Skip to main content

Proteiin ?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiin ?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Void
    Member

Mul oleks selline küsimus , et millega maitsestamatta proteiinipulbrit segada (joogina ) ,et vältida ebameeldivat maitset ?

jrx
    Member

Mul oleks selline küsimus , et millega maitsestamatta proteiinipulbrit segada (joogina ) ,et vältida ebameeldivat maitset ?

Trennijärgselt piima ja kakaoga näiteks:)

Stackhouse
    Member

jep.. kakaoga on väga hea

Void
    Member

Trennijärgselt piima ja kakaoga näiteks:)

tänud info eest , eks proovin .

tychoon
    Member

natuke vaarikasiirupit põhja(u. 50ml-75ml vastavalt soovile) annab väga hea maitse! eriti, kui on võimalus jooki külmikus ka natuke hoida ennem joomist.

paremat maitset pole enne tundnud valgupulbrite juures.

soovitan kindlasti proovida nii.

Void
    Member

natuke vaarikasiirupit põhja(u. 50ml-75ml vastavalt soovile) annab väga hea maitse! eriti, kui on võimalus jooki külmikus ka natuke hoida ennem joomist.

paremat maitset pole enne tundnud valgupulbrite juures.

soovitan kindlasti proovida nii.

huvitav . proovisin mingi kirsisiirupiga siis oli maitse lihtsalt jube !

V8
    Member

Piimaga Esimene kord võib natuke vastu ajada, kuid peale rasket trenni on vägagi nauditav.

Stackhouse
    Member

ma kunagi ammu tegin ka siirupiga.. aga siis kukkus küll väga halb asi välja… aga ega see kõigiga pruugi nii olla!

Void
    Member

Piimaga Esimene kord võib natuke vastu ajada, kuid peale rasket trenni on vägagi nauditav.

Kakao/Piimaga oli Super võrreldes siirupiga

jrx
    Member

Kakao/piim on selles suhtes ka väga hea, et siis saad üsna hea taastuskombo…Kui sa just profikulturistiks ei püüdle, siis ajab asja igati ära.

tychoon
    Member

~60-75ml siirupit, 1dl hera80(maitsetu), viinamarja suhkurt piisavalt, ~400ml vett peale. siis 1h külmikus ja kannatab väga hästi juua. maitse on parem IMO, kui vaarika hera80-l.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.