Kuidas saada rasvast lahti ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas saada rasvast lahti ?
- This topic has 27 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2009 at 8:13 p.l. #14769
Anonüümne
GuestTere !
Olen 170cm pikk ja kaalun juba 68-72 kg. :S
Tahaks siis teada, kuidas kiiresti rasvast lahti saada ?
Kas selline kava ntx. aitab ?
1.Ära söö magusat.
2.Joo palju vett.
3.Liigu palju.Jookse,sõida rattaga ja selliseid tegevusi.
4.Söö puu-ja juurvilju ning jogurteid.
5.Ära söö peale 18.00.V.A puu-ja juurvilju.
Aitäh!
märts 27, 2009 at 8:25 p.l. #188678tarmzz
MemberÖeldakse, et ei ole olemas halbu toiduaineid, on olemas vaid halb menüü.
Võin öelda, et “joo palju vett” ja “liigu palju” on väga õiged mõtted, kuid kahjuks ülejäänud mõtted ei ole enam nii kuldsed..
1. Ära söö magusat – magusat võib süüa ja näiteks peale trenni on ju vaja energiat taastada.. kõik oleneb ajastusest ja kogusest.
2. Söö puu-ja juurvilju ning jogurteid – jogurtid ja puuviljad sisaldavad palju süsivesikuid.. kindlasti ei ole kaalulangetuse mõttes hea nendega liialdada. Samas juurviljade mõte on hea, kuna juurviljad sisaldavad palju kiudaineid, mis aitavad näiteks hoida kaua “täiskõhutunnet”.
5. Ära söö peale 18.00 – Kõige jubedam müüt ÜLDSE minu arvates.. Kahjuks väga levinud tänu Cosmopolitanidele jms-le.. Kõik oleneb sellest, milline on sinu päevakava – mis kell ärkad/magama lähed, mis kell treenid jne..
Fitness.ee lehel on palju artikleid toitumise kohta – soovitan väga alustada just nende lugemisega. Toitumine on küllaltki keeruline ja vastuoluline teema, kuid põhiteadmised on võimalik kiiresti omandada.
märts 27, 2009 at 8:28 p.l. #188680oss
MemberSee peale 18:00 mittesöömine on puhas jama.
Hoidu lisaks maiustustele ka riisist ja kartulist ning söö nende asemel aeglasemalt imenduvaid süsivesikuallikaid, näiteks kaerahelbeputru. Igasugustest rafineeritud ja muud moodi töödeldud toiduainetest hoidu ka. Söö ka rohkem valku, et mitte kaotada koos rasvaga nii palju lihast.
Ära ole ka pikka aega söömata. Ennast näljutada pole ka mõtet.
Lisaks veel, et sellise kaalu juures oleks sul pigem vaja massi lisada.
märts 27, 2009 at 8:45 p.l. #188685MWEchamp
MemberKindlasti leiad abi ka siin foorumis otsides. Samalaadseid teemasid on siin olnud juba hulgi. Sirvi neid!
märts 27, 2009 at 9:30 p.l. #188695daemonium
MemberTere !Olen 170cm pikk ja kaalun juba 68-72 kg. :S
Tahaks siis teada, kuidas kiiresti rasvast lahti saada ?
Kas selline kava ntx. aitab ?
1.Ära söö magusat.
2.Joo palju vett.
3.Liigu palju.Jookse,sõida rattaga ja selliseid tegevusi.
4.Söö puu-ja juurvilju ning jogurteid.
5.Ära söö peale 18.00.V.A puu-ja juurvilju.
Aitäh!
Tore kava.Kohe nagu digest kõigist müütidest,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgud-rasvad menüüst välja,süsikad asemele.
Rasvaprotsent hakkab kasvama,lihasmassi kadu on garanteeritud.Pidev tühja kõhu tunne kah.
märts 27, 2009 at 9:55 p.l. #188697Tohman
MemberMina soovitan soojalt sul siin leheküljel artikleid toitumisest sirvida ja ka foorumit..
märts 28, 2009 at 6:37 e.l. #188710Lev
MemberKasutaks seda teemat ära ja küsiks, kuidas mõjub kreatiini tarbimine dieedi ajal? On see mõju siis positiivne või negatiivne? Lihtsalt tekkis selline küsimus, kuna kreatiin ju hoiab vedelikku organismis kinni aga ka samas annab jõudu treenida dieedi ajal.
märts 28, 2009 at 6:46 e.l. #188712Aile
MemberKasutaks seda teemat ära ja küsiks, kuidas mõjub kreatiini tarbimine dieedi ajal? On see mõju siis positiivne või negatiivne? Lihtsalt tekkis selline küsimus, kuna kreatiin ju hoiab vedelikku organismis kinni aga ka samas annab jõudu treenida dieedi ajal.Erinevad kreatiinid k2ituvad erinevalt.
Olen seda n2inud tarvitatavat ka enne v6istlusi.
märts 28, 2009 at 6:56 e.l. #188679Lev
MemberErinevad kreatiinid k2ituvad erinevalt.Olen seda n2inud tarvitatavat ka enne v6istlusi.
