Vaata täna ETV saadet “Paar”!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Vaata täna ETV saadet “Paar”!
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2008 at 4:45 p.l. #15355
Arnold
MemberTänases, peagi algavas ETV menusaates “Paar” promovad kulturismi ja fitnessi Ott ja Natalja Kiivikas !
Vaata ja hinda tegijate vormi !
oktoober 23, 2008 at 5:58 p.l. #169925big poppa pump
MemberSee “toitumisteadlane” jättis küll ebakompetentse mulje.
Kas olete püüdnud elus alla võtta? -Jah, kuid pole õnnestunud.
Midagi taolist siis tuli ka välja sealt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2008 at 6:26 p.l. #169929Mikk Raudsepp
MemberHuh, maha magasin. Kas sellest pannakse siia ka klipp?
oktoober 23, 2008 at 6:58 p.l. #169933Mailman
MemberMikk, sa olid lihtsalt liiga hõivatud show-tegemisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noja kõhutants oli päris normal.oktoober 24, 2008 at 5:32 e.l. #169972Ott Kiivikas
MemberHuh, maha magasin. Kas sellest pannakse siia ka klipp?See tuleb netti hiljemalt esmaspäevaks.
oktoober 24, 2008 at 5:57 e.l. #169974M.M.
MemberSee tuleb netti hiljemalt esmaspäevaks.Homme on vist ETV-s kordus ka 14.45 kui ma ei eksi
oktoober 24, 2008 at 6:02 e.l. #169975Alfonze
MemberOtil vorm super ikka, pole midagi öelda.
See toitumisspets seal oli küll kahtlane, pakun, et Ott on kordades kõvem spetsialist sellel alal, aga noh, las siis inimesed usuvad ja kuulavad keda tahavad.
oktoober 24, 2008 at 6:08 e.l. #169976Raivo Piiber
MemberKrt, ei näinud eile … Kes see toitumisspetsialist oli siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2008 at 6:15 e.l. #169977Alfonze
MemberMa ei tea täpselt, mingi mammi oli, kes küll oma vormiga ja teadmistega ei hiilanud (seda et vähem süüa kui kulutad teab ju igaüks, selleks ei pea mingi spetsialist olema). See banaanidieedijutt ka nii ja naa, ma vean kihla, et ma võtaks selle dieediga korralikult juurde, seal polnud piirangut süsikatele jne (ainult magusat ei tohi süüa, aga kartulikrõps ju soolane jne).
oktoober 24, 2008 at 7:39 e.l. #169985Bonsuna
MemberMa ei tea täpselt, mingi mammi oli, kes küll oma vormiga ja teadmistega ei hiilanud (seda et vähem süüa kui kulutad teab ju igaüks, selleks ei pea mingi spetsialist olema). See banaanidieedijutt ka nii ja naa, ma vean kihla, et ma võtaks selle dieediga korralikult juurde, seal polnud piirangut süsikatele jne (ainult magusat ei tohi süüa, aga kartulikrõps ju soolane jne).Ajas jah üsna segast juttu, lühidalt: Kui sööte rohkem võtate kaalus juurde ja kui vähem siis maha. . Proua ise paists silmajärgi kuskil 80kg. Normaalne vanaema selline. Reikop küsis, et kuidas siis nii et ise spets ja ülekaalus. Vastas , et tema on dieete pidanud kuid pole neist abi saanud, et motivatsiooni probleem, kui olex eesmärk küll siis ka maha läheks.
Keegi 50 aastane daame oli saanud mingit dieeti pidades püsiva ajukahjustuse. Saanud selle eest vist mingi valuraga. Mainis , et kõik dieedid on suuuresti reklaam. Sõnaga selline mittemidagi ütlev jutt.
Reikop katsetab 2 nädalat nüüd maailmas hetkel populaarset banaanidieeti, / hommikuks niipalju banaane kui soovid + toasoe vesi, lõunaks ükskõik mida ja kuipalju ja enne kella 20 peab olema söödud viimane söök, samuti vabal valikul. Veel, et magama peab minema hiljemalt 24.00 / et kui see ei mõju siis proua annab talle mingi teise variandi mis 4 päevaga pidi 9kg maha kruvima.
Reikop kutsus prouat endaga kaasa lööma , aga see loobus, ei tahtnud kaalule astuda ja ütles, et tema pole katsejänes, et teeb seda kodus, labori tingimustes.
Reikopi hetkekaal siis 87kg stuudios, teksad pusa sokid seljas, tossud võttis ära.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.