Skip to main content

Harjutuse vahetamine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Harjutuse vahetamine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Rando112
    Member

Tervist

Mis oleks samalaadne harjutus:

Istudes surumine jalad laiali

Jõusaalis kus ma käin, seda teha ei saa.

Tahaks veel küsida, et kas oleks mõtekas osta mingeid häid sheike mis oleksid niisama kasulikud.Ei soovi mingeid Mass2 ja taolisi, olen 4 kuud jõusaalis käinud.

Tekkis veel üks küsimus,et end rohkem vormi saada oleks vaja tervislikult toituda ja palju aeroobset teha?Kui joosta siis kaua oleks piisav ühe õhtu peale?Kuskilt kuulsin, et keha hakkab liikudes alles kuskil peale tundi rasvu põletama.

timo116
    Member

Mille jaoks sa sheiki tahad kui sa mass2 ja sellised ei taha ?

Imelik. Mina tean, et see rasvadepõletamine hakkab 15. minutist. Kokkuvõttes on see ehk ikka iga inimese eripära.

tereummikust
    Member

Imelik. Mina tean, et see rasvadepõletamine hakkab 15. minutist. Kokkuvõttes on see ehk ikka iga inimese eripära.

No loogiliselt peaks rasvade tõhusaim põletamine peale hakkama siis, kui süsivesikud põletatud on, ehk siis sõltub ainevahetusest ja eelmisest söögikorrast, seega igal inimesel veitsa erinev. Võin ka eksida, pakkusin huupi loogika peale hetkel

Capricorn
    Member

Tervist

Mis oleks samalaadne harjutus:

Istudes surumine jalad laiali

Jõusaalis kus ma käin, seda teha ei saa.

Saal on nii väike ja pole ruumi jalgu laiali ajada? Sel juhul istudes surumine jalad koos?

Rando112
    Member

Njh, tglt kui see üks harjutus üheksast vahele jääb pole ka hullu.

Rinnalt surumine on baasharjutus. Selle ära jätmine on väga suur viga. Miks sa seda teha ei saa?

Kui seal surumispinki pole siis oleks aeg saali vahetada, sest selline saal pole suuremasi saalist.

Rando112
    Member

Ei ei, rinnalt surumisega on kõik priima, mingi jalgade harjutuse jätan vahele.Jõusaal on seal üsna mugav.

Tänud kõigile abi eest.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.