Skip to main content

Toidukava kiire seedimisega inimesele..

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidukava kiire seedimisega inimesele..

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Goleteral
    Member

Tervist!

Olen eluaeg olnud üsnagi kõhnuke(Ektormorf) ning kuna kehakaal hakkab jääma takistuseks enda spordialal siis otsustasin 1.5kuud tagasi hakata korralikult trenni tegema.. treeningkava sain tellitud ja on väga korralik, nüüd aga on probleem sellega et kuigi toitun üsnagi korralikult oleks ikkagi vaja tiba nõu teilt..

treeningpäevadel:

Hommikusöök – neljaviljahelbed 150-200g või omlett(3-4 munaga), 2 juustuvõileiba, tee. (Treening on mul hommikuti üsnagi varakult seega ei toitu enne seda väga hullult ;p)

Esimene lõuna(11:30-12:00) – 3-4 keedetud muna, 150g kodujuustu, banaan või klaas mahla.

Teine lõuna(14:00-14:45) – 4-5 keedetud muna, 200g kodujuustu, riis või tatar, tee.

Õhtune snäkk(17:00-18:00) – müsli, tee, banaan või mõni muu puuvili.

Õhtusöök(19:30—) – makaronid(200-300g) või kartul + liha/peekon.

Kaalun 56KG, ja olen 180CM pikk..

Ektomorfi hea näide(pikad jäsemed, lühike ülakeha, kitsad õlad/puusad jne ;p)

BAV arvuti järgi on minu päevaseks tarbeks vaja 1597.2 kcal..

Mõned soovitused ehk mida muuta jne..

Eesmärgiks on tõsta kehakaalu järgneva 1-1.5 aasta jooksul 65-70kg’ni..

0ttt
    Member

Aga kuidas sa puhkepäeval sööd? Söö sama moodi ka puhkepäeval, sest siis su keha puhkab ja ehitab ennast uuesti uueks trenniks ülesse. Kui selle kavaga kaal ikka ei tõuse siis suurenda koguseid.

ROtter
    Member

Tervist!

Olen eluaeg olnud üsnagi kõhnuke(Ektormorf) ning kuna kehakaal hakkab jääma takistuseks enda spordialal siis otsustasin 1.5kuud tagasi hakata korralikult trenni tegema.. treeningkava sain tellitud ja on väga korralik, nüüd aga on probleem sellega et kuigi toitun üsnagi korralikult oleks ikkagi vaja tiba nõu teilt..

treeningpäevadel:

Hommikusöök – neljaviljahelbed 150-200g või omlett(3-4 munaga), 2 juustuvõileiba, tee. (Treening on mul hommikuti üsnagi varakult seega ei toitu enne seda väga hullult ;p)

Esimene lõuna(11:30-12:00) – 3-4 keedetud muna, 150g kodujuustu, banaan või klaas mahla.

Teine lõuna(14:00-14:45) – 4-5 keedetud muna, 200g kodujuustu, riis või tatar, tee.

Õhtune snäkk(17:00-18:00) – müsli, tee, banaan või mõni muu puuvili.

Õhtusöök(19:30—) – makaronid(200-300g) või kartul + liha/peekon.

Kaalun 56KG, ja olen 180CM pikk..

Ektomorfi hea näide(pikad jäsemed, lühike ülakeha, kitsad õlad/puusad jne ;p)

BAV arvuti järgi on minu päevaseks tarbeks vaja 1597.2 kcal..

Mõned soovitused ehk mida muuta jne..

Eesmärgiks on tõsta kehakaalu järgneva 1-1.5 aasta jooksul 65-70kg’ni..

Palju valku, vähe süsivesikuid. Süsivesikud tõstavad kehakaalu.

Goleteral
    Member

Palju valku, vähe süsivesikuid. Süsivesikud tõstavad kehakaalu.

Selge.. asendan siis ehk mõned pudrud makaronidega?

0ttt – Puhkepäevadel söön üsnagi sarnaselt.. ainus vahe on toitumiskordade aeg..

ROtter
    Member

0ttt – Puhkepäevadel söön üsnagi sarnaselt.. ainus vahe on toitumiskordade aeg..

Söö parem kartuliputru jahusoustiga ja hakkliha kastmega iga paari tunni tagant.

Goleteral
    Member

Söö parem kartuliputru jahusoustiga ja hakkliha kastmega iga paari tunni tagant.

Hmm, selge..

Oskad ehk õelda kah palju minu kaaluga/pikkusega peaks päevas keskmiselt süsivesikuid tarbima, eriti veel kui massikava käsil..

ROtter
    Member

Hmm, selge..

Oskad ehk õelda kah palju minu kaaluga/pikkusega peaks päevas keskmiselt süsivesikuid tarbima, eriti veel kui massikava käsil..

Alusta päevaüldkaloraažist 45kcal/kehakaalu kg kohta. Süsivesikud peavad moodustama sellest min 60-70%.

Goleteral
    Member

Alusta päevaüldkaloraažist 45kcal/kehakaalu kg kohta. Süsivesikud peavad moodustama sellest min 60-70%.

Selge, tänan.

aries
    Member

pudrus on just süsivesikuid palju, kui sa just munaputru silmas ei pea.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.