Tsükklitreening – Massitsükkel
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Tsükklitreening – Massitsükkel
- This topic has 7 replies, 3 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
LaizeN.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2009 at 9:07 e.l. #15282
Pepeksi
MemberTere tahaks kysida sellest Massitsykklist et kui seal on pandut et aeroobne treening peale jöutreeningut. Kas tasuks kohe jöutreeningu järel teha see aeroobne treening vöi kas oleks parem eraldi hiljem teha?
märts 7, 2009 at 9:12 e.l. #185239Pjoonas
MemberTere tahaks kysida sellest Massitsykklist et kui seal on pandut et aeroobne treening peale jöutreeningut. Kas tasuks kohe jöutreeningu järel teha see aeroobne treening vöi kas oleks parem eraldi hiljem teha?Soovitaks hommikul enne sööki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2009 at 9:22 e.l. #185243LaizeN
MemberSoovitaks hommikul enne sööki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Massitsükli ajal ?
Kuule, mõtle nüüd järele..
märts 7, 2009 at 9:24 e.l. #185244Pepeksi
MemberSoovitaks hommikul enne sööki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heh nii vara ma kyll ylesse ei viitsi töusta. Olen lugenud jh et kui enne söökki hommikkul aeroobset teeb siis pöleb rasv päris kiiresti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2009 at 9:26 e.l. #185245LaizeN
MemberHeh nii vara ma kyll ylesse ei viitsi töusta. Olen lugenud jh et kui enne söökki hommikkul aeroobset teeb siis pöleb rasv päris kiiresti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põleb koos lihasega ja niidab energia ka suht maha, niiet massitsükli ajal sellel vast mõtet ei ole, arvan mina.
Phmts, vist peaks tegema eraldi päeval ja nädalas 1-2 x , kuid massitsükli kohta palju öelda ei oska, ootaks ka targemaid
märts 7, 2009 at 9:26 e.l. #185246Pepeksi
MemberMassitsükli ajal ?Kuule, mõtle nüüd järele..
Ma olen siin möelnud et kas tasub selle tsykli ajal yltse nii palju aeroobset teha?
märts 7, 2009 at 9:29 e.l. #185247Pepeksi
MemberPõleb koos lihasega ja niidab energia ka suht maha, niiet massitsükli ajal sellel vast mõtet ei ole, arvan mina.Phmts, vist peaks tegema eraldi päeval ja nädalas 1-2 x , kuid massitsükli kohta palju öelda ei oska, ootaks ka targemaid
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=24 Sellest tsykklist on kysimus… Sinna on pandut 3-4 korda aeroobne treening ja jöutreenimise järel. On see hea nii teha ja kas tasub kohe joutreeningu järel teha?
märts 7, 2009 at 10:13 e.l. #185258LaizeN
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=24 Sellest tsykklist on kysimus… Sinna on pandut 3-4 korda aeroobne treening ja jöutreenimise järel. On see hea nii teha ja kas tasub kohe joutreeningu järel teha?No, mina tean, et Marek Kalmus ja vist isegi Ott ka sõidavad/jooksevad rahulikus tempos, nö mahajahtumiseks..
Aga jällegi, Fred taunib aeroobse peale jõutrenni, ei oskagi seisukohta võtta, minu arvates oleneb kehatüübist, kui oled selline, kes kuidagi juurde ei võta, siis ei tasu vist eriti, aga kui oled selline, kellele massi juurde võtmine mingi probleem pole, siis nagu tasuks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.