Küsimus valgu kohta. Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus valgu kohta. This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 22 years, 3 months tagasi by Arnold. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused oktoober 19, 2003 at 5:41 p.l. #1492 MaduMember Olen peaaegu aasta teinud korralikult trenni, suurematele lihastele on jõus juurde tulnud umbes 30-35kg (surun rinnalt umbes 85 kg.), aga kaalus pole kilotki juurde tulnud (kaalun 60 kg.). Küsimus on järgmine: Kas peaks hakkama valku võtma või olen veel liiga noor (olen 16 a.)? Kui jah, siis millise valgu protsendiga – poes on neid igasuguseid- ja kui palju. november 3, 2003 at 8:14 e.l. #34247 ArnoldMember Valku peab sööma ja ilma selleta ei juhtu midagi .Valem: 2 gr valku kehakilorammi kohta ööpäevas, olgu aluseks , et oma valgu tarbimist sättida . Ps . põhilise koguse valgust ehk proteiinist saame tavatoidust. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse