Toitumiskaval abi vaja
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitumiskaval abi vaja
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2009 at 2:59 p.l. #14538
T6nis_
MemberTere!
Olen üritanud viimased paar nädalat oma menüüd kohendada ja aeroobset trenni teha eesmärgiga põletada rasva. Kõiksugu soovitused ja näpunäited oleks teretulnud. Enne seda olen 2 aastat jõusaaliga tegelenud.
Kaal: 100kg
Vanus: 21
Pikkus: 196
Hommikuti: (olenevalt kellast 6-10)
Tass piimakohvi
Puder piimaga
Multivitamiin
Lõuna (12-14)
Aurutatud kanafiile (100-200g)
Juurviljasegu (~200g)
Hapukoort
Keefir/mahl
Keedumuna
Vahest tass kohvi ka
Õhtune (17-18)
Sama, mis lõunal, kuid natuke väiksemad kogused
20-21
Pakk kohupiima/kodujuustu (kohupiima segan väikese hulga piimaga)
Leib+sink (alati pole)
Enne und: (olenevalt kui näljane olen)
Kohupiim + piim
Trennid on hommikuti 3x nädalas ning vastavalt sellele artiklile enne aeroobset ei söö, võtan Hera80-t. Trenn on hetkel 60 minutit rattasõitu keskmise pulsiga 130. Ettetänades, Tõnis
märts 31, 2009 at 3:04 p.l. #189382Jarmo Oberst
MemberTere!Olen üritanud viimased paar nädalat oma menüüd kohendada ja aeroobset trenni teha eesmärgiga põletada rasva. Kõiksugu soovitused ja näpunäited oleks teretulnud. Enne seda olen 2 aastat jõusaaliga tegelenud.
Kaal: 100kg
Vanus: 21
Pikkus: 196
Hommikuti: (olenevalt kellast 6-10)
Tass piimakohvi
Puder piimaga
Multivitamiin
Lõuna (12-14)
Aurutatud kanafiile (100-200g)
Juurviljasegu (~200g)
Hapukoort
Keefir/mahl
Keedumuna
Vahest tass kohvi ka
Õhtune (17-18)
Sama, mis lõunal kuid natuke väiksemad kogused
20-21
Pakk kohupiima/kodujuustu (kohupiima segan väikese hulga piimaga)
Leib+sink (alati pole)
Enne und: (olenevalt kui näljane olen)
Kohupiim + piim
Trennid on hommikuti 3x nädalas ning vastavalt sellele artiklile enne aeroobset ei söö, võtan Hera80-t. Trenn on hetkel 60 minutit rattasõitu keskmise pulsiga 130. Ettetänades, Tõnis
Hommikul tahaks natuke valku juurde, mitu grammi rasva päevas saad ? Kasulikke rasvu võiks ka juurde lisada.
märts 31, 2009 at 3:09 p.l. #189384T6nis_
MemberHommikul tahaks natuke valku juurde, mitu grammi rasva päevas saad ? Kasulikke rasvu võiks ka juurde lisada.Kuna ma neid koguseid üle ei mõõda, siis on väga raske öelda, aga 20g vast tuleb ära. Häid rasvu ei väldi.
märts 31, 2009 at 3:11 p.l. #189387Jarmo Oberst
MemberKuna ma neid koguseid üle ei mõõda, siis on väga raske öelda, aga 20g vast tuleb ära. Häid rasvu ei väldi.No see 20g rasva tuleb kindlasti 4-5 kordistada. Lisa menüüsse muna, kala, pähkleid, kala(maksa)õli, avokaado, hapukoor.
märts 31, 2009 at 3:24 p.l. #189391helenk88
Member1-2 muna hommikusöögiks aitavad kaasa kaalu alandamisele. [Vander Wal JS. Egg breakfast enhances weight loss. International Journal of Obesity (2008) 32, p.1545 – 1551]. Söö rohkem puu ja juurvilju. Kaalu alandamiseks pead teadma kui palju kaloreid sinu keha vajab kaalu säilitamiseks. Mahl ja piima annavad kaloreid, kuid ei täida kõhtu. Eelista terveid puuvilju mahlale.
Toidu kõrvale joo vett või teed (roheline, valge, must, rooibo), kohvi võid ka juua, kuid kaks esimest on paremad.
märts 31, 2009 at 3:41 p.l. #189395ROtter
Member1-2 muna hommikusöögiks aitavad kaasa kaalu alandamisele. [Vander Wal JS. Egg breakfast enhances weight loss. International Journal of Obesity (2008) 32, p.1545 – 1551]. Söö rohkem puu ja juurvilju. Kaalu alandamiseks pead teadma kui palju kaloreid sinu keha vajab kaalu säilitamiseks. Mahl ja piima annavad kaloreid, kuid ei täida kõhtu. Eelista terveid puuvilju mahlale.Toidu kõrvale joo vett või teed (roheline, valge, must, rooibo), kohvi võid ka juua, kuid kaks esimest on paremad.
Kehakaalu vähendamiseks suurendatakse valkude ja peamiselt rasvade osakaalu ja vähendatakse süsivesikute osakaalu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.