Skip to main content

Kumb on kõvem mees: Kiivikas või Ader?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kumb on kõvem mees: Kiivikas või Ader?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    vend vähk
    Moderator

Tore, et enne kulturismivõistlust ka meedias väike mull üles puhutud on:

http://www.elu24.ee/?id=46072

Reklaam igal juhul toimib

builder
    Member

eks siis arvata järgmine hooaeg ott näitab tantsusaates,kes kövem mees on

gmaster
    Member

Kõva promoandmine käib post-2813-1225798197_thumb.jpg

Samakamees
    Member

Jälle hakkab mingi võrdlemine…

Jumal666
    Member

Las l2hevad poxiringi,siis saab teada!!!

hunter
    Member

nad on minuarust kaks erinevat karakterit, kulturism ja klassikaline kulturism? Vabandust, kui eksin, aga Ader langeta väheke ego . See ei tee sinust kõvat meest veel, kui tantsulaval kõvasti hiilgad ja igas saates su rinnalihastest räägitakse. No offense, mis on tunnustamist väärt seda tuleb tunnustada ja ma ei ole kade, kuigi ära ise ei ütleks ära sellisest kehast. Mina arvan, et keda võrrelda on Kalmus ja Kiivikas, aga Ader sina oled mulle küll tundmatu selles vallas. Võimalik jah, et minu teadmises kulturismi vallas on väiksed, aga Eesti tipud on Kalmus ja Kiivikas seda ma tean kindlasti. Hüva leili!!

ras-
    Member

“kiivikas + ader= kalmus”

head kommentaarid

Erts
    Member

“Kirjutab kroonika”

nad on minuarust kaks erinevat karakterit, kulturism ja klassikaline kulturism? Vabandust, kui eksin, aga Ader langeta väheke ego . See ei tee sinust kõvat meest veel, kui tantsulaval kõvasti hiilgad ja igas saates su rinnalihastest räägitakse. No offense, mis on tunnustamist väärt seda tuleb tunnustada ja ma ei ole kade, kuigi ära ise ei ütleks ära sellisest kehast. Mina arvan, et keda võrrelda on Kalmus ja Kiivikas, aga Ader sina oled mulle küll tundmatu selles vallas. Võimalik jah, et minu teadmises kulturismi vallas on väiksed, aga Eesti tipud on Kalmus ja Kiivikas seda ma tean kindlasti. Hüva leili!!
    hunter
    Member

Miks Kalmust võib Otiga võrrelda siis? Kalmus on ka klassik ju.

Ma olen kuulnud ja näinud nendest isiksustest lihtsalt. Kalmus võiks vabalt kulturismis ka ilma teha ma arvan. Ma pole Kiivika fänn ültsegi, aga lihtsalt nii poleks ilus öelda Argo poolt. Lustlik on vaadata kuidas sport võib enesehinnangu üles tõsta.

spencer
    Member

hunter kas sa ei ole mõelnud et see võis sõbralik nali olla ? mulle nagu teised variandid peale selle üldse pähe ei tulnudki….

Minu arust ei ole siin üldse midagi võrrelda. Eestis on ainult 1 kulturist, see on fakt. Ja kui kedagi võrrelda tahate, siis võrrelge näiteks Kalmust ja Aderit. Neil on ühiseid jooni palju rohkem, mida võrrelda saaks.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.