jõupulber Taipoksijale
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » jõupulber Taipoksijale
- This topic has 20 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Mailman.
-
AutorPostitused
-
september 7, 2008 at 4:26 p.l. #14848
Shuka
MemberTere, olen tegelenud taipoksiga pool aastat, ning nüüd juba jõuan teha ka jõusaali, jõusaali teen tavaliselt enne trenni põhiliselt ülakehale. ja sooviksin teada millist jõupulbrit peaksin hakkama tarvitama, olen varem jõusaalis ka käinud aga mitte aktiivselt, ja trenni teen 3x nädalas ja soov oleks lihasmassi suurendada, sõbrad rääkinud et kreatiini tuleb siis tarvitada, aga ma igaksjuhuks küsiks teilt kui teadjatelt üle täpsemalt millist toodet ja kui palju mingeid ained olema peaks.
Aitäh.
september 7, 2008 at 7:12 p.l. #165218Mailman
MemberLihas ei kasva kreatiini peal, lihas kasvab õige toidu ja raske trenni peal.
Kreatiin on lihtsalt abivahend, kuid kohe algul pole vast mõtet.
september 8, 2008 at 3:32 e.l. #165230Void
MemberMa usun ,et ei tasuks kohe ainult kreatiini kasutada , pigem proteiine kui üldse midagi.
september 8, 2008 at 5:13 e.l. #165232Martti K.
MemberTere, olen tegelenud taipoksiga pool aastat, ning nüüd juba jõuan teha ka jõusaali, jõusaali teen tavaliselt enne trenni põhiliselt ülakehale. ja sooviksin teada millist jõupulbrit peaksin hakkama tarvitama, olen varem jõusaalis ka käinud aga mitte aktiivselt, ja trenni teen 3x nädalas ja soov oleks lihasmassi suurendada, sõbrad rääkinud et kreatiini tuleb siis tarvitada, aga ma igaksjuhuks küsiks teilt kui teadjatelt üle täpsemalt millist toodet ja kui palju mingeid ained olema peaks.Aitäh.
Kui pikaks Sul siis trennipäev kokku kujuneb?
Kui tahad lihast, siis ma võin omast kogemusest öelda, et tuleb hakata rohkem sööma. Aga kui on ikka sellised treeningud mis keha täitsa tühjaks pumpavad, siis võiksid ju võtta ka lisaproteiini. Kreatiinist ei tea rääkida, sest pole kogemust.
september 8, 2008 at 8:33 e.l. #165240Vägivaldur
MemberKui sa hakkad kohe oma jõusaalitreeningute alguses sööma kreatiini siis sa ei saagi teada, mida (ja kas üldse) kreatiin sulle juurde annab. Treeni kõigepealt aastake ilma ja söö korralikult tavatoitu. Saad tunde kätte ja siis võid proovida, mis on sulle sobiv toidulisand. Seni ei ole nagu mõtet.
september 8, 2008 at 12:40 p.l. #165247Shuka
Memberokei, suured tänud nendele teadmistele, trenn on kestab minul kokku 3 tundi, 1tund jõusaal poolteist tundi trenn ja 30 minutit venitamist.
september 8, 2008 at 1:04 p.l. #165249Martti K.
Memberokei, suured tänud nendele teadmistele, trenn on kestab minul kokku 3 tundi, 1tund jõusaal poolteist tundi trenn ja 30 minutit venitamist.Mind huvitab see, et kas une probleemi on?
september 8, 2008 at 1:08 p.l. #165251hunter
MemberMiks kehakaalu tõus? Uus kaalukategooria?
Soovitan ühe toidukorra lisada + Jõusaalis teha tugevaid baasharjutusi.
september 8, 2008 at 4:31 p.l. #165263Shuka
Memberunega probleeme ei ole, peale trenni on suht sült olla kuid olen terve elu sporti teinud ja mind see trenn ei tapa, jõusaalis on mul treeneri koostatud kava.
