Proteiini tarvitamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiini tarvitamine
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Void.
-
AutorPostitused
-
september 5, 2008 at 6:24 p.l. #14830
Void
MemberMul oleks vaja soovitusi ,et kui palju ja millal tasuks manustada proteiini/süsivesikute( Hera80 ja dextroos) sheiki ?
Palju trennivabal päeval , kui üldse vaja ja palju trennipäeval enne/pärast trenni või millal iganes ?
september 5, 2008 at 6:27 p.l. #164984Samakamees
MemberMul oleks vaja soovitusi ,et kui palju ja millal tasuks manustada proteiini/süsivesikute( Hera80 ja dextroos) sheiki ?Palju trennivabal päeval , kui üldse vaja ja palju trennipäeval enne/pärast trenni või millal iganes ?
Pole mõtet trennivabal päeval
“> Muide siin teemasid selle kohta päris palju. Kui siiski tekib vajadus ka vabadel päevadel võtta , siis joo koos piimaga (kui sul on maitsega hera) aga ära dextrot lisa. Super maitse !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 5, 2008 at 6:31 p.l. #164986Void
MemberPole mõtet trennivabal päeval
“> Muide siin teemasid selle kohta päris palju. Kui siiski tekib vajadus ka vabadel päevadel võtta , siis joo koos piimaga (kui sul on maitsega hera) aga ära dextrot lisa. Super maitse !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul jah maitsestatud hera , aga olen lugenud ,et tasuks dextrot ka lisada.
Palju tasuks hera80’et kasutatada nagu palju ühe korraga tarvitada ?
Kas enne ja pärast trenni trennipäeval ?
september 5, 2008 at 6:42 p.l. #165089Samakamees
MemberMul jah maitsestatud hera , aga olen lugenud ,et tasuks dextrot ka lisada.Palju tasuks hera80’et kasutatada nagu palju ühe korraga tarvitada ?
Kas enne ja pärast trenni trennipäeval ?
Jah peale trenni keera sinna dextro ka sisse ja joo veega. vabadel päevadel kui isu , siis piimaga on ülihea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei mäleta enam kogust , 2spl või oli see 3spl. Ma ei tea , pane mõlemat näiteks 2.5spl
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagunii tunni pooleteist pärast süüa vaja
“> Enne trenni söö ikka korralikku toitu , peale trenni neela sheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 5, 2008 at 6:51 p.l. #165092Void
MemberJah peale trenni keera sinna dextro ka sisse ja joo veega. vabadel päevadel kui isu , siis piimaga on ülihea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei mäleta enam kogust , 2spl või oli see 3spl. Ma ei tea , pane mõlemat näiteks 2.5spl
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagunii tunni pooleteist pärast süüa vaja
“> Enne trenni söö ikka korralikku toitu , peale trenni neela sheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok tänud.
Ega jah tavaliselt olen ikka enne trenni söönud jh ja pärast trenni sheiki teinud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.