Tere! Tahaksin küsida et kui ma olen 15, kaalun ~70 kg ja eelmine aasta käisin jõusaalis , nädalas 2 või vahest ka 1 kord. Et kas ma seeaasta ei võiks võtta eesmärgiks endale 3 korda nädalas ja osta mingi proteiinipakk ? kas see tasub ära ? olen lugenud et mõni sõõvitab väga mõnda. näiteks . FAST’i kreatiin – parim lisand, jõudu nagu loomal. SOOVITAN!
Ma olen üsna kindel, et kui sa täpsemalt lahti ei kirjuta kuidas sa treenid, mida sööd ja milles täpselt su küsimus on, siis ei tule siia ühtegi mõistlikku vastust.
Söömine on asja võti. Ise rühkisin ka jõusaalis selles vanuses 2 korda nädalas ja sõin väga halvasti. Panin toitumise paika ja käisin 3 korda nädalas ja areng tuli mühinal. Et lisavalku saada võid küll tarbida valgupulbrit juurde aga pane ennem ikka toitumine paika. Ehk ei lähegi seda pulbrit vaja.
toitumis kava tellida palju mõtekam. teiseks sa liiga vähe trenni teind ajaliselt, et valgu pulber ei ole eriti mõtekas. kreatiini peale pole mõtet sul mõeldagi. toitumine paika ja 3 korda nädalas jõusaali. ülevalt võtta treening kava ka ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
tee endale asjad selgeks, las aju veel areneb mõne aasta, siis jõuavad asjad kohale
No offence Amarillo, aga niipalju ,kui ma sinu kirjatükke siin foorumis tean, siis osasid lugedes tuleb sellinne tunne peale ,et võiks sulle sama soovitada.
Kõik oleme olnud (oleme) algajad, seega veidi tolerantsust.