Kõhn olen, kuid söön ilusti.
- This topic has 46 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
kristjan918.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2009 at 5:06 p.l. #15339
kristjan918
Membertere, mul selline raske probleem mis on kõvasti isegi mu enesehinnangut ja enesekindlust alla viinud.. nimelt ma juba 16a. aga ma olen hirmsalt kõhn, noh nagu öeldakse täielik kont. ma kaalun küll 65 ja tean mõndasid kes kaaluvad vähem ja on palju rohkem lihast. pikkust mul 177cm. Tahaks hirmsalt saada endale massi juurde (kasvõi PEKKI), olen kasvõi paks aga lihtsalt ma söön väga korralikult aga mul ei tule nagu mitte midagi juurde. kaalu tuleb aga nagu keha proportsioonid ei muutu. jõusaalis käin ma 3x nädalas ja teen kindlat kava, toitumine on mul ka korras.. söön hommikuti kohupiima ja muna ja leiba ning piima, päeval kui koolist tulen siis putru ja muna ja vahest kodujuustu ja soojatoitu üldse. ja õhtuti lükkan suure prae sisse. Võibolla tõesti toitumine ei ole nii korras, aga kurat pekki peaks ikka ju juurde tulema :S:S tõsiselt nõme on olla, võtab kohe pisarasilma.. tüdrukud ka ütlevad, et ma olen nii väike ja tüdurkute kõrval on mark ka olla sest ma nendeks isegi kõhnem.. oh issand küll, aidake palun.
Mida teha? Kuidas saada omale just seda massi kehale juurde? ja kõike sellist. võite kõike pulbreid ka soovitada, sööks kasvõi koera sitta, et seda kuradi massi juurde saada :SS
märts 22, 2009 at 5:14 p.l. #187760Riho.
MemberPulbrite ja koerasittale ära raha raiska
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Telli toitumiskava.Koos õige toitumise ja trenniga tulem massi ka mühinal. Edu!märts 22, 2009 at 5:23 p.l. #187763Goleteral
Membertere, mul selline raske probleem mis on kõvasti isegi mu enesehinnangut ja enesekindlust alla viinud.. nimelt ma juba 16a. aga ma olen hirmsalt kõhn, noh nagu öeldakse täielik kont. ma kaalun küll 65 ja tean mõndasid kes kaaluvad vähem ja on palju rohkem lihast. pikkust mul 177cm. Tahaks hirmsalt saada endale massi juurde (kasvõi PEKKI), olen kasvõi paks aga lihtsalt ma söön väga korralikult aga mul ei tule nagu mitte midagi juurde. kaalu tuleb aga nagu keha proportsioonid ei muutu. jõusaalis käin ma 3x nädalas ja teen kindlat kava, toitumine on mul ka korras.. söön hommikuti kohupiima ja muna ja leiba ning piima, päeval kui koolist tulen siis putru ja muna ja vahest kodujuustu ja soojatoitu üldse. ja õhtuti lükkan suure prae sisse. Võibolla tõesti toitumine ei ole nii korras, aga kurat pekki peaks ikka ju juurde tulema :S:S tõsiselt nõme on olla, võtab kohe pisarasilma.. tüdrukud ka ütlevad, et ma olen nii väike ja tüdurkute kõrval on mark ka olla sest ma nendeks isegi kõhnem.. oh issand küll, aidake palun.Mida teha? Kuidas saada omale just seda massi kehale juurde? ja kõike sellist. võite kõike pulbreid ka soovitada, sööks kasvõi koera sitta, et seda kuradi massi juurde saada :SS
Pean sind kurvastama – kui kaal ei tõuse ei saa toitumine korras olla. Pulbrid ja asjad sind ei aita sest sa sööd liiga vähe, tõsta oma toidukordade kaloraazi ja küll ka mass tuleb..
märts 22, 2009 at 5:27 p.l. #187765timo116
MemberHea kalorikoguse saad veel jogurtist…kilone jogur on üle 800kcal….lisa see kuskile päevapeale…
märts 22, 2009 at 5:34 p.l. #187766stumpa
MemberTahaks hirmsalt saada endale massi juurde (kasvõi PEKKI), olen kasvõi paksOle nüüd, enamik inimesi on kõigeks valmis, et liigsest pekist lahti saada.
