Skip to main content

hiina toit endamoodi

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » hiina toit endamoodi

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    naturaalne
    Member

naturaalne
    Member

ahhjaaa käin jõusaalis 4 korda nädalas ja 1,5 tundi pluss üks kord nädalas aeroobika

Jarmo Oberst
    Member

Tubli oled, mis muud öelda
    Panda
    Member

Vähendaksin Sinu asemel riisikogust või jätaksin üldse ära. Selle asemel lisaksin juurde köögivilju ning kvaliteetset toiduõli või pähkleid-seemneid (annavad huvitava varjundi toidule)

daman
    Member

Selline kraam nagu teemaalgataja välja tõi, on mul põhitoidus.

Samas mul on 500g veiseliha (vahel ka kana, kalkun) ja 500g köögiviljade peale umbes 125g riisi ja söön hapukoorega, päris hea kraam on.

naturaalne
    Member

Püsi teemas, mitte ära loobi vaimukusi. Aitäh!

Ilmselt peaksid oma päeva toidu üle vaatama, kaloraaži ja süsivesikud eriti. See lõuna polegi eriti rasvarikas, kuid selle eest on seal päris palju süsivesikuid. Ilmselt on koer sinna maetud

naturaalne
    Member

Püsi teemas, mitte ära loobi vaimukusi. Aitäh!

Ilmselt peaksid oma päeva toidu üle vaatama, kaloraaži ja süsivesikud eriti. See lõuna polegi eriti rasvarikas, kuid selle eest on seal päris palju süsivesikuid. Ilmselt on koer sinna maetud

hehee
    Member

Selline kraam nagu teemaalgataja välja tõi, on mul põhitoidus.

Samas mul on 500g veiseliha (vahel ka kana, kalkun) ja 500g köögiviljade peale umbes 125g riisi ja söön hapukoorega, päris hea kraam on.

Sa tegeled ju ka valdavalt aeroobse treeninguga või mäletan valesti? Teemaalgataja peaks arvatavasti süsivesikuid kärpima, kui sellise toiduga kaalu juurde on tulnud.

poweroravake
    Member

Minu meelest kõlab see sinu hiina toit küll väga normaalselt. Paljud hiina road on tõesti kaloririkkad (frititud taignas toidud, näiteks kevadrullid, sealiha taignas, või siis rammus pekingi part), kuid sinu roog kõlab rohkem tai köögi moodi. Äkki on hoopis muud söömaajad need, millega peaksid tegelema?

trennineiu
    Member

Veits ehk teemast mooda, ses mõttes, et tegu pole hiina toiduga, aga lihtsalt soovitaksin omalt poolt väga lihtsat ja maitsvat toitu:

Eeldusel, et sööd tatart ja sibulat: Prae ohtralt sibulat, ning sinna sekka singi vms kuubikuid, kanaliha tükke vms. Lisa lihamaitseainet, pipart, soola. Keeda tatar ning peale keetmist keera pannile kõik kokku. Kui praed teflonpanniga, siis ei ole vaja tilkagi õli.

Sama asja võiks ka hakklihaga teha.

Väga hää.

naturaalne
    Member

Veits ehk teemast mooda, ses mõttes, et tegu pole hiina toiduga, aga lihtsalt soovitaksin omalt poolt väga lihtsat ja maitsvat toitu:

Eeldusel, et sööd tatart ja sibulat: Prae ohtralt sibulat, ning sinna sekka singi vms kuubikuid, kanaliha tükke vms. Lisa lihamaitseainet, pipart, soola. Keeda tatar ning peale keetmist keera pannile kõik kokku. Kui praed teflonpanniga, siis ei ole vaja tilkagi õli.

Sama asja võiks ka hakklihaga teha.

Väga hää.

Isuäratav proovin kindlasti järgi :o

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.