Skip to main content

Algaja 130kg 190cm.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Algaja 130kg 190cm.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Blackbull
    Member

Tere sellele suurele ja meeldivale seltskonnale siin

gmaster
    Member

Aeroobsega on sul raske, soovitaks ujumist v rattasõitu, jooks võib su põlvedele hakata.

Toitumise kohta ei hakka soovitusi andma, sest minumeelest pole mõtet mingit poolkõva toitumist teha.

Kõige parem on ikka personaalne toitumiskava ja mida varem, seda parem.

Edu sulle!

Alfonze
    Member

Ma olin ise jaanuaris pea 131kg ja 187 pikk, ise arvasin, et on heal juhul 20kg pekki, et siis peaks olema hea kyll kui 110kg saaks. hetkel kaalun 100 ja pean mainima, et hea vormini on veel minna suurusjärk 10kg, trenni olen teinud kokku umbes 10a, niiet mitte päris algaja. Seega pakun, et 40kg on sul pekki kindlasti, iseasi kui kuivaks sa tahad saada, et rahul olla. Kaalu saad kontrolli alla ja langema ainult toitumisega, mina pole siit kava tellinud, aga olen mõnda kava näinud ja palju lugenud justnimelt siit foorumist, endajaoks saab ka edukalt ise kava kokku panna kui kõik infokillud siit kokku korjad, kui tahad kohe ja kindlalt toimivat, siis telli kava.

Igatahes edu edaspidiseks. Kõik on tahtejõu ja püsivuse taga kinni.

Blackbull
    Member

Nüüd tekkis mul selline küsimus et kui soovida sellist kehaehitust nagu näiteks “rammumeestel” kas siis olekski see suur rasvaeemaldus nii vajalik ? ? ? Et võiks ju ka kohe alustada lihasmassi treeningutega ? Või mida asjatundjad arvavad ? Võibolla on see väga rumal küsimus. Ootan arvamusi.

Vaadates rammumeeste kehaehitust siis on tunne et neil suurte lihaste peal ka peki kiht või ma eksin ?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.