kuidas on parem ?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kuidas on parem ?
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
extrance.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2008 at 7:00 p.l. #15141
meinuuu
MemberKuidas on siis mõtekam nt. kõhulihaseid teha ? kas aeglaselt ülesse tõmmates ja aeglaselt alla (ei lase selga täiesti maha vaid jään poolepeale seisma et kõht pinge all oleks) või siis sedasi kiiremini ja selga maha ei lase ? või mis moodi on kõige tõhusam ?
ja veel üks küsimus, nimelt oskate äkki soovitada mõnda head jõusaali kus oleks kõik olemas mida oleks vaja kõhulihaste, kätelihaste ja rinna lihaste treenimiseks. kuid samas ka odav, et ei ole mingit müstilist hinda nagu mõndades jõusaalides. ja üks asi veel, et saaks maksta ka kuude kaupa mitte aasta korraga või pool aastat.
ma olen tänulik kui vastate
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2008 at 7:11 p.l. #1676290ttt
MemberMiks sa ainult kätt rinda ja kõhtu teha tahad?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2008 at 7:14 p.l. #167630Anonüümne
GuestTahad odavalt saali?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tule Kosele, Harjumaa. Sõude.e on katki, üks kang, muusikat pole, peeglitest rääkimata, kettaid vähe, seadmed on nõukodudeajast ja palju muud. Hea, et siiski on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kodu selle luksuse eest pead maksma vaid 20.- tund, 10 korda 160.-
oktoober 2, 2008 at 7:21 p.l. #167634Mikk Raudsepp
MemberParem on kui sa treenid tervet keha.
oktoober 2, 2008 at 7:25 p.l. #167635meinuuu
MemberMiks sa ainult kätt rinda ja kõhtu teha tahad?
miks w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul jalad ja muu kõik väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nt 60m. jooksu aeg on mul 6,8 sek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma tahan keha poolest kena välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2008 at 7:26 p.l. #167636meinuuu
MemberTahad odavalt saali?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tule Kosele, Harjumaa. Sõude.e on katki, üks kang, muusikat pole, peeglitest rääkimata, kettaid vähe, seadmed on nõukodudeajast ja palju muud. Hea, et siiski on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kodu selle luksuse eest pead maksma vaid 20.- tund, 10 korda 160.-
ei aitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mitte niiii odavat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma pigem ostaks koju omale mingit kraami aga mul pole kuskil hoida neid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma tahaks tallinnas mingit
oktoober 2, 2008 at 7:29 p.l. #167637meinuuu
MemberParem on kui sa treenid tervet keha.ma tean seda et see oleks hea, aga mul praegu kõht vormist väljas, rind ära vajunud ja käe lihas kahh suht ära kadunud (kõik tänu liiklus avariile ja 5 kuud pikali olemisest)
et ma tahaks suht need vormi saada ja siis oleks jälle hea tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poleks häbi vähemalt kuskil rannas häbi särki seljast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et jamhh,
ja ilgelt hea oleks kui saaks mingi odava ja hea jõuka kuskil tallinnas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2008 at 8:03 p.l. #1676440ttt
MemberKui nii treenid siis näed varsti välja nagu Johhny Bravo. Hakka kohe kogu keha tegema ja sa ei kahetse.
TÕSISELT.
oktoober 2, 2008 at 9:42 p.l. #167656daemonium
Membermiks w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mul jalad ja muu kõik väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nt 60m. jooksu aeg on mul 6,8 sek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma tahan keha poolest kena välja näha

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa anlt kätt,rinda ja kõhtu teed,on värdjavälimus garanteeritud,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see on sinu arvates kena,lase käia.
Pane ~aasta pärast pildid kah üles,oleks vähemalt asjast kasu – saaks teistele sama tarkadele ilusti ette näidata,milleni vaid teatud lihasrühmade treenimine viib,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2008 at 5:34 e.l. #167666Martti K.
MemberKuidas on siis mõtekam nt. kõhulihaseid teha ? kas aeglaselt ülesse tõmmates ja aeglaselt alla (ei lase selga täiesti maha vaid jään poolepeale seisma et kõht pinge all oleks) või siis sedasi kiiremini ja selga maha ei lase ? või mis moodi on kõige tõhusam ?ma olen tänulik kui vastate
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R. Otter kunagi postitas need kaks linki:
http://sportsmedicine.about.com/od/abdomin…ycle_Crunch.htm
http://sportsmedicine.about.com/od/abdomin…tains_chair.htm
Kui “kapteni tool” on kerge, siis võid jalgevahele ka mõne kergema hantli võtta.
Võtsin kasutusele, mõjuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kolmandana harjutusena teen ka Hr. Mesi videos nähtud kõhulihaste harjutust. Tempo võiks olla sujuv.
oktoober 3, 2008 at 11:09 e.l. #167683vaher
Membermul jalad ja muu kõik väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nt 60m. jooksu aeg on mul 6,8 sek
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas me räägime praegu Henri Soole või Marek Niiduga? 6.8 on viimasel ajal Eestis vaid need mehed jooksnud.
oktoober 3, 2008 at 11:44 e.l. #167687meinuuu
MemberKas me räägime praegu Henri Soole või Marek Niiduga? 6.8 on viimasel ajal Eestis vaid need mehed jooksnud.no vb. jahh nende ajad on kõigile teada aga ma jooksin sõbraga võidu ja mul võeti aega ja aeg oli 6,8 sek. !
oktoober 3, 2008 at 1:21 p.l. #167694Xero
Memberma tean seda et see oleks hea, aga mul praegu kõht vormist väljas, rind ära vajunud ja käe lihas kahh suht ära kadunud (kõik tänu liiklus avariile ja 5 kuud pikali olemisest)et ma tahaks suht need vormi saada ja siis oleks jälle hea tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poleks häbi vähemalt kuskil rannas häbi särki seljast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et jamhh,
ja ilgelt hea oleks kui saaks mingi odava ja hea jõuka kuskil tallinnas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõht vormist väljas, siis tuleb rasvaprotsenti vähendada ja seda saab õige toitumise ja piisava aeroobse trenniga. Ja muidugi jõusaal. Niisiis, ega kõhulihaste treenimine neid välja ei too, kui teed ainult kõhukaid.
Ja seda, et praegu ehk arvad et alumine kehapool on hea, aga kas ka proportsioon? Suvel rannas särki ei häbene seljat võtta, kuidas on pükstega?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teistele võib see näida teistmoodi kui endale.oktoober 3, 2008 at 1:25 p.l. #167696extrance
Memberno vb. jahh nende ajad on kõigile teada aga ma jooksin sõbraga võidu ja mul võeti aega ja aeg oli 6,8 sek. !Jooksed sõbraga veel ühe korra võidu ja siis on vast eesti rekord ületatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga teemasse niipalju, et ma kah tegin enamvähem kaks aastat nii trenni, et jalgadele jõutreeningut kui sellist eriti teha ei viitsinud, tegin põhimõtteliselt ainult ülakeha. Mõtlesin, et noh mängin jalgpalli, korvpalli, sõidan mägiratast, et noh küll jalad kah arenevad lihasmassi poolest. Aga kui nüüd aus olla ei arenenud nad tühjagi. Nüüd on hirmus raske kui mitte võimatu mul jalgu ülejäänud kehaga proportsiooni viia. Ja mulle kohe üldse ei meeldi kogupilt praegu. Niiet, ei soovita seda viga teha, et ainult ülakeha teha. Ja muidugi kui teha rinda peab tegema kindlasti ka ülaselga, trapetsit ja õla tagumist osa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.