jooksmine ja valu :(
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » jooksmine ja valu :(
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
poweroravake.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2009 at 9:05 e.l. #15445
Anonüümne
GuestNimelt hakkasin jooksmas/sörkimas käima ja täna kolmas päev. Probleemiks aga valu (pistab) alakõhus… olen üritanud hingamisega seda nö leevendada… eile õnnestuski aga täna ei aidanud ka see, isegi kiiremat kõndi ei saanud teha. Enne pole nii tugevat valu olnudki
märts 20, 2009 at 9:11 e.l. #187438MWEchamp
MemberPõhjuseid võib palju olla. Minul on tavaliselt see siis kui ma pole pikka aega jooksnud. Abi võib olla selles kui sa kohe jooksu alguses paned nn. hingamise paika. Ise hingan 2 korda lühikeselt sisse, ja siis 1 x järsult välja. Mulle nii soovitati ja peale seda pole enam pistnud. Leia endale sobiv hingamisrütm.
märts 20, 2009 at 9:40 e.l. #187444PumaZ
MemberNimelt hakkasin jooksmas/sörkimas käima ja täna kolmas päev. Probleemiks aga valu (pistab) alakõhus… olen üritanud hingamisega seda nö leevendada… eile õnnestuski aga täna ei aidanud ka see, isegi kiiremat kõndi ei saanud teha. Enne pole nii tugevat valu olnudki
märts 20, 2009 at 10:08 e.l. #187451jorsik
MemberAlguses on jah, kui on alustatud peale pikka pausi jooksmisega. Tuleb rahulik tempo võtta ja vähehaaval pikendada jooksuaega, nädala-paari pärast peaks see üle minema.
märts 20, 2009 at 10:52 e.l. #187455QWE8
MemberOlenevalt valu suurusest, võid ju proovida edasi joost. Mul aitab see alati.
märts 20, 2009 at 10:53 e.l. #187456Tohman
MemberVõib-olla oleks alguses targem jalutada ning tõsta tempot järk-järgult
märts 20, 2009 at 3:52 p.l. #187500Ümiseja
MemberOtsi foorumis natuke…siin peaks olema üks päris pikk arutelu jooksmine-pistmine teemal (veebruaris oli see aktiivne veel). Ei mäleta kahjuks enam, mis rubriigi all.
märts 20, 2009 at 4:46 p.l. #187509ROtter
MemberNimelt hakkasin jooksmas/sörkimas käima ja täna kolmas päev. Probleemiks aga valu (pistab) alakõhus… olen üritanud hingamisega seda nö leevendada… eile õnnestuski aga täna ei aidanud ka see, isegi kiiremat kõndi ei saanud teha. Enne pole nii tugevat valu olnudki
märts 23, 2009 at 8:25 e.l. #187849poweroravake
MemberJoostes hinga rütmiliselt ja lõõgasta keha. Kramplik jooksu asend suurendab pistmise vaevust kindlasti. Teiseks tee kerelihaseid (nö korsetilihased) tugevdavaid harjutusi. Parim vahend pistmise vastu.
Pistmist võib soodustada ka söömine liiga vahetult enne trenni.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.