Mõned küsimused (alagajalt)
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Pjoonas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2009 at 7:45 p.l. #15063
sass01
MemberOlen 16a mees, jõusaalis käinud 4 kuud (vahepeal oli mõnenädalane paus).
Jõud on ikka päris korralikult suurenenud, ise kaalun 65 kg, jõusaalis käima hakkasin surusin 50 kg rinnalt,
hetkel surun 75 kg, ja vaikselt juba plaan teha 1 kuur toidulisanditega.
Aga asi on siis selles et tahaks soovitusi treeningkava suhtes, ise käin 3 korda nädalas jõusaalis, keskmiselt 3h korraga.
Treeningkava järgmine:
Alustan 1km jooksuga jooksulindil.
Rinnalt surumine 5×5
Kõhulihased – Kõhutõsted (heidan selili ja tõstan ülakeha 45 kraadi alla hoides end 2-3 sek õhus) 3×15
Õlg – kanginga kuklast üleslükkamine 3×10
Triitseps – Trossiploki allasurumine 3×10
Biitseps – Kaldpingil hantlidega tõstmine (kaldpink ligi 75 kraadise nurga all) 3×12
Rinnalt surumine kaldpingil 3×12
Sangpommi tõstmine seistes lõualla 3×12
Selja lailihas – trossiploki tõmbamine kuklasse 3×12
Nelipealihas (istukil põlvedest raskuste tõstmine) 3×12
Biitseps – kangi tõstmine 3×10
Kaldpingil lendamine 3×12
Randmed 3×12
Vabandan, et ei oska õelda harjutuste nimesi aga proovisin end väljendada võimalikult selgelt.
Sooviks siis nõuandeid treeningakava suhtes ja mis on selle treeningkava vead,
kuna see on enda silma järgi kokkuvorbitud.
Tänud
veebruar 26, 2009 at 7:48 p.l. #145459Jarmo Oberst
MemberOlen 16a mees, jõusaalis käinud 4 kuud (vahepeal oli mõnenädalane paus).Jõud on ikka päris korralikult suurenenud, ise kaalun 65 kg, jõusaalis käima hakkasin surusin 50 kg rinnalt,
Aga asi on siis selles et tahaks soovitusi treeningkava suhtes, ise käin 3 korda nädalas jõusaalis, keskmiselt 3h korraga.
Treeningkava järgmine:
Rinnalt surumine 5×5
Kõhulihased – Kõhutõsted (heidan selili ja tõstan ülakeha 45 kraadi alla hoides end 2-3 sek õhus) 3×15
Biitseps – Kaldpingil hantlidega tõstmine (kaldpink ligi 75 kraadise nurga all) 3×12
Randmed 3×12
Vabandan, et ei oska õelda harjutuste nimesi aga proovisin end väljendada võimalikult selgelt.
Tänud
Esiteks kas sa teed kolm korda nädalas sellist kava?
veebruar 26, 2009 at 7:49 p.l. #144969Fr3
MemberOlen 16a mees, jõusaalis käinud 4 kuud (vahepeal oli mõnenädalane paus).Jõud on ikka päris korralikult suurenenud, ise kaalun 65 kg, jõusaalis käima hakkasin surusin 50 kg rinnalt,
Treeningkava järgmine:
Rinnalt surumine 5×5
Randmed 3×12
Tänud
Kuna sul on juba 4 kuud kogemust, siis vast oled endale põhja alla teinud. Ära enam tee kogu keha ühel päeval, tsükelda ära, hoiad aega kokku, sest 3h j6usaalis korraga veeta on kehale liiga kurnav. Treeningkavasid leiadt siit samast TÖÖRIISTADE alt.
veebruar 26, 2009 at 7:51 p.l. #126806Raivo Piiber
Treeningkava järgmine:
Rinnalt surumine 5×5
Randmed 3×12
Tänud
See pole kava, vaid kurat teab mis, no offence. Võta omale siitsamast korralik kava!
veebruar 26, 2009 at 8:11 p.l. #166712Pjoonas
MemberProovi kasvõi seda
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=14
Praeguse kavaga on küll ime ,et mingi areng toimunud on
veebruar 27, 2009 at 12:05 e.l. #156161sass01
MemberMul on see jama ka, et seal jõusaalis kus ma käin to pole nii hästi siustatult kui peaks,
mingeid erilisi masinaid seal pole aga proovin asja ära ajada.
Pmst on seal olemas, kaldpink, rinnalt surumisepink, trossiplokk, ja saab ka teha rinnalihaseid tolle peal.
