Skip to main content

Jalgrattaga sõitmine

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jalgrattaga sõitmine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    Treenija123
    Member

Saan 3 kuu pärast 13. aastaseks ja olen poiss. Tahaks teada kui tugevaks ma saan kui sõidan 2 tundi 25km, ning siledal teel jalgrattaga?

Söömine: Hommikul peale ärkamist paar võileiba/hommikuhelbeid, päeval kell 17-19 igasuguseid erinevaid tervislikke toite: kartuleid/liha/nuudleid/makarone/vorsti/salatit joon piima/multinektarit jne… Mäkis käin mingi kord kuus või nii. Õhtul söön mõnikord väikese tüki kooki.

daemonium
    Member

Saan 3 kuu pärast 13 aastaseks ja olen poiss. Tahaks teada kui tugevaks ja kui palju ma alla võtan kui sõidan 2 tundi jalgrattaga?

Nii et sa siis arvad,et on olemas mingi valem,

topgirl17
    Member

tegelt ma lohutan sind sellega et see mitu tundi sa sõidad ei mängi mingit rolli,ma olen 3kuud igapäev sõitnud rattaga pidevalt ja minu päevane kilomentraaz on mingine 20-30km! ja kuuga võtab alla 3-5kg.oleneb kuidas sõidad,mina olen juuli kuuga 3kg alla võtnud:)

aga ma ka ei söö mingeid mäki tooteid ega aja krõpse suust alla,seega toitumine mängib ka rolli,sina noor ja vaevalt et suudad magusat loobuda:) parem sõida oma lõbuks mitte alla võtmise eesmärgil , sa pole nagunii ka ülekaalus niiet kasva

UmbIsik
    Member

Kui palju sa siis kaalud? 13 aastaselt tavaliselt ikka võetakse kaalus juurde…

Treenija123
    Member

Kui palju sa siis kaalud? 13 aastaselt tavaliselt ikka võetakse kaalus juurde…

44kg

Treenija123
    Member

tegelt ma lohutan sind sellega et see mitu tundi sa sõidad ei mängi mingit rolli,ma olen 3kuud igapäev sõitnud rattaga pidevalt ja minu päevane kilomentraaz on mingine 20-30km! ja kuuga võtab alla 3-5kg.oleneb kuidas sõidad,mina olen juuli kuuga 3kg alla võtnud:)

aga ma ka ei söö mingeid mäki tooteid ega aja krõpse suust alla,seega toitumine mängib ka rolli,sina noor ja vaevalt et suudad magusat loobuda:) parem sõida oma lõbuks mitte alla võtmise eesmärgil , sa pole nagunii ka ülekaalus niiet kasva

Kustamees
    Member

44kg
    Treenija123
    Member

44kg ja soovid veel alla võtta ???

no mida värki ???

Ei soovi alla võtta, tugevaks tahan saada

Jalgrattaga tugevaks? See on küll midagi uut.. Eriti, kui pikka maad sõita.

matti
    Member

Tugevaks-vaevalt,vastupidavaks-kindlasti

Treenija123
    Member

Okei, vastupidavus on ka ju hea asi. onju?

Treenija123
    Member

Mismõttes midagi uut kui pikka maad sõita? Kas ma pean siis vähem sõitma või sa mõtled hoopist mäest üles sõitmist?

tychoon
    Member

Mismõttes midagi uut kui pikka maad sõita? Kas ma pean siis vähem sõitma või sa mõtled hoopist mäest üles sõitmist?

pika maa sõitmine=aeroobne tegevus, millega ei kasvatata lihasmassi. vastupidavust treenid küll niimoodi. mingi aja jooksul sääred ja reie muutuvad kindlasti tugevamaks ja ka välimus muutub omajagu, aga nt. rinnalihas on sul ikka samasugune. Parim koht jõu suurendamiseks on siiski saalis.

daemonium
    Member

Ära sa ütle,mul aitas HIIT rattaga parandada küki tulemust pea 30kg,

Ära sa ütle,mul aitas HIIT rattaga parandada küki tulemust pea 30kg,
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.