Minu probleemiseks on hetkel see, et dieet ja tarbitatvad ja kulutatavad kalorid on paigas( defitsiit on 800-1000kcal) Esimesel nädalal kaal langes ja teisel jäi sootuks toppama ja tundub, et kaal tahab hoopis tõusta. Minu jaoks on arusaamatu, kuidas mu kaal taas tõuseb, kui olen alakaloraazis? Hakkasin siis otsima probleemi toidulisanditeks mida tarvitan. Hetkel võtan siis glutamiini, kreatiini ja peale trenni valku. Pluss üks nutrend rasvapõletaja.
Mainiks selle ka ära, et trennis on jõudu peaaegu samapalju kui massiperioodi ajal, mis on imelik kuna enne trenni olen ju tarbinud max 100g süsikaid terve päeva vältel.
märts 28, 2009 at 7:07 e.l. #188675Aile
MemberMinu probleemiseks on hetkel see, et dieet ja tarbitatvad ja kulutatavad kalorid on paigas( defitsiit on 800-1000kcal) Esimesel nädalal kaal langes ja teisel jäi sootuks toppama ja tundub, et kaal tahab hoopis tõusta. Minu jaoks on arusaamatu, kuidas mu kaal taas tõuseb, kui olen alakaloraazis? Hakkasin siis otsima probleemi toidulisanditeks mida tarvitan. Hetkel võtan siis glutamiini, kreatiini ja peale trenni valku. Pluss üks nutrend rasvapõletaja.Kuidas on alakaloraazi number leitud?
Kui defitsiit on t6esti selline ja juba pikemat aega…yhtlaselt. Nali on, et inimene harjub k6igega, ka poomisega, algul siputab natuke…aga varsti enam ei siputa.
Ma ei poolda yhtlast ja suuremahulist alakaloraazhi. Dieediga peab 6ppima m2ngima ja organism peaks olema nii v2he kui v6imalik stressiolukorras.
Siin peaks yle vaatama kogu sinu sissev6etavad ained, et aimu saada…
märts 28, 2009 at 7:08 e.l. #188713Goleteral
Member1000’nde kcali defitsiidis????

Ja kreatiini pidavat soodustama vee sidumist seega ju tast ikka kasu on kui dieedi ajal piirata tarvitamist..
märts 28, 2009 at 7:11 e.l. #188714Lev
MemberKuidas on alakaloraazi number leitud?Kui defitsiit on t6esti selline ja juba pikemat aega…yhtlaselt. Nali on, et inimene harjub k6igega, ka poomisega, algul siputab natuke…aga varsti enam ei siputa.
Ma ei poolda yhtlast ja suuremahulist alakaloraazhi. Dieediga peab 6ppima m2ngima ja organism peaks olema nii v2he kui v6imalik stressiolukorras.
Siin peaks yle vaatama kogu sinu sissev6etavad ained, et aimu saada…
arvestades oma vanust, kaalu ja tegevusi pluss trenn arvutasin välja palju ma tarbin. Siis panin toitumise paika, kus enamuse moodustavad valgud ja süsikad ja vähe rasvu. Mulle tundub, tõesti et kui ma lasen organismil harjuda siis jääb asi toppama ja pigem koguaeg katsetades ja organismi ehmatades toimuvad muutused. Seepärast ongi asjalikud nõuanded hetkel väga teretulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2009 at 7:13 e.l. #188715Lev
Member1000’nde kcali defitsiidis????
Ja kreatiini pidavat soodustama vee sidumist seega ju tast ikka kasu on kui dieedi ajal piirata tarvitamist..
Asi ongi selles, et kõik räägivad erinevat juttu. Aga eks peab siis ära proovima ja kreatiini võtmine mingiks ajaks jätma.
märts 28, 2009 at 7:17 e.l. #188716Aile
Memberarvestades oma vanust, kaalu ja tegevusi pluss trenn arvutasin välja palju ma tarbin. Siis panin toitumise paika, kus enamuse moodustavad valgud ja süsikad ja vähe rasvu. Mulle tundub, tõesti et kui ma lasen organismil harjuda siis jääb asi toppama ja pigem koguaeg katsetades ja organismi ehmatades toimuvad muutused. Seepärast ongi asjalikud nõuanded hetkel väga teretulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui vormi parandamine on vajalik siis katseta pigem ketogeenset dieeti, st sysivesikute osakaaluks j22b 10 % (igasugused kiired sysivesikud maha, sinu kreatiinikoks samuti).
märts 28, 2009 at 7:18 e.l. #188717tarmzz
MemberMinu probleemiseks on hetkel see, et dieet ja tarbitatvad ja kulutatavad kalorid on paigas( defitsiit on 800-1000kcal) Esimesel nädalal kaal langes ja teisel jäi sootuks toppama ja tundub, et kaal tahab hoopis tõusta. Minu jaoks on arusaamatu, kuidas mu kaal taas tõuseb, kui olen alakaloraazis? Hakkasin siis otsima probleemi toidulisanditeks mida tarvitan. Hetkel võtan siis glutamiini, kreatiini ja peale trenni valku. Pluss üks nutrend rasvapõletaja.Mainiks selle ka ära, et trennis on jõudu peaaegu samapalju kui massiperioodi ajal, mis on imelik kuna enne trenni olen ju tarbinud max 100g süsikaid terve päeva vältel.
Kreatiin lisab ikka päris palju neid kilosid kehakaalu (mida rohkem kreatiini, seda rohkem vett lihaskiududes) ja tänu kreatiinile kasvab ka lihaste töövõime.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.