Skip to main content

2 küsimust toitumise kohta

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » 2 küsimust toitumise kohta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Rasengan
    Member

Esimene oleks, et kui ma tahan lihast kasvatada, kuigi ei saa piisavalt kaloreid, kas siis jõusaalis käimisel on üldse mõtet?

Ja teine on, et kui ma saan piisavalt valku aga kaloreid mitte, mis siis on, kas ma lihast sellega saan?

gmaster
    Member

1) Trenni tegemisel ja enda liigutamisel on alati mõtet.

2) Sel puhul on lihase saamine tõsiselt raskendatud.

undisputed
    Member

1) Trenni tegemisel ja enda liigutamisel on alati mõtet.

2) Sel puhul on lihase saamine tõsiselt raskendatud.

Kas raskendatud pole mitte veel hästi öeldud <_<“>

Aile
    Member

Esimene oleks, et kui ma tahan lihast kasvatada, kuigi ei saa piisavalt kaloreid, kas siis jõusaalis käimisel on üldse mõtet?

Ja teine on, et kui ma saan piisavalt valku aga kaloreid mitte, mis siis on, kas ma lihast sellega saan?

Lihtsalt kaloreid on alati palju odavam ja lihtsam saada kui valku.

Ys, kui valgunorm on t2is siis sinna juurde kaerahelbed, tatar, makaronid jne jne on igati odav ja k2ttesaadav kraam.

undisputed
    Member

Joo õli ja söö hapukoort, küll sa need kalorid siis täis saad <_<“>

AlanBStard
    Moderator

Äkki ta tahab pekki vältida.

Aga isegi edasijõudnud asjaarmastajatel õnnestub tihti alakaloraažis kuiva lihasmassi tõsta, nii et algajal ei tohiks see probleemiks olla.

Aile
    Member

Äkki ta tahab pekki vältida.

Aga isegi edasijõudnud asjaarmastajatel õnnestub tihti alakaloraažis kuiva lihasmassi tõsta, nii et algajal ei tohiks see probleemiks olla.

Olen minagi miski 1500 kcal iga super h2sti arenenud….soovitada seda ja eriti algajale ei tohi. Me tahame ju, et inimesed saaksid ja j22ksid terveteks ja tugevateks <_<“>

Mille j2rgi see kaloraazh arvutatud on? See on isekysimus. Toituma peab ta aga nii nagu keha n6uab ja punkt. See ei ole enesetapjate yhendus.

Rasengan
    Member

Asi selles, et ma olen umbes 6 kuud juba jõusaalis käinud, aga korralikult toitunud pole ja tulemused ei ole kõige paremad. Esimese 3 kuuga sain 10 kg juurde, kuigi ma ei tea kui palju sellest rasv ja lihas on. Ja viimased 3 kuud on kaal koguaeg sama. Ja sellepärast mõtlesin et pole mõtet käia kui enam tulemust ei saa.

Stackhouse
    Member

kuule.. ega sa ometi ei taha ju saada ka 6 kuuga 20 kg juurde… <_<“>

Rasengan
    Member

kuule.. ega sa ometi ei taha ju saada ka 6 kuuga 20 kg juurde… <_<“>

Ei tahagi. Ma oleks 15 kg ka rahul. Aga ma pole 3 viimase kuu jooksul mingit kaalu juurde saanud, võibolla on 1 kg alla läinud.

undisputed
    Member

Huvitav kaua te selle alakaloraaziga endal lihast kasvatate, seda tahaks küll näha <_<“>

Ei tahagi. Ma oleks 15 kg ka rahul. Aga ma pole 3 viimase kuu jooksul mingit kaalu juurde saanud, võibolla on 1 kg alla läinud.

Pane omal kirja mida sa päeval sööd ja siis vaata kuidas asi välja näeb kaloriarvutis.

Ja kasulikku lugemist:

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…mp;bot=bot.blue

Rasengan
    Member

A seal ei ole kõiki toiduaineid ja ma ei tea seda kaalu ka alati.

aga millistega sul probleeme on?äkki mina või keegi teine foorumist oskab pakkuda.

Rasengan
    Member

Tegelt ma seda kaalu ei tea tavaliselt. Näiteks kui palju kaalub 5 kartulit. Või kui palju kaloreid on ühes tükis meekoogis/käharpea koogis?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.