Puusad laiaks, kõht ette, rasvavoldid selga ja põsed paksuks – mõtle mis on parem, kas kõhn kutt, kel eeldused tegeleda edukalt vastupidavusaladega, või ilma lihasteta kiitsakas vend, kes veel keskelt ümmargune kah lisaks?
märts 22, 2009 at 5:35 p.l. #187770märts 22, 2009 at 5:37 p.l. #187771Tohman
MemberKui sa arvad, et sa sööd piisavalt, ei tähenda see seda, et sa söödki piisavalt. Praegu sain aru, et sööd 3 korda päevas, aga tee 5-6 korda päevas. Söö kõvasti, kõvasti ja veel kõvemini. Usu mind, kaal tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2009 at 5:40 p.l. #187772kristjan918
MemberOle nüüd, enamik inimesi on kõigeks valmis, et liigsest pekist lahti saada.Puusad laiaks, kõht ette, rasvavoldid selga ja põsed paksuks – mõtle mis on parem, kas kõhn kutt, kel eeldused tegeleda edukalt vastupidavusaladega, või ilma lihasteta kiitsakas vend, kes veel keskelt ümmargune kah lisaks?
Usu või mitte, aga ma tõesti olen lihtsalt nii masendunud tüüp et ma oleks nõus kasvõi paks olema sest tüdrukud isegi on öelnud, et pigem paks poiss kui kõhn :Dd.
Tegelt mul arvutis on üks toitumiskava, mis on profipoolt koostatud (Kiivikas) see on küll mu sõbra oma, aga ta on minuga sama pikk ja kaal veidi kõrgem. Seda toitumiskava ei või kasutada vä?
Aga ma olen ka mõelnud, et ma ei suuda elusees puhtalt toitumiskava pealt toituda, sest see läheb ju kalliks kui igapäev osta kohupiima, kodujuustu , musta riisi jne.
Kuid nagu te ütlesite, et jogurt on kasulik siis on väga hea, sest jogurtit ma armastan kuna see nii hea. Aga öelge veel toitaineid kus on palju kaloreid?
Edit:// Bugati link sellele artiklile oli ka väga hea asi (Y) (Y) lugesin läbi ja nagu mulle tundub olen ma ektomorf
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)märts 22, 2009 at 5:45 p.l. #187775Peyote
Memberno kui vaja on ikka kaalu juurde siis tuleb süüa mehist liha nt.grillliha.ning õlle tuleb juua(soovitatavalt alkoholivaba)
märts 22, 2009 at 5:46 p.l. #187778stumpa
MemberUsu või mitte, aga ma tõesti olen lihtsalt nii masendunud tüüp et ma oleks nõus kasvõi paks olema sest tüdrukud isegi on öelnud, et pigem paks poiss kui kõhn :Dd.Sorry, et OT, kuid oled sa kindel, et kui sa oleks paks, siis tüdrukud ei ütleks, et pigem peenike poiss, kui rasvarull? ehk öeldi seda lihtsalt, et sinust lahti saada või solvata??? – miskipärast on ntx pisikestel peenikestel mesikeelsetel italiaanodel meie tsikkide seas vägagi lööki
märts 22, 2009 at 5:47 p.l. #187779kristjan918
MemberSorry, et OT, kuid oled sa kindel, et kui sa oleks paks, siis tüdrukud ei ütleks, et pigem peenike poiss, kui rasvarull? ehk öeldi seda lihtsalt, et sinust lahti saada või solvata???Selleks, et mind solvata või minust lahti saada ei tehtud seda kohe kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selles ma täiesti veendunud..märts 22, 2009 at 6:44 p.l. #187788TopeltJott
Member65 kilo ei ole miskit nii vähe sellise pikkuse ja vanuse korral, nii et sul on veel paar aastat aega pikemaks ja laiemaks kasvada. Vb ei ole sul nende trennide vahel piisavalt puhkepausi ja äkki teed igas trennis samu harjutusi? Kui sul on ektomorfne keha, siis tuleks ikka päris palju tähelepanu pöörata ka puhkusele.
