ketiga tõstevöö
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » ketiga tõstevöö
- This topic has 20 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
builder.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2008 at 11:49 e.l. #15412
asdfghjkl
MemberOlen näinud tõstevööd, millel pole pannalt ega auke, et pole nagu püksirihma sarnase tehnoloogiaga, vaid on sellel ühes otsas ca poole meetrin kett, midagi sellesarnast:
http://www.bodybuilding.com/store/gl/dipbelt.html
Kuidas seda kasutatakse?
Ühes otsas on kett, teises otsas on metall pannal, kui nüüd tõstevöö ümber panna omale, ja kett teisest otsast läbi panna ja üritada sõlm sinna tekitada, siis see sõlm ei jää püsima.
oktoober 28, 2008 at 11:52 e.l. #170370UmbIsik
MemberSee pole mitte tõstevöö, vaid selle külge riputad lisaraskuse, kui lõuatõmbeid või rööbaspuudel surumist teed.
oktoober 28, 2008 at 11:55 e.l. #170371asdfghjkl
MemberSee pole mitte tõstevöö, vaid selle külge riputad lisaraskuse, kui lõuatõmbeid või rööbaspuudel surumist teed.Ma saan aru, et see vöö tuleb ikka ümber panna omale, ja nii et ta seisaks ümber, mitte ei kukuks maha, kuidas see kinni panna keha ümber, seal pole mingit pannalt ega midagi.
oktoober 28, 2008 at 11:57 e.l. #170373JT
MemberMa saan aru, et see vöö tuleb ikka ümber panna omale, ja nii et ta seisaks ümber, mitte ei kukuks maha, kuidas see kinni panna keha ümber, seal pole mingit pannalt ega midagi.nii:
ja nii:
oktoober 28, 2008 at 12:14 p.l. #170377asdfghjkl
Membernii:ja nii:
Nendest udustest videodest ei koitnud mul siiski, kuidas seda vööd kasutada:)
oktoober 28, 2008 at 12:23 p.l. #170380Samakamees
MemberNendest udustest videodest ei koitnud mul siiski, kuidas seda vööd kasutada:)lihtsalt paned ümber ja riputad raskused külge. Ongi vsjo…see ei kao mitte kuhugi
oktoober 28, 2008 at 12:27 p.l. #170382asdfghjkl
Memberlihtsalt paned ümber ja riputad raskused külge. Ongi vsjo…see ei kao mitte kuhugiHakkan vööd ümber panema, vasakusse kätte jääb kett, paremasse kätte teine vöö ots, milel otsas on väike metallrõngake. Mida edasi?
Panen läbi keti raskusteks kettad, ja siis keti otsa sealt paremas käes hoidavas vööotsas olevast metallrõngakesest läbi ja sõlm sinna otsa ketiga või? See sõlm ei pea, ja kogu kupatus kukub maha puusadelt.
Võib-olla too ketiga vöö on katkine ja seetõttu ma ei saagi aru kuidas seda kasutatakse, kirjeldan kuidas see välja näeb:
1. nagu ka tõstevöö, on ta nahast, aga ei mingit pannalt, ega auke naha osas.
2. vöö ühes otsas ripub ca poole meetrine kett, selle keti teine ots on täiesti tavaline ketilüli, nagu ka teised keti lülid, seal keti otsas poel mingit konksukest ega pannalt ega midagi, tavaline ketilüli.
3. vöö teises otsas on metallrõngake, sealt mahub kett läbi kenasti.
Ma ei näe võimalust, kuidas sedalaadi asi ümber vöö püsiks.
Saan aru, et läbi kangiketaste augu panen keti läbi, nii, mida siis keti otsaga nüüd teha? Panna keti ots läbi punktis 3 kirjeldatud rõngakese ühe korra ja sõlm peale või? Ni isee asi kukub maha puusadelt.
oktoober 28, 2008 at 12:38 p.l. #170383Alfonze
MemberOot mis siin segast, on vöö kus on kummagis otsas metallvõru, sealt paned keti läbi ja raskuse ka aukupidi ketist läbi, siis kui raskuse rippuma lased, tõmbab keti pingule ja hoiab vööd sinu ümber.
oktoober 28, 2008 at 12:46 p.l. #170385asdfghjkl
MemberOot mis siin segast, on vöö kus on kummagis otsas metallvõru, sealt paned keti läbi ja raskuse ka aukupidi ketist läbi, siis kui raskuse rippuma lased, tõmbab keti pingule ja hoiab vööd sinu ümber.Sedalaadi vist jah toimiks, sellepeale ma ei tulnud.
Et esmalt panna kett läbi silmusest mis on vöö teises otsas, siis järgi jääva keti otsa raskused panna, siis tõmbavad raskused vöö keha ümber korralikult. Nii tunduks sobivat jah, proovin.
oktoober 28, 2008 at 12:50 p.l. #170386JT
MemberSedalaadi vist jah toimiks, sellepeale ma ei tulnud.Et esmalt panna kett läbi silmusest mis on vöö teises otsas, siis järgi jääva keti otsa raskused panna, siis tõmbavad raskused vöö keha ümber korralikult. Nii tunduks sobivat jah, proovin.
Ja võimalik, et sul on puudu selline väike lukusti!
oktoober 28, 2008 at 12:54 p.l. #170388asdfghjkl
MemberJa võimalik, et sul on puudu selline väike lukusti!Jah vot just sedalaadi vöö ongi, ja sedal ukustit seal otsas pole, seal jõusaalis kus ma käin.
Aga ma proovin kasutada neid lukusteid, mis on ristiveo/plokkseadmete trossi otsas, neid lukusteid saab ära võtta plokkseadme trossi otsast, siis peaks toimima.
Aitüma siis kõigile, asi selge nüüd.
—
Nii peaks välja siis nägema selle vöö paigutamine:
oktoober 28, 2008 at 12:56 p.l. #170389Samakamees
MemberJah vot just sedalaadi vöö ongi, ja sedal ukustit seal otsas pole, seal jõusaalis kus ma käin.Aga ma proovin kasutada neid lukusteid, mis on ristiveo/plokkseadmete trossi otsas, neid lukusteid saab ära võtta plokkseadme trossi otsast, siis peaks toimima.
Jamh. Ma ei osanud arvata , et sul lukusti puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2008 at 1:04 p.l. #170391JT
MemberJah vot just sedalaadi vöö ongi, ja sedal ukustit seal otsas pole, seal jõusaalis kus ma käin.Aga ma proovin kasutada neid lukusteid, mis on ristiveo/plokkseadmete trossi otsas, neid lukusteid saab ära võtta plokkseadme trossi otsast, siis peaks toimima.
Ilma lukustita on jah see nö vöö suht mõtetu jõusaalis, vähemalt minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2008 at 1:35 p.l. #170394Alfonze
MemberOlen näinud ka seda, et osad panevad keti läbi ketta ja siis teist otsapidi vöökülge, siis on jah suht ebastabiilne, kui aga ennem teisest aasast läbi, siis ketas ja siis klambriga esimese aasa külge, siis on vägastabiilne.
oktoober 28, 2008 at 1:38 p.l. #170396JamesC
MemberJamh. Ma ei osanud arvata , et sul lukusti puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.