mida võtta valgule juurde
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » mida võtta valgule juurde
- This topic has 13 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2008 at 3:11 p.l. #15250
Mkala
MemberLugu on järgmine … Olen nimelt mingi 5-6 aastat trennis käinud ja kaaluga on olnud tõsiseid kõikumisi vahemikus 78 – 95 nii et olen olnud paks ja ka kõhna ja üldiselt kui trenni ei tee, siis kaal kukub ja kui teen kõvasti (9-12x nädalas) siis tõuseb. Probleem on aga selles et praegu pole enam võimalik niipalju trenni teha ja kordade arv jääb kuskile 4 korrale nädalas. Olen proovinud igasuguseid massilisajaid ja valke, ning kreatiine ja ka keemiat. Küsimus on aga selles, et olen pigem kiire ainevahetusega ja kui söön siis tundub et toit käib kiiresti organismist läbi ja kasu nagu pole midagi. Tühjakõhu tunnet on üldiselt vähe ja päevas söön max 4x. Kuskilt olen kuulnud midagi et on olemas sellised ained (mis ei ole steroidid) mis aitavad organismil paremini valku omistada ??? Rohkem süüa ma ei taha, kuna praegune rasvaprotsent on liiga hea et vormi käest lasta. Lihtsalt tahax et organism paremini saadud ressursid ära kasutax.
PS. Mingit juttu aeglasti ja kiiresti imenduvatest valgupulbritest kuulda ei taha, sest tean seda ise kah hästi ja mingit steroiditeemat kah mitte. Steroidid on mõttetud !!! Ja PALUN mitte jälle fasti reklaamida.
oktoober 14, 2008 at 3:18 p.l. #168893Annika Pärtel
MemberJutust jääb mulje, et tead juba isegi kõike ja oled kõike proovinud- sterod, mega-hüper-superkoormused, pulbrid-värgid. Jube keeruline siin veel midagi soovitada. 99,9%-l meist ma kardan, ei ole selliseid kogemusi…
Ma ei saagi aru, kuidas on võimalik 9-12x trenniga nädalas veel lihast KASVATADA (eriti naturaalselt)… müstika.
oktoober 14, 2008 at 3:51 p.l. #168896dirty scorpion
Memberpilt timestampiga?
oktoober 14, 2008 at 7:39 p.l. #168951maximus89
MemberMhmm, selline aine, mis aitab su LIHASTEL paremini valku omastada on insuliin.Ja mis aitavad su peensoolel valku paremini omastada on erinevad proteaasid.Õnneks toodab su keha ise ka neid
oktoober 14, 2008 at 8:53 p.l. #168963gmaster
MemberMa arvan et tegelikult on sul nii treeningus kui toitumises midagi kardinaalselt valesti… Kui seda siin lähemalt lahata, siis ehk jõuab põhjuseni. Pole mõtet hakata kohe ulmelisi asju soovitama.
oktoober 14, 2008 at 10:37 p.l. #168970AlanBStard
Moderatorproteaase ilmselt ei ole mõtet endale sisse süstida.Osadel valkudel on seedeensüümid sees.
Ja HCl + pepsiin pidi paljudel aitama. Mujal vabamüügis, vene ajal oli siin ka, nüüd on saadaval ainult raviarsti taotluse alusel. Normaalne riik
oktoober 15, 2008 at 10:53 e.l. #169000leinekas
MemberIse soovitaksin sulle sulle anabolicHalo või bcaa kapsleid ,esimene variant sobis mulle paremini ning
lisaks võta valku ,milles on olemas nii bcaa d natukene ning glutamiini näiteks uus whey pulber.
Annab päris hästi jõudu juurde
oktoober 15, 2008 at 10:55 e.l. #169001leinekas
MemberMhmm, selline aine, mis aitab su LIHASTEL paremini valku omastada on insuliin.Ja mis aitavad su peensoolel valku paremini omastada on erinevad proteaasid.Õnneks toodab su keha ise ka neid
oktoober 15, 2008 at 11:11 e.l. #169006maximus89
MemberIse soovitaksin sulle sulle anabolicHalo või bcaa kapsleid ,esimene variant sobis mulle paremini ninglisaks võta valku ,milles on olemas nii bcaa d natukene ning glutamiini näiteks uus whey pulber.
Annab päris hästi jõudu juurde
oktoober 15, 2008 at 11:13 e.l. #169007maximus89
MemberOsadel valkudel on seedeensüümid sees.Seega isegi seedimine tehakse meie eest juba laborites ära…
oktoober 15, 2008 at 12:27 p.l. #169025gmaster
MemberSeega isegi seedimine tehakse meie eest juba laborites ära…Jep, varsti ei pea enam ise potil ka käima, toru sisse ja sups
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 15, 2008 at 9:48 p.l. #169122AlanBStard
ModeratorSeega isegi seedimine tehakse meie eest juba laborites ära…Mis teha, paljudel kipub ensüüme ja ka maohapet vähem olema kui hea oleks.
oktoober 16, 2008 at 6:13 e.l. #169131matti
MemberA kas insuliinitaset ei saa tõsta ka lihtsamalt- süües rohkem magusat?
oktoober 16, 2008 at 3:51 p.l. #169202maximus89
MemberA kas insuliinitaset ei saa tõsta ka lihtsamalt- süües rohkem magusat?
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.