Huvitavad tähelepanekud.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Huvitavad tähelepanekud.
- This topic has 51 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
nyc.
-
AutorPostitused
-
november 19, 2008 at 10:01 e.l. #15197
scubamonkey
MemberÜhel ilusal päeval kui vihma ei sadanud otsustasin külastada treeningsaali. Trenn oli suursugune, sest selle lõpuks olin üles tõstnud mitu tonni raskusi.
Huvitav tähelepanek oli see, et üks teismeline poiss, kes ei olnud jämedam kui white board marker kasutas janu kustutamiseks fat burnerit. Sellega kahjuks asi ei piirdunud kuna järgmine vend turgutas ennast energiajoogiga.
Kas nii tohib teha jäägu lugeja enda otsustada.
Lugupidamisega
Tuuker
november 19, 2008 at 11:47 e.l. #78310asdfghjkl
MemberKas sa näed konflikti selles, et karnitiin nö sooviks rasvarakkudest energiat võtta, aga energiajoogist saadud süsivesikutest saab vabat energiat juba niipalju, et organismil pole lisaenergiat vaja rasvarakkudest ja karnitiini ei hakka toimima?
november 19, 2008 at 11:59 e.l. #78241gmaster
MemberMinu arust tohib, pole kuskil küll vastupidist teadet lugenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isiklikult näen rohkem pointi fatburneri kui energiajoogi joomises. (vitamiinid)
november 19, 2008 at 12:31 p.l. #168796marjasha
MemberSellega tuleb meelde, et olen mõned korrad jõusaalis näinud viiekümnendates eluaastates meesterahvast, kes südamerahuga trenni ajal Batteryt joob
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Siiamaani mõtlen, et oleks pidanud onule õla peale koputama ja küsima, ega ta infarkti ei karda saada…november 19, 2008 at 12:37 p.l. #168797allar245
MemberOmast kogemusest tean nii palju, et energia jook ja raske/kestev füüsiline töö ei käi kokku. Sõjaväe lõpurannnakul, kus tuli käia ca 60 km, olid need vennad kes jõid energiajooki, sõna otses mõttes teiste süles kanda.
november 19, 2008 at 12:46 p.l. #168779gmaster
MemberKorra olen jõusaalis energiajooki joonud.
Rohkem nii ei tee.
november 19, 2008 at 12:49 p.l. #168780spencer
Membernovember 19, 2008 at 1:02 p.l. #168775scubamonkey
MemberOn mul üks tuttav kes on igati tore ja viks poiss aga näe konni ei söö. Olid ajad, mil ka tema nagu iga teinegi eestlane teenis leiba ehitajana. Oli üks harilik tööpäeva lõpetamise tähistamine rohke koguse alkohoolse joogiga ning hommik päädis päris korraliku pohmelliga. Selle asemel et ausalt välja teenitud karistust kanda võttis tema hoopis nõuks end turgutada energiajoogiga. Ei läinudki palju aega kui Tallinna Kiirabi omakorda teda erinevate kokteilidega turgutas.
Ei no jooge jõusaalis või viina, mis see minu asi on. Tahtsin lihtsalt õelda seda, et lapsed haaravad liiga kergekäeliselt turgutavaid jooke.
Lugupidamisega
Tuuker
november 20, 2008 at 7:01 e.l. #171560masterofceremony
MemberEi tea küll, millest räägid. Kui mul räme pohmell on, siis on üks esimesi asju hommikul väike peaaegu jääkülm “Hustler” või “Starter” sisse ja teeb hommiku kohe ilusamaks. Mitte kunagi pole hullemaks teinud. Lisaks on mõni õhtu läbi joodud ka viina ja energiajoogi kokse, nokib muideks palju paremini kui mingi muu koks
“>november 20, 2008 at 7:16 e.l. #171563Hannela
MemberAlles üleeile nägin ise jõusalis ühte noormeest starterit joomas, mõtlesin ka, et ütlen sõbralikult midagi aga ei hakanud siiski seda tegema… Vaene süda…
“>november 20, 2008 at 7:19 e.l. #171564Thomas21
MemberIga hommikune taks väike Red Bull alla:D
Testin kaua süda vastu peab.
Kui ära suren siis helistan ja ütlen, et ei tohi teha!
november 20, 2008 at 7:27 e.l. #171565Hannela
MemberIga hommikune taks väike Red Bull alla:DTestin kaua süda vastu peab.
Kui ära suren siis helistan ja ütlen, et ei tohi teha!
Nojah, eks me siis jääme ootama
“>november 20, 2008 at 7:48 e.l. #171567builder
Memberise tund enne jöusaalulaksu olen kohvipommi alla joonud,ei midagist paha pole olnud. ja minul endal ei ole üldse kogemusi teiste inimeste segamisega jöusaalis………. ja vahepeal ikka mind ka segatud,olen ka viisakalt öelnud :jah tean ,jah tean……. . noh kui ise sihilikult näiteks nn varastanud kordusi olen. et pikka juttu mehele küll mul aega ,miks nii voi naa on ja………. selle jaoks on meedia, treenerid…………..unistan vahepeal iseenda jöusaalist palgatud kangihoidjaga mmmmmmmmmm
“>november 20, 2008 at 11:01 e.l. #171590Mercy
MemberSiiani üks koledamatest hommikutest oli seoses tequilarohke õhtuga millele ärgates järgnes tass kohvi, Hustler ja lahustuv C-vitamiin. Usun, et ma reaalselt tööl ainult värisesin ühest nurgast teise.
Mulle käib ka veidi hinge peale energijajooke kaanivad isikud saalis. Aga eks igaüks ise teab mis teeb. Sama palju tahaks õlale koputada noortele härrastele, kes lapivad endale selgelt üle jõu käivad raskused kangile/plokile ning kägisevad oma 2 repi all. :] Whatcha gonna do.
november 20, 2008 at 11:08 e.l. #171591asdfghjkl
MemberAga mis nendes kahes kägisevas repis halba on:)
Nendega mõjutab lihast küll ju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.