Skip to main content

tugev aeroobne peale jooksu,

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » tugev aeroobne peale jooksu,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    mingivend
    Member

Mul on kaal suht käest ära läinud, ma kaalun umbes 77-78 kg, ise 170 pikk ja 15a.

Olen nüüd isegi korralikud jalatsid jooksuks ostnud. Proovisin jooksmas käia, aga tänu hiljutisele puhastusele kubemepirkonnas, on suhteliselt ebameeldiv joosta.

Treener on käskinud mul kaal 65 peale saada, seda umbes jaanipäevaks. Hakkaks kohe põletama, aga kuna joosta on väga halb, siis tahtsin küsida, mis põletab ka, peale jooksmise.

Ja seda tahtsin ka küsida,

öeldakse, et söö vähem kui põletad. Aga kuidas ma saaks välja arvutada, palju ma päevas põletan ja palju söön. Hommikul ca. 100 – 150 g neljaviljaputru + 2 võisaia sulatatud juustu, singi ja kurgiga. Kuidas ma näiteks selle kaloriväärtuse leian?

timo116
    Member

Jalgrattaga kannatab sõita? Võta tööriistad sealt kaloriarvuti…sealt saad arvutada <_<“>

uskumatu
    Member

Seda, et kui palju su keha energiat kulutab päevas, leiad siit. Sellele tuleb juurde lisada ka see, mis energia kulub füüsiliselt liikumiseks.

Seda, et kui palju üks või teine toit kaloreid ja muid asju sisaldavad, leiad siit.

Treener tahab, et 5 kg kuus kaotaksid- seda on suht palju.

Kui joosta ei taha, siis sobib rasvade põletamiseks ka näiteks jalgrattasõit, rulluisutamine, ujumine, pallimängud jne.

FrodoB
    Member

Ooda, räägi sellest kubemepuhastusest lähemalt

PumaZ
    Member

ta mõtles pigem karvade eemaldamist

hehee
    Member

Milleks Sul see treener on, kui ta Sinu küsimustele ei vasta?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.