küsimus kava kohta
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » küsimus kava kohta
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
Mikk Raudsepp.
-
AutorPostitused
-
august 5, 2008 at 7:41 p.l. #14490
gturn
MemberSelline asi siis olen saalis käinud päris mitu kuud ja tegin uue kava ja tahaks teada mis te selle kohta arvate!
Kava siis järgmine:
esimene päev:
rind:
lamades surmine vertikaalsel pinnal 4×8
lamades surumine positiivsel kaldpinnal 4×8lamades surumine negatiivsel kaldpinnal 4×8
bitseps:koostõsted istudes hantlitega 4×8
tõsted EZ kangiga 4×8koostõsted hantlitega kaldpinnal 4×8
tritsep:kitsahaardega kangi surumine 4×8
prantsuse surumine 4×8allasurumine trenazööril pealthaardes 4×8
teinepäev:
jalad:kükk 4×8
jalapress 4×8säärte sirutamine trenazööril 4×8
säärte painutamine trenazööril 4×8sääred:
päkale tõus seistes 4×8kõht:
jalgade tõsted kaldpinnal 4×15kolmaspäev:
selg:
tõmbed plokil eest 4×8tõmbed kukla taha 4×8
tõmbed kangiga ettekallutatult 4×8allatõmbed trenazööril 4×8
õlad:kangi tõsted ette 4×8
hantlite surumine ülesse kokku 4×8kitsa haardega kangitõmbed lõua alla 4×8
neljaspäev: puhkus
viiespäev: sama mis esimeselpäeval
kuuespäev: sama mis teiselpäeval
seitsmespäev: sama mis kolmandalpäeval
kaheksaspäev: puhkus
Ette tänades!
august 6, 2008 at 6:39 e.l. #162371Alexander Andrusenko
ModeratorMulle tundub, et harjutusi on liiga palju. Ja miks jõutõmme kavast välja jäi? Seljapäevale esimese harjutusena jõutõmme.
august 6, 2008 at 7:42 e.l. #162374M.M.
MemberKus kohast neid harjutusi palju on, minu jaoks on see täiesti laste kava : ) Asi on propotsioonist väljas natuke. Biitsepsit ja triitsepsit on sama palju kui rinda. Jala tagaosa ja säärt on ainult üks harjutus. Sama on ka kõhuga. Kulturismi vaatevinklist pane rõhku seljale, õlale ja reitele – need on need kehaosad mis teevad mehest mehe. Ülejäänud kehaosad on teise järgulised.
august 6, 2008 at 7:57 e.l. #162376Alexander Andrusenko
ModeratorNoh, ma ei tea. Sinu tase on muidugi teistsugune, aga 9 harjutust on minu arust suhteliselt algajale natuke liiga palju (esimesel päeval).
august 6, 2008 at 7:20 p.l. #162410gturn
Membermis ma siis muutma peaks?
august 6, 2008 at 8:41 p.l. #162411Stackhouse
MemberMina paneks igasse päeva kõhulihaste harjutusi kindlasti juurde… Rinna päeval võiksid sa proovida ühte surumisharjutust vahetada näiteks hantlitega lendamise vastu või midagi muud. Jalale võiksid ka rohkem harjutusi juurde leida (näiteks väljaasted kangiga ning ka säärele midagi lisaks). Selja kohapealt arvan ka et sul tasuks proovida jõutõmmet teha, sest see on ülihea baasharjutus ning veel võiksid sa lõuatõmbamise lisada. Õlale on ka sul natukene vähe harjutusi tõepoolest, miks ei proovi sa näiteks kangiga surumist kukla tagant või trapetsile kangi tõmbamist lõua alla?
august 6, 2008 at 9:27 p.l. #162413Mikk Raudsepp
Membertrapetsile kangi tõmbamist lõua allaSee on rohkem õla kui trapetsi harjutus.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.