Skip to main content

Äki keegi vaataks üle?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Äki keegi vaataks üle?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    vares3636
    Member

Panen enda uue plaanitava kava üles, tahaks kuulda nõu ja arvamusi selle kohta. 10×10 on võetud mahutreeningu baasil. Ootan asjalikke kommentaare, ette tänades :o

1p. Rind, triceps.

10×10 lamades surumine

10×10 prantsuse surumine

3×10 ületõmme hantliga

2p.Selg, kõht(kergelt)

10×10 lõuatõmme

10×10 jõutõmme

3×10 kangi tõmbed vastu kõhtu

3×15 kõht

3p.puhkus

4p.Õlg, Biceps

10×10 military press

10×10 küünarvarte kõverdamine hantlitega

3×10 hantlite lennutamine ette kallutades

5p.Jalad, kõht.

10×10 kükid

10×15 keretõsted

3×10 sääre kõverdused lamades

5×12 säärtele

6p. puhkus või füüsiline töö.

7p. puhkus.

Tohman
    Member

Tundub mahukas ja raske kava..

Ma teeksin samamoodi, tegelt ma enam-vähem teengi, aga lõutõmme ja jõutõmme on mul vastupidi..

Lõuga tundub kuidagi kergem tõmmata pärast jõutõmmet, v-o on see vaid minu kiiks..

vares3636
    Member

Tundub mahukas ja raske kava..

Ma teeksin samamoodi, tegelt ma enam-vähem teengi, aga lõutõmme ja jõutõmme on mul vastupidi..

Lõuga tundub kuidagi kergem tõmmata pärast jõutõmmet, v-o on see vaid minu kiiks..

raske on aga mõjub :o rinnale tegin prooviks 3 nädalat, tulemus oli märgatav raskuste poolest.

Tohman
    Member

Eks selle mahutreeninguga olegi nii, et esialgu tulemus kasvab kiiresti, minul nt tuli 20päevaga (3x nädalas on trenn, nädalas üks kord ühte lihast) üle 10 kg raskusi juurde..

edit: samas, heaks arenguks soovitan ka westside’i süsteemi, mille leiad ka siit lehelt artiklite alt, mulle andis see tugevalt tuult tiibadesse.

Kas tõesti soovitatakse teha 2 harjutust päevas 10×10? Mina üle 1 harjutuse nädalas küll ei julgeks sellise mahuga teha.

vares3636
    Member

Kas tõesti soovitatakse teha 2 harjutust päevas 10×10? Mina üle 1 harjutuse nädalas küll ei julgeks sellise mahuga teha.

Et siis mingil juhul ei soovitaks? Ei taastu ära või mis peamiseks põhjuseks oleks, siiani olen teind ja pole hullu olnd.

daemonium
    Member

Et siis mingil juhul ei soovitaks? Ei taastu ära või mis peamiseks põhjuseks oleks, siiani olen teind ja pole hullu olnd.

Nii ju päris ei öeldud.Pealegi – inimesed on erinevad.

Üks soovitus omalt poolt – enne kui siukest kava tegema hakkad,pead söömise hoolega läbi vaatama.Üldiselt – kui tead,mida teed,võid ju proovida.

No paar nädalat võib ju proovida, aga rohkem..

Tuleb ületreening ja võimalik, et keerad südame tuksi. Mina omal ajal keerasin.

vares3636
    Member

No paar nädalat võib ju proovida, aga rohkem..

Tuleb ületreening ja võimalik, et keerad südame tuksi. Mina omal ajal keerasin.

Mõtlesin mingi 3-4 nädalat algul proovida ja siis endisele 3 päevasele üle minna, lihtsalt oli vaja midagi välja mõelda, endise 3 päevasega ei arenend. Kuigi 3 päevase kavaga tuleb ka pea 10 seeriat lihasele.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.