Skip to main content

Vaja oleks nõuandeid rasvaprotsendi vähendamiseks

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vaja oleks nõuandeid rasvaprotsendi vähendamiseks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    dzinn
    Member

Tere!

Mul oleks soov oma rasvaprotsenti vähendada. Olen ennast see aasta käsile võtnud korralikult ja magusa söömisest täielikult loobunud. Alkoholi tarbin ka minimaalselt, aga rasvaprotsent on visa langema siiski.

Trenni teen keskmiselt 4-5 korda nädalas. 2-3 korda jõusaali ja 2 korda aeroobset. Panen oma tavapärase menüü ka:

Hommikusöök 3-4 võileiba, kõrvale klaas mahla umbes kell 9

Lõuna: praad (tavaliselt kartul, liha ja köögiviljad) umbes kell 13-15

siis trenn, pärast seda valgusheik

Õhtusöök: tavaliselt riis või makaronid kanaliha või sealihaga umbes kell 19

Trennivabadel päevadel söön vähem.

PumaZ
    Member

Lõuna ja hommikusöögi vahe tundub sul väga pikk 4-6h. Proovi see väiksemaks teha.

rinaldo
    Member

Mulle tundub et su kaloridefitsiit on liiga suur ning keha hoiab rasva kinni. Proovi süüa natukene rohkem ja ühtlasemalt. Ühtlasemalt selles mõttes, et iga toidukord sisaldaks enamvähem sama palju toitaineid ning süüa tuleks kindla ajavahemiku tagant (2-3h).

Hommikul võiksid vähem võileibu süüa ning rohkem midagi toitvamat süüa nagu näiteks mune ja putru. Lisa sinna juurde ka mingi kohupiim väikese rasvasisaldusega.

Lõuna tundub sul normaalne olevat. Proovi mitte lõuna ajal üle süüa, sest muul ajal sööd vähem. Treening tee 1,5 kuni 2 tundi peale söömist.

Valgušheik on hea valik peale treeningut.

Õhtusöök tundub ka normaalne olevat.

Lisa veel rasvata kohupiim tund kuni kaks enne magama minekut.

Kaalu alandamiseks ei pea tegema mingeid suuri muutusi. Ei pea menüüst välja võtma kartuleid, tatart ega riisi. Sa võid neid ikka süüa, kuid natukene vähem kui tavaliselt. Kaalu alandamise juures on raske saavutada õige kaloridefitsiit. Kui sööd liiga vähe, siis kaalu langemine lõppeb mingil hetkel. Lisaks sellele alaneb kaal suure energiadefitsiidi puhul ka lihaste arvelt. Samas kui sööd liiga palju jääb kaal samaks või tõuseb.

Katseta ning püüa leida enda jaoks õige defitsiit. Peaksid sööma 250-500 kcal ööpäevas vähem, kui kulutad. Sellise tempoga alaneb kaal 1-2 kilogrammi kuus.

dzinn
    Member

Kohupiima tarbin tegelikult juba sellel ajal nagu soovitasid. Hommikusööki peaks veidi korrigeerima jah. Samas võimalik, et ma ootan tulemusi liiga kiiresti ka, sest need muutused ei toimu väga kiiresti.

rinaldo
    Member

Kohupiima tarbin tegelikult juba sellel ajal nagu soovitasid. Hommikusööki peaks veidi korrigeerima jah. Samas võimalik, et ma ootan tulemusi liiga kiiresti ka, sest need muutused ei toimu väga kiiresti.

Jah, nii see on. Vorm muutub aeglaselt, kuid see tasub end ära.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.