Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi !
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Olen kogunud teadmisi aga ikka nii palju küsimusi, palun abi !
- This topic has 19 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2009 at 11:59 e.l. #14821
kskss
MemberTere,
Olen foorumitest üsna palju teadmisi kokku kraamininud ( kui palju midagi õige ja kui palju midagi vale, ei tea!?) äkki oskab keegi oma teadmisi mulle lisada või mind parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine see kõigetähtsam ..alusatan sellega siis..
Üritan teha ühe päeva toitumiskava. ( ühepäeva oma selleks et järgmine päev asendan millegi muu tervislikuga, et asi liiga üksluiseks ja hiljem vastu meelt olema ei saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )See toitusmiskava on tehtud eesmärgiga et kaalust alla saada ja jäädagi seda kava järgima!
muidugi olla vormis , terve ja ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen 20 aastane neiu , ja paarist liigsest kilost oleks vaja lahti saada.. paarist seitsmest kilost

igatahes..meisterdasin kava kuna ainult trennist kaalust alla võtmiseks( rasvavast vabanemiseks) ei piisa!
Trenni teen kolm korda nädalas.. 2 koda fatburn ja 1 kord step .
Hommik: 9:30 – jalutamine 20min ( tööle)
11:00 – 50 g. neljavijapuder -2sl maitsestamata jogurtiga, 1 muna ,roheline tee
Lõuna: 16:00- 1 tereleib- või ,juustu ,suitsulõhe , kapsalehe ja tomatiga,
Vahepala: peotäispähkleid , klaas soja piima
Õhtu: : 20:30 – 100g Maitsestamata kohupiima
( oskab keegi ytelda mida kuskil PALJU ja mida VÄHE ?)
Siin kohal kysiks seda veel et kui kasutada toidukorra asendajat ..kas peaksin ma seda juurde lisama või asendama siis mingi söögikorraga ?
Kas ma siis väga nälga ei jää??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin fatbunerite kommentaaridest et need ei olevat üldse tõhusad ??? ( dietmix ja burner tbl) Osakab keegi veel oma kogemustest midagi rääkida äkki??
Ja oskab äkki keegi midagi Aktiv Meal Replacement ’ist ka rääkida?
märts 27, 2009 at 12:03 p.l. #188597hehee
MemberKui need pildid fitnessi rates on Sinu hetkevormist, siis ma ei mõista, kust Sul need seitse kg alla on vaja võtta.
Menüü kohta lühidalt – näljahäda.
märts 27, 2009 at 12:35 p.l. #188607kskss
MemberKui need pildid fitnessi rates on Sinu hetkevormist, siis ma ei mõista, kust Sul need seitse kg alla on vaja võtta.Menüü kohta lühidalt – näljahäda.
Pole päris hetkevorm .. jõulud tegid oma töö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,seal on juures umbs 4 kilo . Aga peaksin ma siis koguseid suurendama , või komponente juurde lisama ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 12:36 p.l. #188608Cobrita
MemberNagu paastulaagris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 12:39 p.l. #188610krut949
Membersööd liiga vähe. teisalt, kui pildid sinu kasutaja juures on sinu enda omad ja need on hiljuti tehtud, siis tahaks teada, mis miinus 7 kilo sa veel tahad alla saada?
märts 27, 2009 at 12:47 p.l. #188611kskss
MemberNagu paastulaagris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>l
On sul midagi paremat välja pakkuda ??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 12:49 p.l. #188612kskss
Membersööd liiga vähe. teisalt, kui pildid sinu kasutaja juures on sinu enda omad ja need on hiljuti tehtud, siis tahaks teada, mis miinus 7 kilo sa veel tahad alla saada?Pole päris hetkevorm .. jõulud tegid oma töö <_
Aga peaksin ma siis koguseid suurendama , või komponente juurde lisama ?
märts 27, 2009 at 12:58 p.l. #188613märts 27, 2009 at 1:12 p.l. #188615Cobrita
MemberlOn sul midagi paremat välja pakkuda ??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise toitumisega jääd sa kaks korda väiksemaks,lihased hakkavad kärbuma.Sinu eesmärk on arvatavasti kaalu kaotada kõhu pealt.Peaksid rohkem rasvasid sööma.Aga noh,tarkade klubi oskab sulle täpseid juhised anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 2:12 p.l. #188623kskss
MemberAga lisandite kohta ei oska keegi midagi ütelda?
märts 27, 2009 at 2:41 p.l. #188629daemonium
MemberTere,Olen foorumitest üsna palju teadmisi kokku kraamininud ( kui palju midagi õige ja kui palju midagi vale, ei tea!?) äkki oskab keegi oma teadmisi mulle lisada või mind parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine see kõigetähtsam ..alusatan sellega siis..
Üritan teha ühe päeva toitumiskava. ( ühepäeva oma selleks et järgmine päev asendan millegi muu tervislikuga, et asi liiga üksluiseks ja hiljem vastu meelt olema ei saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )See toitusmiskava on tehtud eesmärgiga et kaalust alla saada ja jäädagi seda kava järgima!
muidugi olla vormis , terve ja ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen 20 aastane neiu , ja paarist liigsest kilost oleks vaja lahti saada.. paarist seitsmest kilost

