Skip to main content

Suured tugevad jalad?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Suured tugevad jalad?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Treenija123
    Member

Link Seal on selline lause: “See nn. „suurte jalgade lähenemine“ tähendab jalgadele, reie – eesrühmale ainult kükke, mida tehakse kord nädalas.” Kas ma pean kord kahes esimeses nädalas 10×10 kükki tegema? 10 kükki siis 1-2 minutit paus, ning seda 10 korda nädalas? Palun seletage lahti. Aitäh

Madis232
    Member

tee 16-18 kordust, veitsa kergemate raskustega- pool kükki, mitte täiskükk(usu mind see täiskükk ei ole seda väärt) .. vaata kuidas siis massi tuleb- ilma naljata

kütusemees
    Member

Link Seal on selline lause: “See nn. „suurte jalgade lähenemine“ tähendab jalgadele, reie – eesrühmale ainult kükke, mida tehakse kord nädalas.” Kas ma pean kord kahes esimeses nädalas 10×10 kükki tegema? 10 kükki siis 1-2 minutit paus, ning seda 10 korda nädalas? Palun seletage lahti. Aitäh
    Treenija123
    Member

tee 16-18 kordust, veitsa kergemate raskustega- pool kükki, mitte täiskükk(usu mind see täiskükk ei ole seda väärt) .. vaata kuidas siis massi tuleb- ilma naljata
    Treenija123
    Member

Probleem selle, et oled veel suht noor, need kavad pole sulle mõeldud. Hakka treenima tasapisi. Treeni näiteks tervet keha 2-3 x nädalas. Kuna treenid kodus, siis proovi muretseda endale hantlid, millele saab ka lisada raskusi. Võid ka vabalt teha oma keharaskusega harjutusi. Võid teha siis näiteks igale lihasele 2-3 seeriat. Igas seeria siis näiteks 8-10 kordust. Kui jõud hakkab suurenema, siis lisa natuke raskust, kui võimalik. Artikleid võid ja peasidki lugema, et koguda vajalike teadmisi tulevikuks, kuid arvestama pead ka oma vanust.

Mul on kodus kaks 5kg-st hantlit, kas ma pean neid sirgelt ees hoidma ja siis tegema 10 kükki 10 korda päevas ja seda 2-3 korda nädalas?

kütusemees
    Member

kütusemees
    Member

Mul on kodus kaks 5kg-st hantlit, kas ma pean neid sirgelt ees hoidma ja siis tegema 10 kükki 10 korda päevas ja seda 2-3 korda nädalas?

Ei ei, lihased peavad ka puhkama. Treeni kogu keha 2-3 korda nädalas. Proovin teha puust ja punaseks. 1 seerias on 10 kükki. 1 päeval teed siis nt. 3 seeriat ja igas seeria on 10 kükki. Kokku tuleb sul siis 30 kükki. Nii teed siis 2-3 korda nädalas.

M.M.
    Member

daemonium
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.