Küki arendamine
- This topic has 15 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
tmks88.
-
AutorPostitused
-
oktoober 17, 2008 at 4:19 p.l. #15297
tmks88
Memberprobleem: kükis ei ole enam arengut
jalgu treenin jõusaalis 2x nädalas + 2x nädalas koolis jalgpall ja värgid treenivad ka jalgu ja lisaks tegelen veel spordiga kus on jalgadele päris hea koormus (2-3x nädalas)
jõutõmmet teen vaid ühel alakeha jõusaali päevadast ja see areneb päris hästi, kohapealt kaugus on metsikult arenenud võrreldes vertikaal hüppega tõenäoliselt sellepärast, et kohalt kauguses on alaselg väga oluline
ise kaalun 90kg 187cm – jõutõmme 160kg ja täiskükk 135kg – vertikaalhüpe 63cm ja kohapealt kaugus 2.9-3m
veel olen tähele pannud, et peale jalgade treenimist saalis järgmine päev kaal ei muutu, samas peale ülakeha treenimist on järgmine hommik paarsada grammi juures
kuna kõik areneb peale küki siis kas võib olla asi selles, et jalad saavad liigselt koormust? äkki peaks jalgu vaid korra nädalas jõusaalis treenima nagu jõutõmmetki?
oktoober 19, 2008 at 4:38 p.l. #169488tmks88
Memberesmasp – puhkan
teisip – koolis jalgpall ja jõutõmme + õhtul jalgadele jõusaalis
kolmap – trial ja õhtul ülakeha jõusaalis
neljap – koolis jalgpall või ujumine
reede – õhtul jalgadele jõusaal
laupäev – trial + õhtul ülakeha jõusaalis
pühapäev – puhkan
sellise plaaniga kõik peale reite kasvavad ja muutuvad tugevamaks
kui nüüd teisipäeva õhtul jalgadele jõusaal maha võtta võib äkki max küki raskuse arengus paranemist näha?
oktoober 19, 2008 at 4:45 p.l. #169491M.M.
MemberSul on õige järeldus, jalad ei puhka sul välja kui kaks x nädalas treenid neid + veel muu sodi peale (jalgpall jne.) Võib proovida tükeldada ka nii, et ühel päeval teed esiosa ja teisel tagaosa. Või siis ühel jalapäeval raskeid harjutusi ei tee nagu kükk ja jalapress (teed korra nädalas).
oktoober 20, 2008 at 12:50 p.l. #169541tmks88
Memberok ma võtan teisipäevase reite jõutrenni maha muu jätan kõik samaks, vaatan mis juhtub
oktoober 21, 2008 at 12:20 p.l. #169630tmks88
Memberäkki peaks uurima mõne taastusjoogi kohta, need peaks ka taastumisele kõvasti kaasa aitama? kuulsin et glutamiin pidi hea olema taastumiseks?
oktoober 21, 2008 at 12:45 p.l. #169639asdfghjkl
MemberAminohapetest pidi jah glutamiin olema tõhusaim et taasumist kiirendada.
Magamist on väidetud olema taastumise juures oluliseks, ja seda olen ise kogenud, kui alustasin öösiti töötamist, võtsin lisatööd.
Kui vanasti treenisin lihast korralikult ja ta valutas seejärel X päeva, siis nüüd kui peale õhtust trenni lähen ööseks tööpostile ja järgmisel õhtul samuti, ja lisaks on põhitöö päeval ,et siis magada saab üsna väha, aga piisavalt, et mitte maha surra, siis on eriti hea kogemus see, et lihas on tõesti rohke päevi valulik, mitte X päeva, vaid (X+1.5) päeva, ma ütleks. Et siis oluline on, et keha saaks magada, se on esmaseid asju, et taastumine oleks normaalne.
oktoober 21, 2008 at 1:22 p.l. #169648Andrei8
MemberJust-just … puhkamine ongi kõige parem pärast koormusi ja korralik magamine võimaldab ka kasvuhormoonil oma tööd teha just sel ajal kui ta seda tegema peab. Olles ärkvel pidurdad sa sisulilt paljusid normaalseid protsesse. Kui oled noor anna minna öö tööga aga see ei tohiks reegliks saada, garantiid ei ole et vanemas eas miski tervisehäda välja ei löö.
