Skip to main content

Puusanõks (hip drive) kükkimisel

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Puusanõks (hip drive) kükkimisel

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    belvedere
    Member

Selline video:

Ühesõnaga väidab, et kükkimisel tuleb kõigepealt puusanõksuga lükata jalad sirgeks ja siis (sujuvalt, liigutuse lõpus) ajada selg sirgeks. Olen seda kahes trennis proovinud ja kogu aeg on tunne, et selg jääb selle puusanõksu tõttu liiga kaldus asendisse, mistõttu küki teine pool tundub umbes nagu good morning. Või vähemalt on selline tunne, et koormus on liiga palju seljal ja liiga vähe jalgadel. Kas ma ei tee nõksu õigesti (võimalik) või on see video eksitav?

jrx
    Member

Rippertoe on mega tegija mees (mind on jõutõmbel ja rinnalevõtul kõvasti aidanud tema sõnastatud juhised), aga üks väheseid asju, milles ma temaga nõus ei ole on just kükkimise õpetus. Mina niimoodi ei saa:)

Loomulikult tuleb kasutada “hip drive”, aga mina saan selle just nii et juhin pea ja rinnaga ja samas plahvatuslikult lükkan puusa ja jalgadega. Pilgu fikseerin püstiasendis enda silmade kõrgusele ja siis hoian pilku selles punktis terve küki vältel. Rippertoe soovitab vaadata paari meetri kaugusel enda ette MAHA – minu jaoks täiesti müstiline.

Samas tuleb rõhutada seda, et ta ütleb, et see, mida tema räägib on õige just küki TREENIMISEL, et lihastest maksimaalne välja pigistada, mitte, et sellise vormiga peaks tõstma, kui sa oma 1RM’i kükid.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.