Skip to main content

Jooksmine

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere, mul on probleem hingamisega jooksmise ajal, mul on piisavalt vastupidavust aga hingamine täielikult vale ja selle tõttu ei saa joosta pikemaid maid, mis rikub mu vaated sõjakooli sisse saada, kas keegi oskab mind aidata kuidagi

lifthard
    Member

Alusta aeglasema tempoga ja väiksema maaga ja nii muuda järjest edasi kuni suudad juba kiiremas tempos olles hingata ilusti.

Mul vähemalt treener ütles nii ja praegust jooksen ilusti mitte nagu enne hingeldades kokku vajudes.

MoloM
    Member

Tere, mul on probleem hingamisega jooksmise ajal, mul on piisavalt vastupidavust aga hingamine täielikult vale ja selle tõttu ei saa joosta pikemaid maid, mis rikub mu vaated sõjakooli sisse saada, kas keegi oskab mind aidata kuidagi

Kui Sa tead, et hingamine on vale, siis peaksid ka teadma, kuidas õige hingamine käib, siis hakka ju õieti hingama.

Peale selle kas sõjakooli sisseastumiseks on tarvis pikemaid maid joosta??

Hypix
    Member

Oli ka minul algul hingamisega probleeme,meil kõigil kindlasti alguses ma arvan. Kui ikka asjaga tegeled saad tempo ja hingamise paika. Soovitan lugeda sammudega 1-2-3-4 nende 4 sammu ajal hingad sisse ja järgmised 1-2-3-4 hingad välja.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.