Kasulik või idiootsus?
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2008 at 6:15 p.l. #14801
jaagok
MemberSoetasin endale rinnapingi ja kangiga saan teha pmst kõik oma kava. Rinnale, alaseljale, trapetsile, biitsepsile, triitsepsile, õlale saan kodus teha piisava koormusega, ainult ülaselja jaoks on mul kodustes tingimustes 2 harjutust, mis ei tundu mulle väga efektiivsed. Kas on väga idiootne, kui ma niikuinii käin 2 korda korralikus jõusaalis jalga tegemas, ja päeva lõpetuseks teeks paar ülaselja harjutust saalis.?
september 3, 2008 at 6:24 p.l. #164887Amarillo
MemberSoetasin endale rinnapingi ja kangiga saan teha pmst kõik oma kava. Rinnale, alaseljale, trapetsile, biitsepsile, triitsepsile, õlale saan kodus teha piisava koormusega, ainult ülaselja jaoks on mul kodustes tingimustes 2 harjutust, mis ei tundu mulle väga efektiivsed. Kas on väga idiootne, kui ma niikuinii käin 2 korda korralikus jõusaalis jalga tegemas, ja päeva lõpetuseks teeks paar ülaselja harjutust saalis.?ei
september 3, 2008 at 6:25 p.l. #164888AlanBStard
Moderatorainult ülaselja jaoks on mul kodustes tingimustes 2 harjutust, mis ei tundu mulle väga efektiivsed.Lailihast saab ju suvalisele pingile toetudes hantli või sangpommiga väga efektiivselt teha ? Lo-tech ajab asja väga hästi ära.
september 3, 2008 at 6:34 p.l. #164890jaagok
MemberLailihast saab ju suvalisele pingile toetudes hantli või sangpommiga väga efektiivselt teha ? Lo-tech ajab asja väga hästi ära.Asi selles ,et hantleid mul pole. on ainult kang ja erinevad raskuded, ketast saaks hantlina kasutada meibi aga ma ei ole näinud kuskil ühtegi home-made lailihse harjutust ja Lo-techist pole mul aimugi, et mis see olla võiks.
september 3, 2008 at 6:40 p.l. #164892Capricorn
MemberEttekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu on ju lailihase harjutus (paksuse), mõjub ka veidi muudele. Trapetsile õlgade kehitusi saad ka teha. Selja laiuse harjutusi nüüd jah kangiga teha ei saa, peaksid hoopis leidma koha lõuatõmbamiseks (vajadusel lisaraskus külge riputada).
september 3, 2008 at 6:41 p.l. #164893jaagok
MemberEttekallutatult kangi tõmbed kõhtu on ju lailihase harjutus (paksuse), ja trapetsiel õlgade kehitusi saad ka teha.Neid teadsin ise ka ja seina peale toruga pean midagi leiutama vb jah, tundub suht võimatu missioon sellises kohas kus mul see pink asub, aga pmst ma saan saalis ka käia endiselt, niikuinii käin seal ja siis saan sealt oma laiuse koha pealt kätte
september 3, 2008 at 6:45 p.l. #164895AlanBStard
ModeratorLo-techist pole mul aimugi, et mis see olla võiks.Lihtsate käepäraste vahendite kasutamine.
september 3, 2008 at 7:59 p.l. #164899timo116
MemberMiks idiootsus? Sa saad ju teisi lihasgruppe teha, miks sa ei võiks eraldi jalgade pärast minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa oled ka vaid siiski inimene ju
“>september 4, 2008 at 10:27 e.l. #164929-Egert
MemberKangi ühte otsa raskused, teine ots tühjaks jätta, ja aseta tühi ots toa nurka, kang kahe jala vahele ja tõstad kätega kangi ette kummardudes.
september 4, 2008 at 10:34 e.l. #164930PT London
Memberhttp://www.fitnessanywhere.com eestis ka saadaval, kasulikuim asi kodus treeniale
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.