Täielikult naiste teema
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Täielikult naiste teema
- This topic has 21 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Geisha.
-
AutorPostitused
-
august 26, 2008 at 6:06 p.l. #14715
Agnes1h
MemberÖelge naised, kas teil on ka sama jama, et alati kui vaatate, et pole ammu trennis käinud, ja tekib ka juba suurem isu trenni minna ja tundub, et kõik muud tegemised on kaelast ära, mis ei lase trenni minna, siis alati on nagu kiuste päevad hakkamas või ongi käimas?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas naise keha hormoonid reageerivad kuidagi sellele nii, et tekib meeletu vajadus liigutada? Äkki tuju?! Muutused kehas panevad alateadlikult kehale enam mõtlema?!
“>Iseenesest ei ole ju päevade ajal üldsegi mitte eriti mugav treenida – alati võivad tabada ootamatult kõhuvalud ja muud mured, mis päevadega seotud. Olen küll püüdnud sättida treeningu aegu nii, et kui peaks tekkima trenni tüdimus ja isu puhata, siis oleks see just sel ajal, kuid ikka ei õnnestu see! Olen siuke kuidas kunagi trennis käija. Ja see on juba aastaid nii, et just sel ajal “juhuslikult” on kõik ideaalne trenni minemiseks. Täitsa müstika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2008 at 8:08 p.l. #164267FG
MemberEi oskagi tegelikult nagu kaasa rääkida
“> . Trennis “juhuslikult” ja “kuidas kunagi” ei käi, ikka koguaeg ja regulaarselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Päevad pole mind isiklikult küll seganud, aga eks inimesed ja nende füsioloogiad on väga erinevad…august 27, 2008 at 8:19 p.l. #164376kuuliks
MemberÖelge naised, kas teil on ka sama jama, et alati kui vaatate, et pole ammu trennis käinud, ja tekib ka juba suurem isu trenni minna ja tundub, et kõik muud tegemised on kaelast ära, mis ei lase trenni minna, siis alati on nagu kiuste päevad hakkamas või ongi käimas?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas naise keha hormoonid reageerivad kuidagi sellele nii, et tekib meeletu vajadus liigutada? Äkki tuju?! Muutused kehas panevad alateadlikult kehale enam mõtlema?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iseenesest ei ole ju päevade ajal üldsegi mitte eriti mugav treenida – alati võivad tabada ootamatult kõhuvalud ja muud mured, mis päevadega seotud. Olen küll püüdnud sättida treeningu aegu nii, et kui peaks tekkima trenni tüdimus ja isu puhata, siis oleks see just sel ajal, kuid ikka ei õnnestu see! Olen siuke kuidas kunagi trennis käija. Ja see on juba aastaid nii, et just sel ajal “juhuslikult” on kõik ideaalne trenni minemiseks. Täitsa müstika
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käin trennis regulaarselt, mind see ei sega, kuna mul päevad ei käi.
august 27, 2008 at 8:24 p.l. #164378AlanBStard
ModeratorKäin trennis regulaarselt, mind see ei sega, kuna mul päevad ei käi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2008 at 9:22 p.l. #164382FG
MemberHormoonspiraal?
august 27, 2008 at 9:44 p.l. #164383Annika Pärtel
MemberEi tea, ma trennin koguaeg ja vahet pole kas päevad parasjagu käimas või ei. Ei sega mingit moodi. Midagi nö ootamatut ka ei hakka. Lase omale pillid kirjutada, siis tead päeva-, parimal juhul isegi kellapealt, kuna miski hakkab ja lõppeb.
august 28, 2008 at 7:38 e.l. #164393FG
MemberSee küll õige põhjus pole hormoonpreparaatide tarbimiseks – et teaks päeva- või kellaajaliselt, millal päevad hakkavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ravimid on ikka tunduvalt eesmärgipärasemaks kasutamiseks ette nähtud.august 28, 2008 at 11:32 e.l. #164408Annika Pärtel
MemberSee küll õige põhjus pole hormoonpreparaatide tarbimiseks – et teaks päeva- või kellaajaliselt, millal päevad hakkavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ravimid on ikka tunduvalt eesmärgipärasemaks kasutamiseks ette nähtud.Pille ei kirjutata muide ainult rasestusmise vastu, on ka muid põhjusi, miks arstid neid soovitavad- liiga pikad ja vererohked päevad näiteks (tean, et on soovitatud näiteks naistele, kes suguelu üldsegi ei ela ja lapsed ka juba suured). Ja ka väga ebakorrapäraste päevade puhul saab neid välja kirjutada. Pidevad tsükli häired polegi ju normaalne nähtus. Muidugi ma ei räägi siin mõnepäevastest kõikumistest.
