Väike probleem nagu
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Väike probleem nagu
- This topic has 16 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Miku18.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2008 at 4:29 e.l. #14642
Miku18
MemberSee suur,et mis asja on nagu..
Käin juba mitmendat kuud jõusaalis ja käed ei arene üldse..Peenikesed kui kilu..
Kusjuures ma treenin käsi 2x nädalas ja kui teen siis maksimaalse raskusega..
Igatahes ma olen üritand väga rahulikult neid treenida,et üle ei pingutaks aga vot..minu mõistus on otsas
Alguses oli kõhulihastega ka nii aga nüüd selle sain korda..Paremat tulemust ma ei oodanudki:)
Äitähh ,et ära kuulasite xD
august 20, 2008 at 4:37 e.l. #163591-Egert
MemberMis harjutusi kätele teed?
august 20, 2008 at 5:43 e.l. #163592Archangel1
MemberSee suur,et mis asja on nagu..Käin juba mitmendat kuud jõusaalis ja käed ei arene üldse..Peenikesed kui kilu..
Igatahes ma olen üritand väga rahulikult neid treenida,et üle ei pingutaks aga vot..minu mõistus on otsas
Alguses oli kõhulihastega ka nii aga nüüd selle sain korda..Paremat tulemust ma ei oodanudki:)
imo Ma soovitaks sulle algusel 2-3 nädalat käed üldse mitte trennida ja pärast hakkata trennima käed kord nädalas või siis 2 korda 9-10 päeva jooksul.Ise teen kord nädalas naitex bica 3 harjutust – c.a10 seeriat 10-12 kordust.Baasharjutusi teed?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2008 at 6:52 e.l. #163595wokie
MemberAga kuidas sa toitud?
august 20, 2008 at 8:17 e.l. #163600undisputed
MemberSee suur,et mis asja on nagu..Käin juba mitmendat kuud jõusaalis ja käed ei arene üldse..Peenikesed kui kilu..
Mis sul ülejäänud keha teeb. Kas jalad ja selg näiteks arenevad ?
august 20, 2008 at 8:20 e.l. #163602Bonsuna
Liigutusel ja LIIGUTUSEL on suur vahe, eriti käte treeningu puhul. Näeks ma kuidas sa harjutusi sooritad siis oskaks ka nõu anda. Mustvalgel oleks seda võimatu seletada.
august 20, 2008 at 9:37 e.l. #163606rait83
MemberSelleks, et käsi areneks, treeni jalga ka. See pole naljaga pooleks öeldud.
august 20, 2008 at 11:01 e.l. #163614bumer325i
MemberSelleks, et käsi areneks, treeni jalga ka. See pole naljaga pooleks öeldud.jalapäeva ei tasu jah ära võtta, kuid arvan, et asi siin siiski kinni toitumises. kasutad toitumis kava ka? mis toitumis harjumused sul on ka? treening kava järgi teed muidu?
august 20, 2008 at 1:03 p.l. #163623vaher
MemberIgatahes ma olen üritand väga rahulikult neid treenida,et üle ei pingutaks aga vot..minu mõistus on otsasParem treenida üks kord nädalas oma käed “rihmadeks” kui 2 korda nädalas väga rahulikult treenida, et üle ei pingutaks! Ja see filosoofia üldse natuke vale, see väga rahulikult treenimine, et üle ei pingutaks.
august 20, 2008 at 2:20 p.l. #163640Miku18
MemberToitumine ei ole kõige parem ja toitumine pole ka kõige halvem
söön enamvähem 4 tunnitagant nagu mulle öeldi..
Küünarnukist kuni randmeni,see koht mind ainuksesel häirib,peenike:D
Aga muidu treening Sirutaja-Painutaja lihaseid
Mölemale 3×10 1 harjutus.
august 20, 2008 at 2:27 p.l. #163645ristokru
Need pildid on sinust avataril,jah? Kui nii siis ei saa aru kust poolt käed sul peenikesed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?august 20, 2008 at 2:29 p.l. #163641Miku18
MemberMuskli juurest pole aga just randmest kuni küünarnuki
Sirjutaja ja Painutaja lihased ei taha arenda
august 20, 2008 at 2:33 p.l. #163646Miku18
MemberKas see ongi nii,et väike inimene(peeniksele luu ehitusega) ei saagi mingi palju lihastesse minna?
Seda ma olen tundnud jah,et Söömine on väga tähtis.
august 20, 2008 at 2:36 p.l. #163648gmaster
MemberKüünarnukist kuni randmeni,see koht mind ainuksesel häirib,peenike:DAga muidu treening Sirutaja-Painutaja lihaseid
Mölemale 3×10 1 harjutus.
siis pead ju rannet treenima…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2008 at 2:38 p.l. #163649Archangel1
MemberMuskli juurest pole aga just randmest kuni küünarnukiSirjutaja ja Painutaja lihased ei taha arenda
need lihased hakkavad kasvama paremini kui jõutõmmes ja lamades surumises on hea raskus kangi peal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.