oktoober 21, 2008 at 4:19 p.l. #169678tmks88
Membermagada saan ma korralikult, vähemalt 9h
äkki on siis parem jõutrennid viia rohkem õhtusse, et suht koht enne magamaminekut treenida?
hetkel teen ma 18.00 kuni 19.00 tavaliselt ja siis 2-3h pärast magama
november 1, 2008 at 1:43 p.l. #170755tmks88
Memberkas keegi smolovi programmi on proovinud kunagi? pidavat päris(loe: väga) häid tulemusi andma, ma kardan ainult et kui ma koolis kehalises pean käima ja korra nädalas tahan rattaga ka sõita siis on see ülekoormav
http://www.dragondoor.com/cgi-bin/articles…mp;articleid=80 programm ise siin
november 1, 2008 at 1:56 p.l. #170756Kristjan-Johannes Konsap
Memberkas keegi smolovi programmi on proovinud kunagi? pidavat päris(loe: väga) häid tulemusi andma, ma kardan ainult et kui ma koolis kehalises pean käima ja korra nädalas tahan rattaga ka sõita siis on see ülekoormavhttp://www.dragondoor.com/cgi-bin/articles…mp;articleid=80 programm ise siin
Ma proovisin. Esimese kuu lõpuks oli rekord 15 kilo suurem kui viimane kord kui proovisin. Samas võis ka vahepeal jõudu juurde tulnud olla.
november 1, 2008 at 2:26 p.l. #170758tmks88
MemberMa proovisin. Esimese kuu lõpuks oli rekord 15 kilo suurem kui viimane kord kui proovisin. Samas võis ka vahepeal jõudu juurde tulnud olla.
november 1, 2008 at 2:37 p.l. #170759Kristjan-Johannes Konsap
Memberaga sa tegid puhtalt ainult smolovi programmi või tegid midagi veel?ma kardan et kehka ja ratas lisana koormavad üle, kehka ehk mõjub veel isegi kergelt taastavana ja seal ma ei pea nii aktiivselt kaasa tegema
mõtlesin et äkki panen ratta ühe päeva asemele, et teen siis 3x kükke ja ühe päeva ratast nädalas
No ülakeha treenisin ka muidugi peale kükki, aga reit rohkem ei treeninud. Ma ei usu, et aeroobset eriti tegin. Aga samas ma ei usu ka, et kehaline sul takistaks seda kava järgimast. Mina kusjuures tegin kükki ülepäeviti, mitte 4 korda nädalas tingimata ja kaks päeva (R ja L) järjest nagu seal kavas algselt kirjas.
Eks sa proovi…
november 2, 2008 at 10:01 e.l. #170785tmks88
Membersa said siis kokku 20kg juurde, palju sul kehakaal vs max kükk oli enne smolovit?
ma loodan, et ma saan rohkem juurde oma 90 kilose kehakaaluga 135kg küki juures
eesmärk oleks vähemalt 1.7x keharaskusega ass to grass kükk ära teha
november 2, 2008 at 10:25 e.l. #170786Kristjan-Johannes Konsap
Membersa said siis kokku 20kg juurde, palju sul kehakaal vs max kükk oli enne smolovit?ma loodan, et ma saan rohkem juurde oma 90 kilose kehakaaluga 135kg küki juures
eesmärk oleks vähemalt 1.7x keharaskusega ass to grass kükk ära teha
Enne kava oli arvestuslik rekord mingist ajast 110 kg. Pärast oli kükk 130. Selles mõttes et see on päris suur protsent mis juurde tuli minu väiksest raskust arvestades. Kehakaal on mul praegu 80, siis oli kindlasti vähem päris mitu kilo vähem.
november 2, 2008 at 5:30 p.l. #170806tmks88
Membersellisel juhul on küll jah areng hea, arvasin, et äkki sa oled siuke 90-110kg vend kelle jaoks polnud 180kg kykk probleemi ja arendasid selle 200ni
igaljuhul ülejärgmine nädal hakkan tegema, teen esialgul esimese osa ainult läbi
loodetavasti on kevadeks 2x keharaskusega kükk kergesti tulema ja hüppamine majas ohtlik, võib peaga lakke hüpata
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.