Skip to main content

jõupulber Taipoksijale

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » jõupulber Taipoksijale

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Shuka
    Member

Tere, olen tegelenud taipoksiga pool aastat, ning nüüd juba jõuan teha ka jõusaali, jõusaali teen tavaliselt enne trenni põhiliselt ülakehale. ja sooviksin teada millist jõupulbrit peaksin hakkama tarvitama, olen varem jõusaalis ka käinud aga mitte aktiivselt, ja trenni teen 3x nädalas ja soov oleks lihasmassi suurendada, sõbrad rääkinud et kreatiini tuleb siis tarvitada, aga ma igaksjuhuks küsiks teilt kui teadjatelt üle täpsemalt millist toodet ja kui palju mingeid ained olema peaks.

Aitäh.

Mailman
    Member

Lihas ei kasva kreatiini peal, lihas kasvab õige toidu ja raske trenni peal.

Kreatiin on lihtsalt abivahend, kuid kohe algul pole vast mõtet.

Void
    Member

Ma usun ,et ei tasuks kohe ainult kreatiini kasutada , pigem proteiine kui üldse midagi.

Martti K.
    Member

Tere, olen tegelenud taipoksiga pool aastat, ning nüüd juba jõuan teha ka jõusaali, jõusaali teen tavaliselt enne trenni põhiliselt ülakehale. ja sooviksin teada millist jõupulbrit peaksin hakkama tarvitama, olen varem jõusaalis ka käinud aga mitte aktiivselt, ja trenni teen 3x nädalas ja soov oleks lihasmassi suurendada, sõbrad rääkinud et kreatiini tuleb siis tarvitada, aga ma igaksjuhuks küsiks teilt kui teadjatelt üle täpsemalt millist toodet ja kui palju mingeid ained olema peaks.

Aitäh.

Kui pikaks Sul siis trennipäev kokku kujuneb?

Kui tahad lihast, siis ma võin omast kogemusest öelda, et tuleb hakata rohkem sööma. Aga kui on ikka sellised treeningud mis keha täitsa tühjaks pumpavad, siis võiksid ju võtta ka lisaproteiini. Kreatiinist ei tea rääkida, sest pole kogemust.

Vägivaldur
    Member

Kui sa hakkad kohe oma jõusaalitreeningute alguses sööma kreatiini siis sa ei saagi teada, mida (ja kas üldse) kreatiin sulle juurde annab. Treeni kõigepealt aastake ilma ja söö korralikult tavatoitu. Saad tunde kätte ja siis võid proovida, mis on sulle sobiv toidulisand. Seni ei ole nagu mõtet.

Shuka
    Member

okei, suured tänud nendele teadmistele, trenn on kestab minul kokku 3 tundi, 1tund jõusaal poolteist tundi trenn ja 30 minutit venitamist.

Martti K.
    Member

okei, suured tänud nendele teadmistele, trenn on kestab minul kokku 3 tundi, 1tund jõusaal poolteist tundi trenn ja 30 minutit venitamist.

Mind huvitab see, et kas une probleemi on?

hunter
    Member

Miks kehakaalu tõus? Uus kaalukategooria?

Soovitan ühe toidukorra lisada + Jõusaalis teha tugevaid baasharjutusi.

Shuka
    Member

unega probleeme ei ole, peale trenni on suht sült olla kuid olen terve elu sporti teinud ja mind see trenn ei tapa, jõusaalis on mul treeneri koostatud kava.

1. lamades surumine kangiga 3×8-10

2. kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10

3. lõuatõmbamine 3×8-10

4. õlalihastele istudes hantlite surumine 3×8.10

5. õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3×8-10

6. biitseps 3×8-10

7. lamades prantsuse surumine kangiga, või püsti kukla tagant hantliga 3×8-10

8. poolkükk kang turjal, või käärkükk 3×8-10

9. kõhulihased 3xMAX

10. selg 3x 25

kaalun hetkel 71kg ja vaatan treenerit ja teisi trennis olijaid ja nad on must palju “laiemad” ja kaaluvad palju vähem, ja soovin ise samasuguseks saada.

ehk oskab keegi toitumiskava mulle siia postitada, olen lugenud et hapukoort ja kohupiima jne süüakse hommikul aga mis oleks nagu terve päevane toitumiskava? ma läheks kohe homme poodi asju ostma eraldi endale.

Totenkopf
    Member

unega probleeme ei ole, peale trenni on suht sült olla kuid olen terve elu sporti teinud ja mind see trenn ei tapa, jõusaalis on mul treeneri koostatud kava.

1. lamades surumine kangiga 3×8-10

2. kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10

3. lõuatõmbamine 3×8-10

4. õlalihastele istudes hantlite surumine 3×8.10

5. õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3×8-10

6. biitseps 3×8-10

7. lamades prantsuse surumine kangiga, või püsti kukla tagant hantliga 3×8-10

8. poolkükk kang turjal, või käärkükk 3×8-10

9. kõhulihased 3xMAX

10. selg 3x 25

kaalun hetkel 71kg ja vaatan treenerit ja teisi trennis olijaid ja nad on must palju “laiemad” ja kaaluvad palju vähem, ja soovin ise samasuguseks saada.

ehk oskab keegi toitumiskava mulle siia postitada, olen lugenud et hapukoort ja kohupiima jne süüakse hommikul aga mis oleks nagu terve päevane toitumiskava? ma läheks kohe homme poodi asju ostma eraldi endale.

Kui sa lihasmassi ikka tahad rohkem, siis on sellest kavast vähe.

Kui viitsimist on, siis kasuta otsingut. Sealt peaksid kõik vajaliku saama toitumise kohta, kuna selliseid teemasid on ikka üsna palju olnud.

Shuka
    Member

Ma olen neid lugenud, kuid ma sooviks enda kavale ja treeningu jaoks enam vähem täpset kava, mis sobiks.

aitäh

jrx
    Member

Ma olen neid lugenud, kuid ma sooviks enda kavale ja treeningu jaoks enam vähem täpset kava, mis sobiks.

aitäh

Kui sa tahad püsida mingis kaalukategoorias (nagu ütlesid – treenerid laiemad, aga kaaluvad vähem), siis ei ole kulturismist inspireeritud kava sinu jaoks!

gh
    Member

Oma võitluskunstitrennikarjääri meenutades ütleks , et kui ma oleks enne trenni ülakehale kangi teinud, siis ilmselt ma oleks soojenduse ajal ära minestanud.

ehk siis minu mõte on selles – kui enne trenni on vaja ja tahtmist jõudu teha, ja pärast veel trennis ka vastu pead, siis pole suurem asi taipoksitrenn.

Vägivaldur
    Member

Mnjah, kui ikka intensiivselt teha, siis 3 tundi on ebareaalne. Maraton, mis lihasmassi küll kasvatada ei lase.

Shuka
    Member

Oma võitluskunstitrennikarjääri meenutades ütleks , et kui ma oleks enne trenni ülakehale kangi teinud, siis ilmselt ma oleks soojenduse ajal ära minestanud.

ehk siis minu mõte on selles – kui enne trenni on vaja ja tahtmist jõudu teha, ja pärast veel trennis ka vastu pead, siis pole suurem asi taipoksitrenn.

No trenn on vägagi raske seal paljud ei jõua, aga mina jõuan, ja teen korralikult igat harjutust.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.