Kindlasti neil, kes midagi ei kasuta (ma mõtlen raseduse vastu siis), on hormoonimöllu igakuiselt tunda ja arvatavasti mõjub ka trennile, kel rohkem, kel vähem.
august 28, 2008 at 12:02 p.l. #164409BRIKI
MemberMul tekib just päevade ajal suur vajadus ennast liigutada. Nagu power tuleks sisse, et ei saa kohe ühe üldse lihtsalt passida. Ekstra on mul isu jooksmise ja rulluisutamise vastu:)
august 28, 2008 at 12:23 p.l. #164414FG
MemberPille ei kirjutata muide ainult rasestusmise vastu, on ka muid põhjusi, miks arstid neid soovitavadOlen kursis.
Teemaalgataja kirjast ei lugenud ma aga kuskilt välja, et tal päevad ebakorrapärased oleks või esineks muid probleeme selles valdkonnas. Sestap mõtlesingi mainida, et ravimite (eriti veel hormoonravimite) soovitamine siin foorumis on natuke kohatu. Aga see on ainult minu tagassihoidlik arvamus…
august 28, 2008 at 12:36 p.l. #164419Annika Pärtel
Member…kõik muud tegemised on kaelast ära, mis ei lase trenni minna, siis alati on nagu kiuste päevad hakkamas või ongi käimas?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen siuke kuidas kunagi trennis käija.
No neist lausetest loen mina küll välja, et käib trennis nagu jumal juhatab ja huvitaval kombel hakkavad päevad ootamatult just siis, kui trenniminek….ja et ootamatu trenniisu seostabki nüüd nende ootamatult alanud päevadega. Ma saan aru, et ta ei taha trenni teha päevade ajal (ebamugav)- kui teaks, millal hakkavad, siis plaaniks oma trenni ju hilisemale-varasemale ajale?
august 28, 2008 at 1:54 p.l. #164429Aile
MemberOlen kursis.Teemaalgataja kirjast ei lugenud ma aga kuskilt välja, et tal päevad ebakorrapärased oleks või esineks muid probleeme selles valdkonnas. Sestap mõtlesingi mainida, et ravimite (eriti veel hormoonravimite) soovitamine siin foorumis on natuke kohatu. Aga see on ainult minu tagassihoidlik arvamus…
…ja raske on neid neidiseid hiljem tablettidelt 2ra saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oleks nagu “turu sisses88tmine”. Tudengitele tehti veel ylisoodsa allahindlusega (paneb suisa vanduma ja tuld sylgama!! ). Meie parim synnitajate kontingent ja rikutakse 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida see farmaatsiat88stus k6ike v2lja ei m6tle, et ainult raha teenida!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan, et on veel tervet m6istust jne jne.
august 28, 2008 at 2:04 p.l. #164430FG
MemberNo mina olen otsapidi vägagi farmaatsiatööstuses
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Seni olen veel suutnud tervet mõistust säilitada (vähemalt mulle endal tundub nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).august 28, 2008 at 6:10 p.l. #164450Aile
MemberKui nyyd vastata kysimusele siis…
8strogeenide tase t6useb ja seet6ttu tuleb ka suurem isu ennast liigutada. Mina ei lase ennast h2irida “muudel asjaoludel” nagu veri ja valu (kaob kui te olete piisavalt vett joonud, arbuus on v2ga hea ja liigutamisel on ka enesetunnet parandav m6ju ning ka valuvaigistav).
Ys…ruttu trenni. Hetkel ei m6tle ma yliinimlikku pingutust n6udvat koormust vaid lihtsalt m6nusat v2sitamist ja higistamist.
august 30, 2008 at 12:30 p.l. #164535Liinu
Memberma ei arva küll, et pillid nii kole vastikud oleks… soovimatud lapsed on poole hullemad. ma siiski leian, et laps peab perre oodatud olema. ise olen ka hetkel selles suurepärases eas, et Eesti iivet tõsta. Kuigi ma pille ei kasuta, pole ma hetkel ka emotsionaalselt valmis last kasvatama. ja nagu juba eelnevalt mainitud on pillid ka muudeks otstarveteks kui raseduse ärahoidmine.
aga teemasse..
päevad ei ole seganud mul ühtki toimingut. tegelikult on liigutamine minu kehale sel perioodil just hea – liigutades ei tunne ma valusid, kodus diivanil aga piinleksin nende käes. kuigi jah, päevadega hakkan kiiremini ja kergemini higistama kui tavaliselt. loomulikult ei lähe ma mingeid raskusi tõstma vms.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.