USN LEUtec Anabolic Amino Acid 180 caplets
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » USN LEUtec Anabolic Amino Acid 180 caplets
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
knydo.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2009 at 6:58 p.l. #15398
knydo
MemberTere ,et sai selline toode täna muretsetud,aga oleks vaja teada kuidas see toimib ja asja, siin inglise keeles suht vähe seletatud. Äkki keegi oskab nõu anda, mis võiks sellega koos võtta n. treeningu ajal jms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toode siis siin .
märts 21, 2009 at 7:09 p.l. #187630Jarmo Oberst
MemberTere ,et sai selline toode täna muretsetud,aga oleks vaja teada kuidas see toimib ja asja, siin inglise keeles suht vähe seletatud. Äkki keegi oskab nõu anda, mis võiks sellega koos võtta n. treeningu ajal jms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toode siis siin .
Directions for use:
On training days, take one serving (6 caplets) immediately before your workout. On rest days take one serving first thing in the morning. For extreme results, take 2 servings daily on training days.
märts 21, 2009 at 7:17 p.l. #187632knydo
MemberDirections for use:On training days, take one serving (6 caplets) immediately before your workout. On rest days take one serving first thing in the morning. For extreme results, take 2 servings daily on training days.
Jah saan aru kuidas võtta tuleb aga mul pole sellest toodest aimugi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. On see hea või halb , hind oli pea 1000 kr iirimaal, sellejärgi peaks hea olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2009 at 7:25 p.l. #187633Jarmo Oberst
MemberJah saan aru kuidas võtta tuleb aga mul pole sellest toodest aimugi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. On see hea või halb , hind oli pea 1000 kr iirimaal, sellejärgi peaks hea olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vadakut ja süsivesikuid oleks saanud omajagu selle raha eest, see oleks mõttekam olnud ilmselt. Kindlasti pole see toode ka halb.
märts 21, 2009 at 8:31 p.l. #187640PumaZ
MemberMiks sa selle üldse ostsid, kui sa ei tea midagi?
märts 21, 2009 at 9:22 p.l. #187646knydo
MemberMiks sa selle üldse ostsid, kui sa ei tea midagi?sest ma olen teisi proovinud.. proteiini ja kreatiini, Kui midagi ei proovi siis ei saa kunagi teada mis värk on, ma tean niipalju et need peaks head olema,aga mai tea täpselt kuidas need asjad toimivad või mis nad on täpselt,,, Sellepärast küsingi siin aga nagu näha siis teie ka ei tea sellest asjast midagi!
märts 21, 2009 at 9:26 p.l. #187647Jarmo Oberst
Membersest ma olen teisi proovinud.. proteiini ja kreatiini, Kui midagi ei proovi siis ei saa kunagi teada mis värk on, ma tean niipalju et need peaks head olema,aga mai tea täpselt kuidas need asjad toimivad või mis nad on täpselt,,, Sellepärast küsingi siin aga nagu näha siis teie ka ei tea sellest asjast midagi!Meid süüdistada pole mõtet, et me kõiki toidulisandeid proovinud pole. Tegelikult jätab meid suhteliselt külmaks ka see mis aineid sina tarbid. Soovitus on siiski selline, et endale selgeks teha toidulisandi mõjud ja kasutamine, alles siis on mõtet osta.
märts 21, 2009 at 10:26 p.l. #187655knydo
MemberMeid süüdistada pole mõtet, et me kõiki toidulisandeid proovinud pole. Tegelikult jätab meid suhteliselt külmaks ka see mis aineid sina tarbid. Soovitus on siiski selline, et endale selgeks teha toidulisandi mõjud ja kasutamine, alles siis on mõtet osta.Ma üritangi hetkel uurida seda, mõtlesin et küsin siit alustuseks,ootan veel vastuseid.