1. lamades surumine kangiga 3×8-10
2. kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10
3. lõuatõmbamine 3×8-10
4. õlalihastele istudes hantlite surumine 3×8.10
5. õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3×8-10
6. biitseps 3×8-10
7. lamades prantsuse surumine kangiga, või püsti kukla tagant hantliga 3×8-10
8. poolkükk kang turjal, või käärkükk 3×8-10
9. kõhulihased 3xMAX
10. selg 3x 25
kaalun hetkel 71kg ja vaatan treenerit ja teisi trennis olijaid ja nad on must palju “laiemad” ja kaaluvad palju vähem, ja soovin ise samasuguseks saada.
ehk oskab keegi toitumiskava mulle siia postitada, olen lugenud et hapukoort ja kohupiima jne süüakse hommikul aga mis oleks nagu terve päevane toitumiskava? ma läheks kohe homme poodi asju ostma eraldi endale.
september 8, 2008 at 5:09 p.l. #165273Totenkopf
Memberunega probleeme ei ole, peale trenni on suht sült olla kuid olen terve elu sporti teinud ja mind see trenn ei tapa, jõusaalis on mul treeneri koostatud kava.1. lamades surumine kangiga 3×8-10
2. kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10
3. lõuatõmbamine 3×8-10
4. õlalihastele istudes hantlite surumine 3×8.10
5. õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3×8-10
6. biitseps 3×8-10
7. lamades prantsuse surumine kangiga, või püsti kukla tagant hantliga 3×8-10
8. poolkükk kang turjal, või käärkükk 3×8-10
9. kõhulihased 3xMAX
10. selg 3x 25
kaalun hetkel 71kg ja vaatan treenerit ja teisi trennis olijaid ja nad on must palju “laiemad” ja kaaluvad palju vähem, ja soovin ise samasuguseks saada.
ehk oskab keegi toitumiskava mulle siia postitada, olen lugenud et hapukoort ja kohupiima jne süüakse hommikul aga mis oleks nagu terve päevane toitumiskava? ma läheks kohe homme poodi asju ostma eraldi endale.
Kui sa lihasmassi ikka tahad rohkem, siis on sellest kavast vähe.
Kui viitsimist on, siis kasuta otsingut. Sealt peaksid kõik vajaliku saama toitumise kohta, kuna selliseid teemasid on ikka üsna palju olnud.
september 8, 2008 at 6:01 p.l. #165278Shuka
MemberMa olen neid lugenud, kuid ma sooviks enda kavale ja treeningu jaoks enam vähem täpset kava, mis sobiks.
aitäh
september 8, 2008 at 8:26 p.l. #165306jrx
MemberMa olen neid lugenud, kuid ma sooviks enda kavale ja treeningu jaoks enam vähem täpset kava, mis sobiks.aitäh
Kui sa tahad püsida mingis kaalukategoorias (nagu ütlesid – treenerid laiemad, aga kaaluvad vähem), siis ei ole kulturismist inspireeritud kava sinu jaoks!
september 9, 2008 at 8:12 e.l. #165327gh
MemberOma võitluskunstitrennikarjääri meenutades ütleks , et kui ma oleks enne trenni ülakehale kangi teinud, siis ilmselt ma oleks soojenduse ajal ära minestanud.
ehk siis minu mõte on selles – kui enne trenni on vaja ja tahtmist jõudu teha, ja pärast veel trennis ka vastu pead, siis pole suurem asi taipoksitrenn.
september 9, 2008 at 9:27 e.l. #165332Vägivaldur
MemberMnjah, kui ikka intensiivselt teha, siis 3 tundi on ebareaalne. Maraton, mis lihasmassi küll kasvatada ei lase.
september 9, 2008 at 12:42 p.l. #165352Shuka
MemberOma võitluskunstitrennikarjääri meenutades ütleks , et kui ma oleks enne trenni ülakehale kangi teinud, siis ilmselt ma oleks soojenduse ajal ära minestanud.ehk siis minu mõte on selles – kui enne trenni on vaja ja tahtmist jõudu teha, ja pärast veel trennis ka vastu pead, siis pole suurem asi taipoksitrenn.
No trenn on vägagi raske seal paljud ei jõua, aga mina jõuan, ja teen korralikult igat harjutust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.