Skip to main content

Hüppeliigese vigastus

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Hüppeliigese vigastus

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist.

Nelipäeva tagasi kukkusin valesti enda rattaga ning peale seda tuli haiglasse sõit. Öeldi, et midagi tõsist ei olnud ning, et ligi 3 nädalat pean paranema…

Soovitati panna paar päeva iga 1-2 tunni tagant jääkott jalale 10ks minutiks ning kolmandast päevast alates 3x päevas

määrida Lioton tuhandet. Praegu saan liikuda (longates, väike ebamugav valus ka). Kui ma siis selle 3 nädalat ennast ravin, kas siis on võimalik, et kõik on korras nagu enne vigastust? Tegelen ekstreemspordiga.

Martti K.
    Member

Mulle piisas ühest valest maandumisest kossus ja nüüd pean hoolega vaatama, enne kui trepist alla astun, jalg on korduvalt lihtsalt alt ära vajunud, hetkeks paistetab ja siis läheb kõik jälle normi.

mr815
    Member

Pööra ravimisele suurt tähelepanu, sest enda kogemustest võin öelda, et kui jätad selle unarusse, siis hakkabki liiges välja käima. Vaatamata korralikule ravimisele olen mõlemat jalga korduvalt üsna tugevalt välja väänanud ning on olnud isegi mitmekuiseid vigastuspause treeningutest selle tõttu. Soovitan kasutada ka hüppeliigesekaitsmeid või elastiksidemeid, mis fikseerivad jala paremini.

AlanBStard
    Moderator

Mulle piisas ühest valest maandumisest kossus ja nüüd pean hoolega vaatama, enne kui trepist alla astun, jalg on korduvalt lihtsalt alt ära vajunud, hetkeks paistetab ja siis läheb kõik jälle normi.

Painuta samas suunas kuhu ta sul murduma kipub.

Martti K.
    Member

Painuta samas suunas kuhu ta sul murduma kipub.

Vaikselt teengi seda

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.