Skip to main content

> Rinnalt surumine <

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » > Rinnalt surumine <

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 137 total)
  • Autor
    Postitused
    Abusek
    Member

Olen 1,5 kuud teinud rinnalt surumist järgmiste seeriatega:

5x75kg-80kg(kordused on tavaliselt 8*8*8*7*6) lõpus max. pingutused. Seeriate vahel on 45sek.-1min puhkust. Muide trenni teen laia haardega. Oma arust peaks see olema lihasvastupidavuse treening.

Kas nüüd oleks õige aeg muuta natuke treening meetotit ja minna rohkem max.jõu tegemise peale, teha selliseid seeriaid nagu näiteks: 75*10 80*8 85*6 90*3 95*1 ehk püramiidi?

Kas viimane näide arendab lihaskasvu paremini ja kas lubab mul suuremaid raskusi rohkem suruda ehk eelmist enda rekordit ületada?

Mida annab see, kui ma teen veel kõige viimase seeria suhteliselt kerga raskusega umbes 15korda ehk lihas saaks veel max. kätte?

Oleks hea kui saaks mõned vastused nende küsimuste kohta.

splint
    Member

Toetan su küsimust omapoolse huviga Abusek.

Baracus
    Member

Püramiidi variant on hea nii teevad enamus ja ka mina mul see igatahes töötab. Ja viimane seeria kerge kaaluga on peale tegemine mis pumpab lihase eriti täis.

rusikas
    Member

Max. jõud ja pumpamine ei lähe eriti kokku.

Pumpamine sobib, kui tahad arendada lihaste vastupidavust.

Max. jõu arendamiseks on erinevad programmid, millest üks on ka püramiid (kuigi mitte kõige efektiivsem).

Et saada max. jõudu tuleb panna rõhk lühematele kordustele ja abiharjutustele (triitseps, õlg). Samuti on tähtis puhkus, et oleksid värske enne rasket rinna päeva.

Kunagi saatsin ühe kava, mis oli mõeldud just rinnalt surumise arendamiseks (sobib ka kükile ja tõmbele). Seda kava on teinud Eesti tippudest 4 meest viiest.

metro
    Member

pakuti metaani.pidavat jube hea asi olema suurendama lihast ja ka joudu ning ei pidavat ka kahjulik olema KAS VASTAB TÕELE JA KAS TASUB OSTA? MIDA YLTSE METAAN ENDAST KUJUTAB?

Abusek
    Member

Rusikas, aga oskad täpsemalt öelda, mis siis on efektiivsem kui püramiidi programm.

rusikas
    Member

On erinevaid programme.

Nad on erinavate tsüklitega (2 kuud, 16 nädalat).

Võin saata sulle mailile, kui tahad.

Olen ca 15-le inimesele siit amazonist saatnud.

Abusek
    Member

OK, saada ära

rusikas
    Member

kuhu?

Riho
    Member

Kle Rusikas ehk saadad mulle ka need rinnalt surumise programmid.

Riho.Leopard@mail.ee

Abusek
    Member
    renku
    Member

Tere Kaido, ma oleksin ka huvitatud sellest rinna programmist, kui saadaksid, oleksin väga tänulik, aadress on: renku3@hot.ee

Rainer B
    Member

Just lõpetasin rusika jagatud jõuprogrammi ja peab ytlema et väga super, lisasin kahe kuuga max raskusele 7,5kg juurde ja seeriaid suudan ka 7-10% raskematega teha.

Turbomees
    Member

Mina teen nii…

Seeriaid 4 X 8

Raskus peab olema nii suur,et ka viimane seeria,st. 4- seeria suudaks 8-korda üles lükata.

Kui suudan vähem..raskusi tõstma ei hakka.

Praegu enda kaal 84-85 kg..rinnalt surumise töö kaal ( s.t. 4 x 8) 100 kg.

Lutzky
    Member

Kui võimalik, siis saada mulle ka mailile : lutzky@hot.ee eelpoolnimetatud efektiivne erinevate tsüklitega treeningprogramm.

Ette tänades!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 137 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.