Skip to main content

Süda!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    vares3636
    Member

Selline küsimus et kas suur lihaskasv võib südame haigeks teha. Näiteks u 5 kilo või natuke alla selle.

Capricorn
    Member

Ma arvan, et 5 kg lihaskasv iseenesest kindlasti mitte. Oleneb aga kuidas treeninud oled, vale treeninguga on võimalik küll südamele veidi liiga teha, seda ka sel juhul kui lihaskasv praktiliselt puudub. Ja oleneb ka konkreetsest inimesest ja tema südamest, kui juba mingi varjatud probleem on olemas, siis võib see rohkem välja lüüa ka.

vares3636
    Member

Ma arvan, et 5 kg lihaskasv iseenesest kindlasti mitte. Oleneb aga kuidas treeninud oled, vale treeninguga on võimalik küll südamele veidi liiga teha, seda ka sel juhul kui lihaskasv praktiliselt puudub. Ja oleneb ka konkreetsest inimesest ja tema südamest, kui juba mingi varjatud probleem on olemas, siis võib see rohkem välja lüüa ka.

Minuteada kas mitte aeroobne trenn ei hoia ära südame kahjustusi liigsest jõu tegemisest.

AlanBStard
    Moderator

Aeroobsel treeningul on äkksurmasid palju rohkem ju

Amarillo
    Member

mu süda looü viimasel ajal 40 kumi 50 korda mimutis öösiti

vares3636
    Member

Ühesõnaga aeroobne trenn on rohkem rasva põletamiseks?

Kas mitte ei ole nii kui seda ei tee tekib südame kapseldumine vms(kuskilt foorumist lugesin)?

Capricorn
    Member

Stallone-l kasvas süda nii suureks, et ei mahtunud rinnakorvi ära. Siis mingi operatsiooni käigus tehti südamele ruumi. Aga no eks ta on ka kasutanud igasuguseid keemilisi abivahendeid, mis lihased kasvama panevad… süda on ju ka lihas.

tonn999
    Member

Ühesõnaga aeroobne trenn on rohkem rasva põletamiseks?

Kas mitte ei ole nii kui seda ei tee tekib südame kapseldumine vms(kuskilt foorumist lugesin)?

Jõusaali kõrvalt tuleb teha ALATI südamele aeroobset(madala pulsiga)! Ise üritan 2 korda nädalas kuskil tund aega kergelt ratast sõita…

vares3636
    Member

Jõusaali kõrvalt tuleb teha ALATI südamele aeroobset(madala pulsiga)! Ise üritan 2 korda nädalas kuskil tund aega kergelt ratast sõita…

No sel juhul olin ikka alguses õigesti asjast aru saand.

AlanBStard
    Moderator

Kes seda ütles ?

tonn999
    Member

Kes seda ütles ?

näiteks Kalmus…

Xero
    Member

Kindlasti peab tegema jõutrenni kõrvalt ka aeroobset. Just südame pärast. On ka mõningaid erandinimesi kes seda ei tee, kuid seepärast ei tohiks seda teistele jõutrenni tegemavtele inimestele seda keelata ega propageerida vastupidist!

AlanBStard
    Moderator

Kindlasti peab tegema jõutrenni kõrvalt ka aeroobset. Just südame pärast. On ka mõningaid erandinimesi kes seda ei tee, kuid seepärast ei tohiks seda teistele jõutrenni tegemavtele inimestele seda keelata ega propageerida vastupidist!

Anaeroobselt saab südant ju palju paremini ja kiiremini treenida… või olen ma millestki ilma jäänud ?

Villem666
    Member

Vabandan kui väga puusse panen, aga see et Su süda aeglasemalt lööb näitab seda, et Su süda on suuremaks kasvanud, st. seda et tal on vaja vähem tööd teha, sama vere koguse liigutamiseks. Kuskilt lehest lugesin seda, tõsistel sportlastel pidigi süda lööma 30-40 korda minutis puhke ajal.

Terv. Villu

-TANK-
    Member

Stallone-l kasvas süda nii suureks, et ei mahtunud rinnakorvi ära. Siis mingi operatsiooni käigus tehti südamele ruumi. Aga no eks ta on ka kasutanud igasuguseid keemilisi abivahendeid, mis lihased kasvama panevad… süda on ju ka lihas.
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.