Asjadest veel olemas seljalihase pink, kõhulihasepink, hantlid jms kettad soojaks tegemise asjad…
Aga eks ma proovin oma kava reguleerida vastavalt võimalustele.
Aga kust saaks vaadata, et milline näeb välja harjutus ja masin?
veebruar 27, 2009 at 4:25 e.l. #140225daemonium
MemberMul on see jama ka, et seal jõusaalis kus ma käin to pole nii hästi siustatult kui peaks,mingeid erilisi masinaid seal pole aga proovin asja ära ajada.
Pmst on seal olemas, kaldpink, rinnalt surumisepink, trossiplokk, ja saab ka teha rinnalihaseid tolle peal.
Asjadest veel olemas seljalihase pink, kõhulihasepink, hantlid jms kettad soojaks tegemise asjad…
Ära aja jama.Selle varustusega saab korralikku kava teha,mitte mingit iseleiutatud jura.
Ja kus su kavas kükk on?Kus on jõutõmme?
Mis toidulisandeid sa tahad tarbima hakata,hakka kõigepealt parem trenni tegema.
SIIT leiad endale ka kava.
veebruar 27, 2009 at 11:40 e.l. #150235sass01
MemberÄra aja jama.Selle varustusega saab korralikku kava teha,mitte mingit iseleiutatud jura.Ja kus su kavas kükk on?Kus on jõutõmme?
Mis toidulisandeid sa tahad tarbima hakata,hakka kõigepealt parem trenni tegema.
SIIT leiad endale ka kava.
Aga mul probleem seisneb selles, et see jõusaal kus ma hetkel käin pole nii hästi sisustatud :S
Ja kust ma saaks vaadata milline näeb välja vastavad harjutused ja masinad, visuaalses mõttes.
veebruar 27, 2009 at 11:51 e.l. #150237Jõukahoolik
MemberAga mul probleem seisneb selles, et see jõusaal kus ma hetkel käin pole nii hästi sisustatud :SJa kust ma saaks vaadata milline näeb välja vastavad harjutused ja masinad, visuaalses mõttes.
Mis seal jõusaalis siis puudu on, et pole hästi sisutatud? Harjutuste sooritamise kohta küsi kelleltki, kes samas saalis käib, teab ja oskab, kui treenerit pole.
veebruar 27, 2009 at 12:29 p.l. #149704Fr3
Memberhttp://www.exrx.net/Lists/Directory.html – siit saad vaadata harjutusi lihasgruppidele ja kuidas sooritada tuleb. Eks juutjuubis ole ka palju videosid, kuid selleks pead ingliskeelseid vasteid harjutustele teadma.
veebruar 27, 2009 at 2:51 p.l. #149269Jarmo Oberst
MemberMul on see jama ka, et seal jõusaalis kus ma käin to pole nii hästi siustatult kui peaks,mingeid erilisi masinaid seal pole aga proovin asja ära ajada.
Aga kust saaks vaadata, et milline näeb välja harjutus ja masin?
Sul on kõik vajalik olemas, et edukalt treenida! Mingeid masinaid pole sulle vaja.
veebruar 28, 2009 at 8:20 e.l. #146243daemonium
MemberAga mul probleem seisneb selles, et see jõusaal kus ma hetkel käin pole nii hästi sisustatud :SJa kust ma saaks vaadata milline näeb välja vastavad harjutused ja masinad, visuaalses mõttes.
Sinu probleem seisneb probleemi tekitamises seal,kus seda ei ole,
veebruar 28, 2009 at 8:22 e.l. #146235LaizeN
MemberSinu probleem seisneb probleemi tekitamises seal,kus seda ei ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul sama mure kusjuures, see on paljudel inimestel kui aus olla
veebruar 28, 2009 at 9:08 e.l. #146166Wire
võta siit fitness.ee lehelt mingi treeningkava lahti ja iga harjutuse taga on tulp “INFO” kliki selle peale ja näed harjutust. või võta harjutustepank tööriistade alt ja kui klikkad mingile lihasgruppile siis näed harjutusi selle lihasgrupi treenimiseks.
Edu!
märts 1, 2009 at 10:52 p.l. #135293sass01
MemberJõusaali tehnikast seal kus käin on olemas, surumispink (saab panna erinevate nurkade alla),
trossiplokk, hantlid, tavalised kangid, vajalikud raskused, sangpommid, ja siis trenasööri külge sai panna veel nibin nabinat (säärte sirutus, scottpink),
seljalihase pink, kõhulihasepink, jooksulint, ning muud asjad lihase soojaks ajamiseks, muud erilist polegi.
Ma ise pean ka midagi nuputama, sest jalgade treenimiseks tundub olevad üsna nadi süsteem seal.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.