Toores muna!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Toores muna!
- This topic has 66 replies, 33 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2009 at 8:14 p.l. #14676
big poppa pump
MemberRocky Balboa populariseeris selle väga vana muna tarbimisviisi ühes Rocky filmis. Kas ka SINA oled muna niimoodi tarbinud?
Täna “jõin” siis kolm tükki ära, ükshaaval. Katki pole teinud. Maitset polnud, aga rõve oli sellist klimpi neelata.
Salmonelloos… noh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tervis on mul hea, niiet see täiesti maha ei murraks – salmonelloosi-kartus eiolnud mul piisavalt suur et asi sele taha pidama jääks.Rääkigem omadest kogemustest!
märts 28, 2009 at 8:23 p.l. #188859MWEchamp
MemberOh Timo, mida kõike sina ka ära ei proovi. Kas sul jäi veel valgust väheks we? Endal pool tuba topsikuid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koogel-moogel oleks sul siis järgmine samm, seal juba süsivesikud kah sees, varsti ongi massilisa valmis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen mõtlenud küll selle peale, et prooviks, kuid mina eelistan ikkagi praegumuna rohkem, olgu ta siis vähem kasulikum või mitte.
märts 28, 2009 at 8:23 p.l. #188860timo116
Memberma ka joonud…salmonelloosi ka ei kartnud, ei mõelnudki isegi selle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah tõesti rõve on seda klimpi neelata…kuigi ta lipsas rohkem ise kurgust alla juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2009 at 8:26 p.l. #188861PumaZ
Memberma ka joonud…salmonelloosi ka ei kartnud, ei mõelnudki isegi selle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah tõesti rõve on seda klimpi neelata…kuigi ta lipsas rohkem ise kurgust alla juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen mõelnud selle joomisele, salmonellollosi kartust mul ei ole, aga ma arvan et ma hakkaksin öökima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2009 at 8:49 p.l. #188870big poppa pump
MemberMa olen mõelnud selle joomisele, salmonellollosi kartust mul ei ole, aga ma arvan et ma hakkaksin öökima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see suur klimp suus on, siis mõtled küll et kohe tuleb üles. Aga alla neelates pole enam midagi hullu. Järelmaitse puudub. Kõik on ilus.
Täidab, raisk, hästi.
märts 28, 2009 at 9:44 p.l. #188883Supsti
MemberHomme hommikul teeb siis selle triki ära.
Homme lisan, kuidas tunne oli. Muidu olen ämblikke jms satikaid söönud, nendega pole probleemi olnud.
märts 28, 2009 at 10:50 p.l. #188891kristjan918
MemberPole proovinud, ei tea mida see kasulikum on..
Aga kes ei tea mis on salmonelloos, siis –
Väga levinud toiduga leviv haigus on salmonelloos. Salmonelloosi põhjustaja bakter levib enamasti edasi veega või kanamunade ja linnuliha kaudu. Kui aga toiduainet korralikult kuumutada, siis salmonelloosipõhjustaja hävib. Salmonelloosi sümptomid on kõhulahtisus, krambid ning palavik. Haigus võib kesta isegi kuni paar nädalat.
märts 29, 2009 at 8:49 e.l. #188915Supsti
MemberTegin siis selle triki ära.. See oli ikka puhas jälkus, eriti sel hetkel kui see muna kollase klimp suus oli ja pidi alla neelama.
märts 29, 2009 at 8:55 e.l. #188918Goleteral
MemberTegin siis selle triki ära.. See oli ikka puhas jälkus, eriti sel hetkel kui see muna kollase klimp suus oli ja pidi alla neelama.Harjumuse asi, ma tean inimesi kes teevad ~5’st munast koksi ja lasevad selle naerusnäol endale sisse 😡
märts 29, 2009 at 10:20 e.l. #188940maddox
Memberise ka joonud neid mune toorelt kyll ja kyll, ei tekita mingeid vastureaktsioone, salmonelloosi peale ei ole ka m6eld,kuigi tegemist oli poest ostetud munadega
märts 29, 2009 at 11:26 e.l. #188968Alexander Andrusenko
ModeratorEriti naljakas on see, et väga palju on neid, kes on näinud Rocky filme, ja siiamaani pimesilmi usuvad, et selleks, et lihas kasvaks, tuleb KINDLASTI juua toorest muna. Lapsed, vaadake vähem filme. Lugege rohkem raamatuid parem.
märts 29, 2009 at 12:18 p.l. #188981big poppa pump
MemberEriti naljakas on see, et väga palju on neid, kes on näinud Rocky filme, ja siiamaani pimesilmi usuvad, et selleks, et lihas kasvaks, tuleb KINDLASTI juua toorest muna. Lapsed, vaadake vähem filme. Lugege rohkem raamatuid parem.Kui ikka suur poksija ette näitab, siis kes see ikka targem on.
Kahjuks ta pole kõige uuemas Rockys joonud mune, muidu see oleks jälle päevavalgust näinud.
märts 29, 2009 at 12:37 p.l. #188984VeikoKriisk
MemberToore muna joomine tundub hardcore värk küll, aga ma eelistan neid siiski keedetult:D
märts 29, 2009 at 12:45 p.l. #188986big poppa pump
MemberToore muna joomine tundub hardcore värk küll, aga ma eelistan neid siiski keedetult:DMina ka. Keedetud muna on veidikese soolaga väga hea
Toores muna on üks peategelasi mu blenderi-shakedes ka. Need on tavaliselt lihtsad. Pool banaani, 200ml piima, 1-2 vedelat kana ja siis 30sek blendida. Väga hea tuleb.
Ma olen muidu suur vedelate toidukordade sõber. Mitte kõige tavalisem vadak-piim/vesi, vaid just sellised mis ikka tavamõistes toite ka kaasavad. Banaan, tuunikala, muna – misiganes.
märts 29, 2009 at 1:16 p.l. #188988Aile
MemberMina tarvitan toorest muna.
Vahest ka kergelt kuumutatud, kuid kindlasti ei maitse mulle k6vaks keedetud muna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selleks, et viimase s88misega hakkama saada on minul vaja lisaks munale ka suuremat kogust v6id ja soola…tilli.Toores muna tuleb k2iku tavaliselt siis, kui aega on v2he ja toit ei tohi olla koormav. Lihtsalt koksan yhe tassi ja lonksan alla (nagu austrit…).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.