Skip to main content

Tallinna jõutõstmise spordiklubid.

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Tallinna jõutõstmise spordiklubid.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused

Tere.

Kas keegi teab Tallinnas mõnda jõutõstmise spordiklubi? Kui tallinlased soovivad jõutõstmise võistlustel osaleda ja mingit spordiklubi esindada, kas siis tõesti sellist klubi ei leidu? Uurisin ja otsisin, aga ühtegi tuvastada ei õnnestunud. Tartus on TÜ Akadeemiline Spordiklubi, Saaremaal on vist SK Jõumees, aga Tallinnas ei paista ühtegi olevat.

Uurin TTÜ spordiklubi lehte, aga jõutõstmise kohta ühtegi sõna ei leidnud.

Lähiminevkus veel oli selline ühendus nagu Tallinna Politsei Spordiselts.

Praegune probleem on selles, et kõik Tallinna parimad on laiali kusagil teistes klubides. EMV-l on viimased korrad väljas olnud ainult Haaberst-Sport, aga nad ei oselae võistkonna arvestuses ja pole seega aastamaksu tasunud.

Njah. Seda on küll kurb kuulda.

HEIKI67
    Member

sama siin olen ka tahtnud klubisse kuuluda aga pole või ei leidnud.. sellist klubi

Siis tuleb rajada, midagi ei jää üle. Peab ju Tallinnat keegi esindama lõppude lõpuks. Ma muidugi ei tea, kui vaevarikas ja kallis see protsess on..

Kõik on õige. See on kättevõtmise asi.

Praegu on lihtsalt kõik Tallinna parimad jõutõstjad kusagil mugavalt ennast ära sättinud. Paljud on Sportkunda liikmed.

Kas põhimõtteliselt on võimalik olla mingi spordiklubi liige, kuid reaalselt teha trenni kuskil mujal? Kas klubid on üldiselt huvitatud, et sportlased nende nime all võistleksid? Või on peamine, et sportlased neile raha maksaksid treeningute eest?

Ma arvan, et hetkel on raha olulisem, aga küllap varsti ollakse huvitatud, et sportlane esindaks klubi.

See on kahepoolne asi. Sportlane peab olema ise ka huvitatud klubi reklaamimisest, niisama kohale loivamise eest ja 1xaastas esindamise eest ei ole klubid eriti huvitatud sponsoreerima.

Mõlemad peavad midagi saama…

Milistes saalides Tallinnas enamus jõutõstjaid treenib muidu? Ma TTÜ spordihallis ei ole vist kedagi näinud.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.