märts 22, 2009 at 6:45 p.l. #187789Lev
Membertere, mul selline raske probleem mis on kõvasti isegi mu enesehinnangut ja enesekindlust alla viinud.. nimelt ma juba 16a. aga ma olen hirmsalt kõhn, noh nagu öeldakse täielik kont. ma kaalun küll 65 ja tean mõndasid kes kaaluvad vähem ja on palju rohkem lihast. pikkust mul 177cm. Tahaks hirmsalt saada endale massi juurde (kasvõi PEKKI), olen kasvõi paks aga lihtsalt ma söön väga korralikult aga mul ei tule nagu mitte midagi juurde. kaalu tuleb aga nagu keha proportsioonid ei muutu. jõusaalis käin ma 3x nädalas ja teen kindlat kava, toitumine on mul ka korras.. söön hommikuti kohupiima ja muna ja leiba ning piima, päeval kui koolist tulen siis putru ja muna ja vahest kodujuustu ja soojatoitu üldse. ja õhtuti lükkan suure prae sisse. Võibolla tõesti toitumine ei ole nii korras, aga kurat pekki peaks ikka ju juurde tulema :S:S tõsiselt nõme on olla, võtab kohe pisarasilma.. tüdrukud ka ütlevad, et ma olen nii väike ja tüdurkute kõrval on mark ka olla sest ma nendeks isegi kõhnem.. oh issand küll, aidake palun.Mida teha? Kuidas saada omale just seda massi kehale juurde? ja kõike sellist. võite kõike pulbreid ka soovitada, sööks kasvõi koera sitta, et seda kuradi massi juurde saada :SS
Kui vaadata sinu ülevaadet toitumisest siis ega sa just nii palju nyyd ka ei söö. Pane rõhku rasvasele toidule kuna see annab kõvasti kaloreid. Söö ka palju valke ja süsikaid. sa oled sama pikk kui mina 1a tagasi. Kui ma 70kg kaalusin oli samuti raske juurde võtta ja kaal kohe üldse ei tahtnud tulla. Siis aga tegin muudatused toitumises( nö
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Sõin hommikul siis enne lõunat, lõunal kaks praadi, peale kooli praad, enne trenni midagi süüa ja kodujuustu, peale trenni 50g valku ja 100g süsikaid. kodus veel kaks toidukorda enne magama minekut. Hetkel on siis 1a möödas ja olen 80kg ja rasva% on 13.4 , pean dieeti.Kui teed suitsu siis jäta maha kuna siis saad ka natuke juurde ja kaalu tuleb kergemalt. Pm söö nii et saad päevas vähemalt: 200g valku, 400g süsikaid, 120g rasvu. Ja kui see ka ei aita siis pead arsti juurde minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Vaata seda pilti inspiratsiooniks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . PILTmärts 22, 2009 at 7:09 p.l. #187796kristjan918
MemberTopeltJott – vahepeal ma tõesti ei pidanud üldse pausi jõusaaliga, panin näiteks 3 päeva järjest jõukas ja kuna mul ka korvpalli trenn, siis käin ka seal nädala sees.
Lev – eks ma siis ürita rohkem rasvaseid toite süüa ja üldse palju süüa, kuigi ma koolitoitu eiran , sest see on paras jõletis(alla panen pildi) aga õnneks kooli juures hea kohvik kust saab mõnusaid toite osta.
Kuid see pilt oli ikka tõesti julm, see näitab jah et kõik on nn. võimalik ja eks ma loodan ka, et tuleb mul ka kunagi see areng
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kõike head teile!lev – siin siis pilt missugune meie koolitoit välja näeb, mingi jama kokkukeeratud, juuksekarvu täis ja jogurt sipelgaid täis.. ei ma ei ole pubekas, kes vingub aga nii see on
märts 22, 2009 at 7:12 p.l. #187797Lev
MemberTopeltJott – vahepeal ma tõesti ei pidanud üldse pausi jõusaaliga, panin näiteks 3 päeva järjest jõukas ja kuna mul ka korvpalli trenn, siis käin ka seal nädala sees.Lev – eks ma siis ürita rohkem rasvaseid toite süüa ja üldse palju süüa, kuigi ma koolitoitu eiran , sest see on paras jõletis(alla panen pildi) aga õnneks kooli juures hea kohvik kust saab mõnusaid toite osta.
Kuid see pilt oli ikka tõesti julm, see näitab jah et kõik on nn. võimalik ja eks ma loodan ka, et tuleb mul ka kunagi see areng
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kõike head teile!lev – siin siis pilt missugune meie koolitoit välja näeb, mingi jama kokkukeeratud, juuksekarvu täis ja jogurt sipelgaid täis.. ei ma ei ole pubekas, kes vingub aga nii see on
Kui võib küsida siis mis kool on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.