Krooniline nohu?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Krooniline nohu?
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
testuser3.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2008 at 6:37 p.l. #14389
testuser3
MemberNimelt on juba paar aastat piinanud selline imelik nohu, nimelt iga kord pärast ärkamist on vaja kindlasti korralikult nuusata..nii mitu korda, siis on põhimõtteliselt õhtuni muretu (aegajalt natuke nuuskan).
Kroonilist nohu põhjustavat nt kodutolm…olen maganud ju ka mitte kodus ja pikemat aega, kus tolmu olematult vähe, nina otseselt kinni pole ja lõhnu, maitseid tunnen täiesti normaalselt enda arvates.
Millest võiks abi saada?
juuli 29, 2008 at 8:14 p.l. #161801Amarillo
Membermine spetsialisti poole, kui on krooniline nohu – siis elulõpuni , kui allergiline, siis saab asja parandada. tee enda peal allergiatest. Kui kija 2 aastat, siis vast krooniline nohu, sinu rong on läinud poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2008 at 5:40 e.l. #161820Aile
MemberNimelt on juba paar aastat piinanud selline imelik nohu, nimelt iga kord pärast ärkamist on vaja kindlasti korralikult nuusata..nii mitu korda, siis on põhimõtteliselt õhtuni muretu (aegajalt natuke nuuskan).Kroonilist nohu põhjustavat nt kodutolm…olen maganud ju ka mitte kodus ja pikemat aega, kus tolmu olematult vähe, nina otseselt kinni pole ja lõhnu, maitseid tunnen täiesti normaalselt enda arvates.
Millest võiks abi saada?
Allergeene on v2ga erinevaid.
Padjasuled on yks variantidest. Test on vaja teha ja seej2rel ka vastav ravi. N6elravist v6ib ka abi olla.
Kodutolm ei t2henda mitte ainult sinu oma kodu tolm, eraldi tolmud (erineva toimega) on veel raamatutolm jne.
juuli 30, 2008 at 10:16 e.l. #161842MoloM
MemberNimelt on juba paar aastat piinanud selline imelik nohu, nimelt iga kord pärast ärkamist on vaja kindlasti korralikult nuusata..nii mitu korda, siis on põhimõtteliselt õhtuni muretu (aegajalt natuke nuuskan).Kroonilist nohu põhjustavat nt kodutolm…olen maganud ju ka mitte kodus ja pikemat aega, kus tolmu olematult vähe, nina otseselt kinni pole ja lõhnu, maitseid tunnen täiesti normaalselt enda arvates.
Millest võiks abi saada?
Tolmu on igal pool. See, et Sa seda ei näe, ei tähenda, et seda seal ei ole!!!
P.S. Mul on krooniline nohu, käidud arstidel jne, kuid lahti enam ei saa, tuleb sellega elada! Mine käi kontrollis, kui on allergiline nogu, saab veel abi!
juuli 30, 2008 at 10:32 e.l. #161843Amarillo
MemberTolmu on igal pool. See, et Sa seda ei näe, ei tähenda, et seda seal ei ole!!!P.S. Mul on krooniline nohu, käidud arstidel jne, kuid lahti enam ei saa, tuleb sellega elada! Mine käi kontrollis, kui on allergiline nogu, saab veel abi!
pead igapäev nuuskama olenemata aastaajast? kaua nohu on olnud?
juuli 30, 2008 at 10:37 e.l. #161846MoloM
Memberpead igapäev nuuskama olenemata aastaajast? kaua nohu on olnud?Olenemata aastaajast jah, eks hooti ole vahel rohkem tatti vahel vähem aga põhiline on, et kogu aeg on tatti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nohu ikka väga ammu juba keskkoolist saati. Jupike üle 10 aasta!juuli 30, 2008 at 10:56 e.l. #161848Amarillo
MemberOlenemata aastaajast jah, eks hooti ole vahel rohkem tatti vahel vähem aga põhiline on, et kogu aeg on tatti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nohu ikka väga ammu juba keskkoolist saati. Jupike üle 10 aasta!mul oli ka või on, krts seda teab, krooniline nohu. Praegu pole paar kuud nuusand, mul oli võibolla 3-4 aastat mandlite pärast kroon. nohu , nüüd ära lõigatud, nagu polekski enam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2008 at 12:06 p.l. #161855Kaspar90
MemberEndal täpselt samasugune asi, pea terve elu nohu kestnud, varsti kui rohkem vaba aega on üritan spetsialistide poole pöörduda.
juuli 30, 2008 at 12:07 p.l. #161857Kaspar90
MemberEndal täpselt samasugune asi, pea terve elu nohu kestnud, varsti kui rohkem vaba aega on üritan spetsialistide poole pöörduda. Mis minupuhul veel eriti hull on see, et kasutan igapäevaselt Xymelini ninatilku, mida tegelikult üle 2 nädala tarvitada ei tohiks, narkomaan ühesõnaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2008 at 12:09 p.l. #161858asdfghjkl
MemberNimelt on juba paar aastat piinanud selline imelik nohu, nimelt iga kord pärast ärkamist on vaja kindlasti korralikult nuusata..nii mitu korda, siis on põhimõtteliselt õhtuni muretu (aegajalt natuke nuuskan).V-b tuleb see sellest, et ninasõõrmed on liiga kitsad veel, ja õhk ei käi hästi läbi, siis lähebki umbe. Et vanuse kasvades, võiks loota, et probleem kaob.
august 2, 2008 at 7:57 e.l. #162082testuser3
MemberMinu puhul on siis nii, et kui hommikul ärkan, mingit erilist nohu pole, aga see moment kui ennast püsti ajan, tuleb juba nuuskama minna, ja hommikusöögi ajal(lõpus kah mitu korda. Kui olen tööl/linnas/koolis, siis natuke omaette nohistan, aga nuuskan väga harva, kodus, võibolla õhtu poole natuke tsurtsun taskurätti aga siis on jälle suht vaikus, hommikune nohu on põhiline.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.