovad (jutu järgi pidavat lõplikuks kohanemiseks minema 1,5-2a, näis). Pakun et lahendus on kaalu hoida ja vaadata mis seis jääb, pole mõtet liigselt kiluks ka tõmmata. Mina tõmbasin selle kriipsu 80kg peale, et kui selleks ajaks pole ka veel 100% rahul, siis hoian seda kaalu mingi pool aastat ja vaatan mis juhtub (pikkus on 187cm).

tzikel
    Member

Suur tänu vastuse eest.Endal sama asi et paar kilo veel maha ja siis hoian kaalu.Ega vist mingitest kreemidest ka kasu pole.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.