Rinnalt surumine ?
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Void.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2008 at 7:56 p.l. #14791
Void
MemberMis harjutusi, mis lihastele tuleks teha ,et parandada oma rinnalt surumis tulemust ?
Vajaks natukese abi. Tänud.
september 2, 2008 at 10:23 p.l. #164817Traks
MemberÕlga ja triitsa tuleb teha korralikult.
september 3, 2008 at 6:27 e.l. #164823bumer325i
Membersuru 80% raskusega ja korraliku seeriaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2008 at 6:48 e.l. #164825big poppa pump
MemberTee staatilist trenni. Ma olen seda siin seletanud ka, teised seda vist väga ei kasuta. Mind aitas meeletult
september 3, 2008 at 9:00 e.l. #164834Vägivaldur
MemberMõni arvab, et kükki tuleks teha hoopis. Oma tõde on selagi. Kui kogu keha ei arene, siis ühte piirkonda ka raske arendada. Surumise juures on tähtis lisaks rinnale ka: selg, õlg, triits.
Surumise rekordi tõstmisest teavad ilmselt kõige rohkem jõutõstjad. Küsi kava: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10775
september 3, 2008 at 8:40 p.l. #164903Void
MemberMõni arvab, et kükki tuleks teha hoopis. Oma tõde on selagi. Kui kogu keha ei arene, siis ühte piirkonda ka raske arendada. Surumise juures on tähtis lisaks rinnale ka: selg, õlg, triits.Surumise rekordi tõstmisest teavad ilmselt kõige rohkem jõutõstjad. Küsi kava: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10775
Arengut on mul küll toimunud , aga rinnalt surumis tulemused jäävad natukese väikseks . Arvan ,et pean rohkem õlga ja triitse tegema.
september 4, 2008 at 5:05 e.l. #164909big poppa pump
MemberArengut on mul küll toimunud , aga rinnalt surumis tulemused jäävad natukese väikseks . Arvan ,et pean rohkem õlga ja triitse tegema.Proovi staatilist surumist ka. Näeb tema välja nii, et paned tavapärasest maksimumist mõnevõrra rohkem peale. Pead ise katsetama ja leidma raskuse, mida jaksad ainult 5-7 sek hoida, ning seda hoiad lihasjõul üleval, mitte käed lukus – see on liigestele kehv ja tulemust ei anna.
september 4, 2008 at 12:08 p.l. #164951Void
MemberProovi staatilist surumist ka. Näeb tema välja nii, et paned tavapärasest maksimumist mõnevõrra rohkem peale. Pead ise katsetama ja leidma raskuse, mida jaksad ainult 5-7 sek hoida, ning seda hoiad lihasjõul üleval, mitte käed lukus – see on liigestele kehv ja tulemust ei anna.Kas ma pean tegema nagu korduseid ja hoidma iga kord 5-7 sek üleval või ainult korra ?
september 4, 2008 at 1:02 p.l. #164958big poppa pump
MemberKas ma pean tegema nagu korduseid ja hoidma iga kord 5-7 sek üleval või ainult korra ?kui näiteks esimene seeria on tahes tahtamata jaksu kauemaks, kui seitsmeks või rohkemaks sekundiks, siis järgmise “seeria” teed juba raskema kangiga. Seda sa võid teha kuni oled nii suure raskuse peale lappinud, et kang einam ei liigugi. Teine rinnatrenn märkad tähelepanuväärset jõu juurdekasvu.
Pean ka mainima, et eraldi saad arendada staatilist jõudu. See treeningmeetod rohkem sellele rõhubki, kuigi maksimumi arendamisele aitab ta ka väga hästi kaasa. Edu!
september 4, 2008 at 1:20 p.l. #164962Void
Memberkui näiteks esimene seeria on tahes tahtamata jaksu kauemaks, kui seitsmeks või rohkemaks sekundiks, siis järgmise “seeria” teed juba raskema kangiga. Seda sa võid teha kuni oled nii suure raskuse peale lappinud, et kang einam ei liigugi. Teine rinnatrenn märkad tähelepanuväärset jõu juurdekasvu.Pean ka mainima, et eraldi saad arendada staatilist jõudu. See treeningmeetod rohkem sellele rõhubki, kuigi maksimumi arendamisele aitab ta ka väga hästi kaasa. Edu!
Ok tänud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.