Kohupiim!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kohupiim!!!
- This topic has 42 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2009 at 5:02 p.l. #15368
NatalieKelly001
MemberKuidas oleks kohupiima kõige targem süüa kas hapukoorega, rõõskoorega, maitsestamata jogurdiga ja millal kas õhtul või hommikul? Ja Milline kohupiim sobiks kõige paremini? Mitu grammi?
Palju peaks kohupiima nädalas sööma ning milline piimatoode sobiks veel süüa kus oleks vähe suhkrut ja halbu rasvu.
Mitu õuna(magal Gi tase) peaks päevas sööma ja porgandit(Pidi kõrge GI TASE OLEMA, AGA SEE EI PIDANUD MIDAGI TEGEMA)???? . JA kas kalakonservid on head?(Need küsimused tulid järsku meelde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ma mõtlesin jooksmisega tegeleda..kas esmaspäev, reede ja laupäev sobiks kella 16.30 paiku 30 min enne treeni sööks.eee MIda süüakse enne trenni?? 14.30 söön siis ..jälle aju koos ja peale trenni süüakse siis valku ehk siis kui ma lõpetan jooksmise siis kell on 17.00 ja sööma saan siis 18.00 kui ma ei eksi..siis peaks vist mõjuma see trenn, aga jh mida oleks enne trenni kasulik süüa.
märts 17, 2009 at 6:01 p.l. #187024brain
MemberNo mina söön rasvata kohupiima 200g vahest hommikul koos pudruga ning enne magama minekut kuskil 1,5 tundi. Tavaliselt koos jogurti või siis hapupiimaga. Aga võib ka süüa rasvata kodujuustu.
märts 17, 2009 at 6:12 p.l. #187025NatalieKelly001
MemberNo mina söön rasvata kohupiima 200g vahest hommikul koos pudruga ning enne magama minekut kuskil 1,5 tundi. Tavaliselt koos jogurti või siis hapupiimaga. Aga võib ka süüa rasvata kodujuustu.Kas kohupiim võib olla ka rosinaga või vaniljega ja kas hapukoorega pole mõtet, kui on 10%?
märts 17, 2009 at 6:15 p.l. #187026TerrenCe
MemberMa söön u 250g kakao kohupiima (as saidafarm) enne magamaminekut. (15-30 min enne)
Miks neid rasvu karta, mida kohupiim sisaldab, minuteada ei ole nendes rasvades midagi paha.
märts 17, 2009 at 6:16 p.l. #187027Tohman
MemberMina ei mõista, miks peab kohupiim/kodujuust tingimata rasvatu olema. Minu meelest ei põhjusta need rasvad küll midagi negatiivset. Nagu ma aru saan, on teema algataja veel kasvueas ja alakaalus, siis ei ole vaja küll rasvu piinliku täpsusega taga ajada.
märts 17, 2009 at 6:19 p.l. #187029brain
Memberno ei peagi olema ju, see oleneb inimesest kas ta tahab kaalu tõsta või langetada.
ja mul on ju kirjas et ” mina söön “
märts 17, 2009 at 6:23 p.l. #187031Tohman
MemberMinu meelest ei olene ka sellest, kas tahad kaalu langetada või tõsta. Vaevalt see nii suurt rolli mängib kas kohupiimas on 0%rasva või 5%rasva. Kaalulangetamisel tuleks pigem piirata süsikaid. Päris 0 rasvu ka ei saa tarbida. Selleks, et rasvu põletada, tuleb ka rasvu tarbida.
märts 17, 2009 at 6:27 p.l. #187033NatalieKelly001
MemberMa söön u 250g kakao kohupiima (as saidafarm) enne magamaminekut. (15-30 min enne)Miks neid rasvu karta, mida kohupiim sisaldab, minuteada ei ole nendes rasvades midagi paha.
Aga kohupiima ei sööda ju paljalt vaid tehakse segu kas hapukoore või muuga ..
Milline segu oleks kõige mõtekam
märts 17, 2009 at 6:28 p.l. #187035brain
MemberNo ega ma siis ainult rasvata kohupiima ja kodujuustu ei söö
märts 17, 2009 at 6:30 p.l. #187036NatalieKelly001
MemberMina ei mõista, miks peab kohupiim/kodujuust tingimata rasvatu olema. Minu meelest ei põhjusta need rasvad küll midagi negatiivset. Nagu ma aru saan, on teema algataja veel kasvueas ja alakaalus, siis ei ole vaja küll rasvu piinliku täpsusega taga ajada.Ega ma ei kardagi rasvu , lihtsalt uurin asju ..
MA söön kohupiima koos hapukoorega, aga ma olen kuulnud, et hapukoor pole kasulik ning tahaks teada millega te kohupiima sööte siis tean mina ka
märts 17, 2009 at 6:31 p.l. #187037NatalieKelly001
Memberno ei peagi olema ju, see oleneb inimesest kas ta tahab kaalu tõsta või langetada.ja mul on ju kirjas et ” mina söön “
´
MA ei taha kaalu langetada vaid pekisest kõhust lahti saada
märts 17, 2009 at 6:33 p.l. #187039NatalieKelly001
MemberMinu meelest ei olene ka sellest, kas tahad kaalu langetada või tõsta. Vaevalt see nii suurt rolli mängib kas kohupiimas on 0%rasva või 5%rasva. Kaalulangetamisel tuleks pigem piirata süsikaid. Päris 0 rasvu ka ei saa tarbida. Selleks, et rasvu põletada, tuleb ka rasvu tarbida.Süsivesikutes söön madala indeksiga peaaegu..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen kuulnud et rasvaga põletad rasvu
märts 17, 2009 at 6:34 p.l. #187040NatalieKelly001
MemberNo ega ma siis ainult rasvata kohupiima ja kodujuustu ei söö
, see oli näide ühest võimalusest mida ja kuidas süüa.
No aga tee selline segu mis endale maitseb, lisa siis hapukoort või mida iganes veel(mõni köögivili või siis puuvili näiteks)
Endale isiklikult ei meeldi hapukoorega segadult, liiga paks jääb aga jogurtiga on super.
Oh peaks ka proovima siis jogurtiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2009 at 6:34 p.l. #187041brain
MemberSiis pead kogu oma toitumise üle vaatama.
Lihtsaim viis on tellida siit toitumiskava. Ise tellisin aasta tagasi oti käest ja olen väga rahul.
märts 17, 2009 at 6:37 p.l. #187042Mart Muru
Member´MA ei taha kaalu langetada vaid pekisest kõhust lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaalu langetades saad pekisest kõhust lahti
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.