Küsimus toitumise kohta.
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2008 at 6:29 e.l. #15173
classified
MemberVäga vabandan, kui antud teema on kuskil juba olemas võis küsimus tõesti algeline vms, kuid…
Tahaks küsida ühe toitumiskava kohta, mida ma järgima nüüd hakkan. Seal on öeldud et hommikul “3 munavalget praetuna 1 kollane”. Et kumb siis, kas 3 munavalget keedetuna ja 1 munakollane praetuna või 3 munavalget praetuna ja 1 munakollane keedetuna?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan!
oktoober 6, 2008 at 6:32 e.l. #167995ROtter
MemberKõik vastuse variandid on valed.
oktoober 6, 2008 at 6:45 e.l. #167980classified
MemberKõik vastuse variandid on valed.Tohoh. Aga kumb ÕIGEM oleks siis näiteks? Või mis valesti on?
oktoober 6, 2008 at 6:57 e.l. #167996classified
MemberNo mis oleks siis õige, keedetud või praetud munad, või ei olegi muna üldse õige?
oktoober 6, 2008 at 7:02 e.l. #167981Raivo Piiber
MemberNo mis oleks siis õige, keedetud või praetud munad, või ei olegi muna üldse õige?Sõnastuse üle, mida kava koostaja on kasutanud, võiks ju nuriseda, kuid kindlasti on ta siin mõelnud “3 praetud munavalget koos 1 PRAETUD kollasega” Sellest ei saa ju olla nii raske aru saada? Ja miks sa kava koostaja poole ei pöördu???
oktoober 6, 2008 at 7:15 e.l. #168005classified
MemberTahtsin kiiret vastust saada, kava koostaja poole pöördumisega oleks veidi aega läinud. Kuna ma olen algaja, siis oli ikka küll raske aru saada. Aga tänud. Teema lukku minu pärast.
oktoober 6, 2008 at 2:58 p.l. #168029Grizly
MemberKui ma toitun toitumiskava järgi mille eesmärk on rasva % alandamine ja pole jõukas kaua aega käinud ja nüüd hakkan uuesti käima, kas siis lihased ka tekkima kasvama hakkavad kuna dieet sisaldab väga palju valku?? Või peaks toituma rammusamalt ja kõigepealt lihast kasvatama ja alles siis rasva põletama ? Kaal on 95 ja pikkust 185, mingisugune lihas on all ka, aga ma tahakski soovitusi mida edasi teha vms ? Tänud ette vastajatele
PS! kumb oleks mõtekam kas teha algajate vabaraskusega kava 3-4 korda nädalas või teha selle asemel jaotatud kava (selg, rind, jalad) ??
oktoober 6, 2008 at 3:34 p.l. #168033Alfonze
MemberÜldiselt samal ajal kui hävitad pekki siis lihast eriti ei kasvata, erinev energiahulk ju vaja selleks, ühel juhul alakaloraash ja teisel ülekaloraash.
oktoober 6, 2008 at 5:34 p.l. #168047tomster
MemberPS! kumb oleks mõtekam kas teha algajate vabaraskusega kava 3-4 korda nädalas või teha selle asemel jaotatud kava (selg, rind, jalad) ??Alustuseks taas ikka algajate kava järgi, edaspidi juba kõik muu.
oktoober 6, 2008 at 7:20 p.l. #168054undisputed
MemberKui ma toitun toitumiskava järgi mille eesmärk on rasva % alandamine ja pole jõukas kaua aega käinud ja nüüd hakkan uuesti käima, kas siis lihased ka tekkima kasvama hakkavad kuna dieet sisaldab väga palju valku?? Või peaks toituma rammusamalt ja kõigepealt lihast kasvatama ja alles siis rasva põletama ? Kaal on 95 ja pikkust 185, mingisugune lihas on all ka, aga ma tahakski soovitusi mida edasi teha vms ? Tänud ette vastajatelePS! kumb oleks mõtekam kas teha algajate vabaraskusega kava 3-4 korda nädalas või teha selle asemel jaotatud kava (selg, rind, jalad) ??
Isiklikult üritaks kõigepealt rasva % kontrolli alla saada ja alles siis hakkaks vajadusel kaloreid tõstma……….
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.