igatahes..meisterdasin kava kuna ainult trennist kaalust alla võtmiseks( rasvavast vabanemiseks) ei piisa!
Trenni teen kolm korda nädalas.. 2 koda fatburn ja 1 kord step .
Hommik: 9:30 – jalutamine 20min ( tööle)
11:00 – 50 g. neljavijapuder -2sl maitsestamata jogurtiga, 1 muna ,roheline tee
Lõuna: 16:00- 1 tereleib- või ,juustu ,suitsulõhe , kapsalehe ja tomatiga,
Vahepala: peotäispähkleid , klaas soja piima
Õhtu: : 20:30 – 100g Maitsestamata kohupiima
( oskab keegi ytelda mida kuskil PALJU ja mida VÄHE ?)
Siin kohal kysiks seda veel et kui kasutada toidukorra asendajat ..kas peaksin ma seda juurde lisama või asendama siis mingi söögikorraga ?
Kas ma siis väga nälga ei jää??

Lugesin fatbunerite kommentaaridest et need ei olevat üldse tõhusad ??? ( dietmix ja burner tbl) Osakab keegi veel oma kogemustest midagi rääkida äkki??
Ja oskab äkki keegi midagi Aktiv Meal Replacement ’ist ka rääkida?
Totter tibimenüü.Täieste rasvavaba.Äkki seletad,mille poolest on head maitsestamata jogurt,maitsestamata kohupiim?On sul masohhistlikud kalduvused?Või arvad,et kui ajad jälkust näost sisse,siis on see ’irmuskasulik,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks garanteerib taoline “kava” pideva tühja kõhu tunde ja organismi stressimineku,pikema aja jooksul kahjustab ka tervist.
On see eesmärk?
Külasta vähem tibivoorume; loe parem Fred Antsoni artikleid.Saad soovitud tulemuse tervist kahjustamata.
märts 27, 2009 at 3:11 p.l. #188640ROtter
MemberTäieste rasvavaba.Muna, teraleib, või, juust, suitsulõhe, pähklid – on ju rasvad või ei ole?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 3:38 p.l. #188643Tohman
MemberRasvad, mis rasvad
märts 27, 2009 at 4:45 p.l. #188647daemonium
MemberMuna, teraleib, või, juust, suitsulõhe, pähklid – on ju rasvad või ei ole?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kus on hapukoor?Avokado?Kookoshelbed?Kalaõli?
märts 27, 2009 at 5:11 p.l. #188652ROtter
MemberAga kus on hapukoor?Avokado?Kookoshelbed?Kalaõli?Hapukoor -> või, juust
suitsulõhe -> kalaõli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.