Massikava
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Massikava
- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
henriliiv.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2008 at 3:35 p.l. #14727
wola
MemberÕhtust,
Miks on see nii, et ameeriklased soovitavad massiperioodil jaotada kava 3-4 päeva peale, kusjuures igal trenni päeval on 3-5 harjutust ning piisavalt puhata ja süüa (trenni maksimaalne kestus 45 min), aga eestlased tahavad massiperioodil teha nädalas vähemalt 5x trenni ning iga trenn on 1,5 h pikk ning jube raske?!
Enda puhul olen ka märganud, et lühemad trennid ning rohkem puhkust garanteerib jõulisema arengu ja vähem-stressis keha, kusjuures oluline on, et toidukava on väga paigas.
Palun avaldage arvamust…
august 27, 2008 at 4:05 p.l. #164338henriliiv
Memberma kommenteeriks niipalju et kui su keha eisuuda enamast kui kolmest 45min. trennist ära taastuda siis kas ikka toitumine on nii perfektne?vabandage kui eksin millegagi
august 27, 2008 at 4:09 p.l. #164339wola
Memberma kommenteeriks niipalju et kui su keha eisuuda enamast kui kolmest 45min. trennist ära taastuda siis kas ikka toitumine on nii perfektne?vabandage kui eksin millegagiTaastub ja mu söögikava on hea. Asi ei ole hetkel minu nii väga minu trennis. Küll aga minu kehale sobib 4x nädalas trenni paremini, kui 5x. Areng on parem.
Küsimus on rohkem treeningutele lähenemises, et miks lähenevad ameeriklased oma suhtumises teisiti kui eestlased?
august 27, 2008 at 4:18 p.l. #164340hunter
Memberameriklane sööb rohkem, kui treenib. Eestlane treenib rohkem ja raiskab vähem raha toidu peale, tahab trenniga rohkem saada. 45 minutiline trenn võib asendada 2h trenni, kui seal tehakse intents trenni.ˇ
august 27, 2008 at 4:22 p.l. #164341henriliiv
Memberno eks ole ka igale kindlale harjutusele ju eri lähenemisele ja üldse erinevaid tehnikaid harjutuste tegemiseks ja nii mõnedki neist on üksteisele väga vastukäivad…kui aga intensiivsus olemas siis jõuad ikka samasse kohta välja…loomulikult kui su tehnikaks on valitud ”lohakas”’ siis eiole tulemused samad…muidu saab lihas treenitud ikka…ütleks sama ka selle treeningjaotuse kohta
august 27, 2008 at 6:32 p.l. #160584wola
Memberno eks ole ka igale kindlale harjutusele ju eri lähenemisele ja üldse erinevaid tehnikaid harjutuste tegemiseks ja nii mõnedki neist on üksteisele väga vastukäivad…kui aga intensiivsus olemas siis jõuad ikka samasse kohta välja…loomulikult kui su tehnikaks on valitud ”lohakas”’ siis eiole tulemused samad…muidu saab lihas treenitud ikka…ütleks sama ka selle treeningjaotuse kohtaPalju Sul elus treeningkogemust on? Mul on näiteks 16 aastat… Selline kahtlane tunne on, et oled väga noor ja oled kuskilt midagi lugenud ning nüüd ajad siin mingit jahu…
august 27, 2008 at 8:01 p.l. #164374henriliiv
Membereinoh..väidan ju vaid seda et pole mingi ühte ainsatt ja õiget…kas siis see nii vale?sellekohapealt aga tõsi..eiütleks et olen sel alal migni väga kogenud sportlane…
Ja loomulikult võtke kogenenumate juttu tõsisemalt ütlesin oma arvamuse vaid sekka…müts maha sinu ees kes sa 16 aastat treeninud juba samuti
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.