märts 22, 2009 at 6:54 e.l. #187668Lev
Membersest ma olen teisi proovinud.. proteiini ja kreatiini, Kui midagi ei proovi siis ei saa kunagi teada mis värk on, ma tean niipalju et need peaks head olema,aga mai tea täpselt kuidas need asjad toimivad või mis nad on täpselt,,, Sellepärast küsingi siin aga nagu näha siis teie ka ei tea sellest asjast midagi!Oled proovinud kreatiini ja proteiini kuid pole mõjunud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need asjad ei mõjugi sulle nii plahvatuslikult. Pikema aja vältlel näed alles palju neist kasu on. Sinust on aru saada et kasutasid proteiini yks kuu, vaatasid, et ei funka ja enam ei kasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja ostad midagi sellist millest sa midagi ei tea ja mille kohta pole uurinud. Rikas poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .märts 22, 2009 at 8:03 e.l. #187669Kermo
MemberVahet pole ju, las proovib, kui tahab. Tundub, et siin kirjutajatest pole keegi seda kasutanud ja ei oska konkreetse toote kohta midagi rääkida, muud midagi…
märts 22, 2009 at 8:07 e.l. #187670naissfeiss
MemberAntud toote toimeained:
* L-Leucine-Ketoisocaproic Acid Calcium (Leutec™)
* Bioperine Piperine Blend
http://en.wikipedia.org/wiki/Leucine
http://www.bodybuilding.com/store/lleucine.html
http://www.slimirex.com/bioperine
Ei oska öelda, kas algajale on sellist suhteliselt spetsiifilist toodet vaja.
Leucine on üks aminohape, ehk siis üks valkude koostisosa. Seda saab igast loomsest valgust.
märts 22, 2009 at 8:56 e.l. #187672laurigp
MemberJah saan aru kuidas võtta tuleb aga mul pole sellest toodest aimugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa hindad tooteid hinna järgi? Esmalt ikka uuri mida sa ostad ja siis alles osta.
märts 22, 2009 at 8:58 e.l. #187673wer-rax
MemberOled proovinud kreatiini ja proteiini kuid pole mõjunud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need asjad ei mõjugi sulle nii plahvatuslikult. Pikema aja vältlel näed alles palju neist kasu on. Sinust on aru saada et kasutasid proteiini yks kuu, vaatasid, et ei funka ja enam ei kasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja ostad midagi sellist millest sa midagi ei tea ja mille kohta pole uurinud. Rikas poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui hakkasin kasutama kreatiini olid tulemused märgatavad (minujaoks) kohe peale esimest/teist nädalat:) Nüüd olen tarvitanud proteiini pea kuu.Tulemusi on aga jah…midagi naq üleöö jh ei tule:D
märts 22, 2009 at 9:01 e.l. #187675laurigp
Membersest ma olen teisi proovinud.. proteiini ja kreatiini, Kui midagi ei proovi siis ei saa kunagi teada mis värk on, ma tean niipalju et need peaks head olema,aga mai tea täpselt kuidas need asjad toimivad või mis nad on täpselt,,, Sellepärast küsingi siin aga nagu näha siis teie ka ei tea sellest asjast midagi!Oled proovinud proteiini ja ütled, et see ei mõju!!! Sa mees tead ka üldse mida sa räägid? Proteiin on ainuke ehitusmaterjal, millest peaks su lihas üldse kasvama. Kas sa arvad, et purgi peal on kirjas ANABOLIC, et siis hakkab su keha tormiliselt kasvama? Eksid mees, tugevalt eksid. Tee tugevalt trenni, söö õigesti, peale trenni kasuta kindlasti proteiini+süsikad – kui seda reziimi suudad aastaid kannatada, siis hakkad ka tulemusi nägema.
märts 22, 2009 at 9:06 e.l. #187678matti
MemberKallid sõbrad, ärge unustage tõsiasja ,et mitte ükski toidulisand ei kiirenda teie lihasmassi kasvu oluliselt, heal juhul abistab kergelt,lihaskasv oli,on ja jääb pikaks ja vaevaliseks protsessiks, harjuge selle mõtega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik need super-hüper-mega toidulisandid kasvatavad rohkem tootjate rahakotti kui Teie muskleid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.